Visszajelzés A szerelemhez vezető út eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 2.2.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A csudába ma sem jött a házvezetőnő:wuerg: Szóval ma is rám vár a házimunka event;)
    No de majd holnap itt is eventezhetünk;)

nagymami2, Rizstej, Éva0315 és 8 más kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Jellemzően ülni szokott a tapasztalatom szerint az event nehézségi foko_O , én mindig azt olvasom el 1*:)
    2 területen a max röpi számot akár csak 1 folyamatos 6 esti hosszú is le kellene hozza a kezdővel normál esetben :Mondjuk 400 a kezdő kerekitve:music:és 6*200 esti csak a szántóra számolva (1200) már sok is:music:
    De majd meglátjuk egyenlőre nem ragozom túl..:)
    Én is normál folyamatos extrák nélküli eventet tervezek jelenleg :music:
    Várhatólag a teljes event alatt kb 2-3 bónuszláda 5-6 talányos fával már elégedet leszek,;) egyéb extrákat szupi pörgetések:music: várhatólag nem termelne vissza az event( persze ha így lesz az jó ;)xD)
    Kellemes hetet hasznos kis ajándékokat mindenkinek.:)

Utoljára szerkesztett: 2.2.22
    csio70, marcsi152, Éva0315 és 5 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Szerencsére a sima farmos területeken tudunk 0 percezni;)

Éva0315, -Fülemüle-70 és DevilMókus kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Gyöngy!
    Ez a felhő bizony bónuszt ad, ami az éléskamra polcára kapaszkodik fel a paszuly aratása után. ;)

Engem az zavar, hogy nincs egyértelműen feltüntetve, hogy a bónusz mire hat: minden learatott dologra, vagy (sejtésem szerint) csak a dekorokra.
    Ezt viszont csak az látja, aki a központi anyagot megkapja, ami viszont akár változhat is az event indulásáig.
    Könnyed, laza kis event lesz, amúgy is az etetős eventek a kedvenceim közé tartoznak.
    Sok sikert mindenkinek! :D:inlove:

Gio, marcsi152, maszilva és 19 más kedveli ezt.
  5. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Az 1200 a z neked sok, vagy sokk!;)xD:wuerg:

Kuzdern, Éva0315, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  6. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Sziasztok. Én ezt most séta galoppban tervezem. Se kosár se semmi. A felszaporításon kívül. Kicsit rehabilitálni kell a készleteimet. Aztán majd kiderül. Mindenkinek nyugodt játékot kívánok.

marcsi152, -W-595-, Rizstej és 6 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Az egyéb bónuszok közé az azonnal indulókat sorolja a rendszer szerintem:music:
    Így is jó úgy is jó;) A lényeg, hogy tetszik ez a felhő;)

Éva0315, -Fülemüle-70 és genka53 kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Most én sem kosarazok:wuerg: Mostanában a farm területek nagy része szabad felhasználású...8)
    Lehet pajtát töltögetni;)

9. genka53

Szia!
    Igen, igazad van. Nekem így is jó, úgy is jó. Törlöm azt a mondatomat.

Kuzdern, Éva0315, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Ez most egy extra laza eventnek tűnik... közben ráérünk csereberélni;)

Azt hiszem a felreppenőt is megpróbálom 1 területen összeszedni és akkor a szántóhoz nem kell hozzá nyúlni:music:

11. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Amilyen okos vagyok, persze hogy a főfarmra raktam ki a teknősöket :)

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Az ismertető szerint a felröppenők az ólakból is jöhetenk, így két legyet is üthetsz egy csapásra, lesz teknősöd és felröpid is remélhetőleg:) Csak az időzítésre vigyázz, akkor érjenek be amikorra a felröpire szükséged lesz :)

zsani_apja, GA-BI-O-Farm, Éva0315 és 5 más kedveli ezt.
  13. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia!
    Szerintem egyértelműen fel van tüntetve: "1 TP/TTP jutalmazó bónusz S", tehát csak dekorokra. A nagytesóját már ismerhetjük a Bónuszládából és a Bónuszláda III-ból, ami mindenre adja a TP-t és TTP-t.
    Szia!
    Nyugodtan kint hagyhatod őket, holnapi eventkezdésig beérnek és röpigyűjtés van Szántón is és ólakból is. :)

14. -gyöngy-581

Ez lesz a bónusza, gondolom:
    [​IMG]TP/TTP betakarítási bónusz STöbb tp/btp100%24:00Az éléskamra polcán található. Aktiváláskor ezüst rekeszt foglal el.
    De ez nem direkt azonnal induló, hanem Te irányítod, hogy mikor induljon és pinkie-vel hosszabbítható.

csio70, maszilva, Fätum és 8 más kedveli ezt.
  15. csi48

csi48 Fórummogul

2.felhő: 8.976 db egaz, 867 db felröpp
    szerintem

PZoli64, Éva0315, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  16. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Na igazatok van. Most már csak vigyáznom kell az aratással. Oda sem lépek kettőig :)

Éva0315, -Fülemüle-70, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Végülis:music: ha 200 röpit nem is várhatsz tőlük... de azért valamennyit majd csak adnak;)
    Óvatosnak kell lenni;) De azért szerintem most a pajtatöltögetés is beleér:music:
    Vajon mikor jön neonos event? arra is szívesen készülnék;)

18. genka53

Szia!
    Az természetes, hogy a polcról való felhasználás időpontját mi választjuk meg.
    Szerintem ilyent kapunk, mint ez az
    200 %-os "L"-es, [​IMG] , csak mivel ez "S"-es amit most kapunk, a felirata és amit ad, az 100% lesz [​IMG] , mivel nem betakarítási, hanem jutalmazó bónusz, de majd a modik megmondják a biztost.

PalMa, Kuzdern, -vadocka70- és 6 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Én is csak tippelek, minden lehetséges :)

20. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Nem vagy egyyedül, hozzám se jött a házvezetőnő, igy ott állhattam a tüzhely mellett mert palacsintát csütöttem az unokámnak. Ettől azután ugy nekifáradtam, hogy most mindenképpen pihi következik, mert nem bírja a lábam. :wuerg:>:(Majd ezután jön a többi dolog, de inkább holnap délelőtt>:( Mindenkinek jó eventezést!:inlove:

nagymami2, Kuzdern, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.