Visszajelzés A szerelem cukrászata event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 7.2.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Szia!
    Bár még a régi tortákkal, de itt van, ahogy Win10-ben lehet rögzíteni, és használni a minijátékhoz.

Fuhur, vihence, zoldert és 11 más kedveli ezt.
  2. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Sziasztok! Ha jól emlékszem régebben, a korábbi tortaformáknál volt egy demo, ahol lehetett gyakorolni. Most nincs ilyen? Merthogy én hiába csinálok képmetszést valahogy nem jövök rá, hogy melyik tölteléket kellene választanom.

bündihugi, libuskafarm, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  3. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm. Egyszerűen nem maradt a képernyőn és emiatt nem is tudom befejezni sose!
    Egyet kattintok és nem marad ott a képernyőn. És mire visszacsalogatom, már le is járt az idő.

4. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Én telefonnal fotózok, sikerül is kiraknom majdnem mindig, de a felröppenők nekem nagyon gyéren jönnek. Már le van termelve sok ezer növényem, de alig tudok bekeverni pár szirupot, mert nincs , vagy nagyon kevés felröpim van. Másnál is így megy? Vagy ti mit csináltok.

erko63, seszkrisz1969 és ildiko44 kedveli ezt.
  5. Mazsola71

Mazsola71 Járnitanuló

Szia, nem akarlak elkeseríteni, de eszük ágában sincs javítani rajta, akkor nem lenne bevételük. Végig olvasod már sokan befejezték, pont ezért nem javítanak rajta.
    Ne aggódj Én sem tudom megcsinálni, mivel a felröpi is gyatrán jön. Mielőtt bárki kiokosítana közlöm szintemnek megfelelően leghosszabb érésű növénnyel vártam az eventet, akkor is csak 54 felröpi érkezett. Erről ennyit.

vihence, barbi021951, -szida- és 3 más kedveli ezt.
  6. drakula55

drakula55 Járnitanuló

Én is így csináltam anno és most is. A lehető leg közelebbről készitem a képet, hogy ne kelljen már a telón nagyítani. Minden jól látszik rajta. Esetleg ha szükséges a teló fényképező felbontását is lehet növelni ha szükséges. Én még csak kb. a felénél járok de eddig hibátlan.Mindig azonnal törlöm a képet, mert akkor mindig a legfrissebbet látom, nincs keveredés.

Fuhur, erko63, cili53 és 2 más kedveli ezt.
  7. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok.A keszitoket kerdem nem lehetet volna csak egy szinu tortat csinalni es csak az arnyalat kulombozzon vagy esetleg a toppingot ugy raonteni hogy semmi se latszodjon a habbol mert ugy legalabb tudom hogy talalgatos jatek vagy bejon vagy nem de igy borzalom ott van elotem es nem tudom megkulomboztetni a habbokat ,mar az elso tortat elrontotam es nem ez volt az utoso

8. mszidi7

Szia.En is igy szoktam de most a szinekkel van a problema vagy eltevesztem vagy lejar az ido

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  9. drakula55

drakula55 Járnitanuló

Szia! És ha nagyobb felbontást állítasz be a fényképező funkciónál? És jó közelről, épp hogy beleférjen a kijelzőbe?

seszkrisz1969 kedveli ezt.
  10. milanzs

milanzs Fórumelemző

Jó reggelt.. Azt hiszem, már jobban megy a játék... Megnéztem a képeiteket, amivel sokat segítettetek. Azóta nem rontok... bár a felhősor lehet, hogy nem lesz meg....

vihence, cili53, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  11. mszidi7

Szia a baj a ket rozsaszinu habbal van amit eltakar a topping mire megkulomboztetem lejar az ido,a leheto legkozelebbrol fotozom de na a sasszem mar megfakult egy kicsit most mar inkabb csipas mint eles xD

Fuhur, Lenczy, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
  12. monika6767

monika6767 Törekvő

Szia, nekem is az a bajom, a fotó jó, de amit kér olyan kicsi, hogy alig látom, szinte mindig rontok. A tortás verzió sokkal egyszerübb volt. Felröpi semmi. Elkeserítő!

ildiko44 és seszkrisz1969 kedveli ezt.
  13. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Korábban már kérdeztem, de nem felelt senki, nektek jönnek a felröpik? Vagy mit csináltok, hogy több legyen? Mert növényem már rengeteg van, mégsem tudok malomterméket keverni, mert nem jönnek a felröpik.

seszkrisz1969 kedveli ezt.
  14. csanya52

csanya52 Haladó

Köszönöm a segítséget a képmetsző nagyon sokat jelente
    Szia!HA megvan az eventnövényed,akkor a leghosszabb érésidejű növényt ültess a főfarmon a szédült szántón pedig az eventnövényedet, vagy fákat.

krisztabanya és SparrowC kedveli ezt.
  15. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Érdemes hosszúérésű növényeket ültetni, hogy több felröppenőd legyen. Növénynemesítéssel lehet rövidíteni az érésidőt. A nappali eventnövény termelés után éjszaka célszerű valami hosszút ültetni. Páncél Panni dekorokkal ( amit aratás előtt teszel ki a területre, csak a Pannik helyét szabaddá téve ) 5%-kal nő Panninként a felröppenő esélye. A Pannik %-os összege összeadódik.
    Nullázással ( megfelelő szint + növény + szupertrágya ) szintén megoldható a hiányzó felröppenők pótlása.
    Bővebben itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/
    - amit minden eventcsevegő kezdőoldalán megtalálsz.:)
    Sok sikert!

Utoljára szerkesztett: 11.2.24
    Fuhur, vihence, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  16. csanya52

csanya52 Haladó

Amaránttal 201db felröppenő jött.Ezzel is csak 6db malomterméket tudtam kikeverni.

vihence és Norella404 kedveli ezt.
  17. drakula55

drakula55 Járnitanuló

A helyét jegyeztem meg mindnek. Jobb szélen a rózsa, jobbról vissza egy csúcsos valami, végéről a harmadik lila-fehér csavart, az első kettő egyértelmű. A díszeknél a két lilás színű a megtévesztő, középsőnek bal felé nyúlik le a szára, a jobb szélsőnek pedig jobbra.

vihence kedveli ezt.
  18. ljlj0102

ljlj0102 Fórum-zöldfülű

Most fejezem be röpi hiány miatt. Rég volt ilyen.

19. a1a4

a1a4 Haladó

Most adom fel az egészet. 237. szinten vagyok, játszom a kezdetektől, általában simán megcsinálom ez eventeket, de ezen csak a mérgem nyelem. Az, hogy alig jön a felröpi egy dolog, sokszor így van, de hogy képtelen vagyok megkülönböztetni a középső réteget, és a legfelső dísz is nagyon kicsi, alig tudom kivenni, hogy melyik. A régi grafika tökéletesen látszott, természetesen el kellett rontani, mint mostanában mindent. Ennyi volt, nem idegesítem magam, hiszen csak játszani szeretnék.

Mazsola71, -szida- és libuskafarm kedveli ezt.
  20. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Tegnap végeztem az eventel, telefonnal készítettem a képeket, az elején egy párat elrontottam, de utána jól ment. A felröppiket , nullázással szereztem meg. A bolt választéka nagyon gyér, így ami bent maradt, az bent maradt.
    További jó játékot, és kitartást kívánok akik még csinálják.

barbi021951 és inanna11 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.