Visszajelzés A szerelem cukrászata event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 7.2.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csillus1986

Csillus1986 Utánpótlás-írogató

Neeeemm működiiiiikkkk!
    Ez már nevetséges

farmeres53 kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    ez nem hibatopik, ha problémátok van, akkor Farm név és Farm ID megadásával és a probléma leírásával gyertek kérlek a Segítségkérő topik / Hiba topikjába. Azt is adjátok meg, hogy kliensben vagy böngészőben tapasztaltál problémát.
    Event indítás után az első belépés mindig lassabb, érdemes kétszer is belépni, vagy frissíteni egyet. Én Chrome böngészőben nem tapasztalok hibát.
    Ha pedig panaszotok van, akkor a panaszkönyvet keressétek fel kérlek.
    Köszönöm ha minden Játékos figyel erre. A topikból az off hozzászólásokat törölni fogjuk továbbra is!
    Együttműködéseteket köszönöm!

3. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Látom, hogy a méltatlankodásom a cenzúra áldozata lett. Az igazság akkor is az, hogy 12 perc alatt sikerült elindítanom a játékot ötszöri újraindítás után.
    A CCleaner javaslása azért nem releváns, mert a továbbiakban 12-13. perc után minden ment tökéletesen.
    Megértem a moderátorokat, hogy védeni kell a mundér becsületét, de azért szerintem egy ejnye-bejnye belefér a kritikába, annál is inkább, mert nem egyszeri jelenségről van szó.

CzZsuzsóka, Calibaby, farmeres53 és 3 más kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    semmiféle mundér becsületét nem kell védeni, szimplán a Fórumszabályzat előírásait kell betartani :)
    Az event csevegőben nincs helye sem panasznak, sem hibák jelzésének, ahogy azt már számtalanszor leírtuk, ezeknek meg van a megfelelő helye.
    Ha Ti ezek ellenére mégis OFF bejegyzéseket írtok bizonyos topikokba, akkor sajnos alkalmaznunk kell a törlés funkciót.
    A Fórumra történt regisztrációkor Te is elfogadtad a Fórumszabályzatot, akkor kérlek, ne kelljen minden egyes alkalommal indokolnunk, hogy mit miért helyezünk át, törlünk. Megértésedet köszönöm!
    További jó játékot kívánok!

Othep, Sugica, kigyo51 és 8 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jóóóóó játékot;)
    Lassan de biztosan elindult az event...:music:
    A két rózsaszín krém csudajó hibaforrás.... Figyelni kell rá;) :p

AAA-008, Swartsch, tyukanyo588 és 4 más kedveli ezt.
  6. karesz

karesz Fórumprofi

Lelkesen nulláztam a szédült szántón, de nem jött semmi felröppenő, de sem mandulatej, se tortabónusz. Naná, mert a mandulatej csak a főfarmról jön, a tortabónusz pedig csak fákból a szédülton, ne essetek bele a hibámba! :D

Timi21a, maszilva, koricsabi és 15 más kedveli ezt.
  7. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Sziasztok! Nem vagy egyedül. Ezt én is végigcsináltam. Amit mondtam magamra azt nem írom ide, mert nem tűr nyomdafestéket!!

Calibaby, genka53, mamszi5107 és 6 más kedveli ezt.
  8. zebraful

zebraful Fórumelemző

Ilyen még nem volt. Nem találom el a tortákat. Korábban ez nem volt gond....

Laca-farm, brildiko, Sugica és 8 más kedveli ezt.
  9. tyukanyo588

tyukanyo588 Utánpótlás-írogató

Nem vagy egyedül, én is elhibáztam:(:(

Sugica, genka53, juliannakoczkas és 5 más kedveli ezt.
  10. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

A telefonoddal fényképezd le,úgy könnyebb kirakni.Kissebb lett a torta mérete és sikerült zavaróan összeválogatniuk a szineket.

Timi21a, Calibaby, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  11. vargamarika

vargamarika Haladó

A haladási sáv 10.szintja adja a receptet.

12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Én sem találom el, 2 kis farmon csináltam meg, egyik sem stimmelt.
    Idáig memóriából még a 2 tortát is kiraktam.
    Nagyon egybe folynak a minták, amikor mutatja a jó tortát, még ott sem tudtam megkülönböztetni.

Laca-farm, marcsi152, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  13. vargamarika

vargamarika Haladó

Dettó!!!!!!!!!

14. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Sajnos így van, én is kis farmon próbáltam. Az már teljesítmény, hogy a legelső, egyetlen tortát sem tudom felismerni és helyesen kirakni. Mi lesz ebből?

Utoljára szerkesztett: 8.2.24
  15. .R.o.l.a.n.d.

.R.o.l.a.n.d. Fórum-zöldfülű

itt most látas teszt van.. nem eventezésxD

16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Úhhh nálam a tészta ok, a bevonat már neccesebb, a diszítés meg olyan kicsi és megtévesztő.
    Ebből nem lesz prédikációs halott:wuerg:

Timi21a, kaposvarine, Sugica és 17 más kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Gabi !
    Holnap ráfekszem a növényekre, nekem nem lesz elég 22.420 növény.
    Hiába van a képmetsző, nagyon nehéz megkülönböztetni őket.

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Jöttem panaszkodni. Egy sütit se tudtam kirakni. A bevonat és a díszítés annyira egybefolyik, hogy nem tudom megkülönböztetni, hogy hova tartozik, pedig a kakasok szeme olyan, mint a sasé. Aki ezt kitalálta, annak kötelezően előírom napi 24 órában a kirakást. Így soha nem lesz meg a felhősor.

Timi21a, Laca-farm, Atrivikó és 20 más kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ugyan ez van nálam is. Az elsőnél azt se tudtam, hogy hirtelen mit-hol látom a tortát, mert nem ilyenre emlékeztem, és mire a képmetszővel észbe kaptam, már a kész torta szürke alapját tettem ki oldalra:D:D
    A másodiknál már résen voltam, ott meg nem találtam hirtelen, hogy a torta közepébe melyiket keressem... most a harmadiknál már sikerült, de szerintem ez csak a véletlen műve volt.
    Szóval ezt nagyon be kell gyakorolni, mielőtt megkapjuk a 2 ill. 3 db-os tortákat. Csak ne lenne annyira apró

mya100, maszilva, PZoli64 és 11 más kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Hát én úgy ráfeküdtem a gazokra, 24 perc múlva lesz közel 27 ezer, de felröpi még jócskán kell.
    Van 116 tortabónuszom, de lehet nemsoká visszadobom a fákat a szántón, aztán holnap majd mindet hosszabbítom,
    mert így előre hiába figyelem meg a bevonatokat meg a díszeket, ha akkor mikor elém kerül, azt se tudom melyiket hova tegyem.
    Képmetszővel csinálom, de lehet valami nagyítót is be kéne vetnixD
    Hát csókoltatom aki ezt megalkotta:oops:

Atrivikó, maszilva, inanna11 és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.