Visszajelzés A szerelemhez vezető út eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 2.2.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálunk tegnap volt palacsinta;)
    Én széken térdelve sütök palacsintát mert nem tudok a tűzhely mellett állni:wuerg:
    Még jó hogy az event növény a laptopom mellett ülve is megterem, s nem kell a földeken görnyedni;)

ildiko44, -W-595-, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    A szerelemhez vezető út csak egy pillantás , minek egy rá egy hetes event ?

A felhő , ha jól értem , olyan bónuszt ad , ami rekeszt foglal .
    Ez okos felhő , és automatikusan beralkja a rekeszbe , vagy nekem kell mauálisan berakni ?
    Ha okos a felhő , és már foglalt a rekesz , akkor a bónusz elveszik ?
    Vagy ez milyen felhő ?

3. -Holdfeny-.

Ez egy butuska felhő.. és a kamra polcára rakja;)

ildiko44, Fuhur, -W-595- és 10 más kedveli ezt.
  4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Szép az új aláírásod mindig tetszetek Gratula.
    Semmi különös nincs a felhőbe :music:(mármint hasznos ,de nem mesterséges intelligencia lesz;):D),ad 1 ezüst kategóriás tp-ttp bónuszt amit Tamás külön ki írto_O segítségnek(gondolom elkerülendő a későbbi kérdéseket):wuerg: hogy mit tud...:)
    De úgy tűnik ez nem 1* dolog mert mindenki mindent másképp ért :sleepy:

Utoljára szerkesztett: 2.2.22
    ildiko44, -W-595-, -Erbrow- és 6 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

De szerencsére mi okosabbak vagyunk , és megfelelően fogjuk használni . :inlove:

6. -Holdfeny-.

Ez egy őrült farm , Őrült játékosokkal:music: Példának itt vagyok én;)xDxDxD

7. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Ez azért nem annyira egyszerű, mert eddig a mindenre ható TP/TTP bónuszokat "betakarítási" bónusznak hívták, és "L"-es (200%-os aranyrekeszes), ill. "S"-es (100%-os ezüstrekeszes) fajtája van. A csak dekorokra ható TP/TTP bónuszokat "jutalmazó" bónusznak hívták, viszont abból eddig szerintem csak az "L"-es, a 200%-os aranyrekeszes fajta létezett.

Most vagy egy teljesen új bónusz kerül a játékba (dekorokra ható 100%-os, ezüstrekeszes) vagy van egy kis kavarc: bár jutalmazónak hívják, de nem csak a dekorokra hat.
    Én momentán annak örülnék, ha az általános TP/TTP bónuszról lenne szó. ;)

ildiko44, Gabimami, maszilva és 14 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Hopsz én azt hittem olyant ad ami már volt a játékban:music:

9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Én is jobban örülnék, ha mindenre ható bónuszt kapnánk, és akkor valóban betakarítási bónusz lenne a neve, azért is hiányoltam az ilyen jellegű pontosítást a leírásban. A felhő tulajdonságainál a "jutalmazó bónusz" kifejezés szerepel, amely viszont csak a dekorokra hat, és ez eddig nem is szerepelt a kapható bónuszok között a Bónuszlexikonban sem, azért nincs is külön leírás róla, csak a 200%-os L-esről.

Kuzdern, -W-595-, juliannakoczkas és 8 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

Szia. Én nem értem miért gondoljátok hogy csak dekorokra hat, még1* átolvastam nincs ilyen a leírásban.o_O:oops:
    Szerintem ez az[​IMG]: Azaz a jobb hátsó sorban felülo_O
    Azaz 100% tp-ttp bónusz ezüst 24 h:) Nekem ez rendszeresen jön, hogy honnan nem tudom:wuerg:
    Még1* küldöm mert nem nyitható;)
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/image/kepernyokep-2022-02-02-145914bonusz.kjm7

11. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Nekem a bónuszládából :)

12. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Ha jobban megnézed, amiről Te írsz, azt betakarítási bónusznak hívják, de az eventleírásban a felhőnél jutalmazó bónusz szerepel. Eddig a "jutalmazó" megnevezést a dekorokra ható bónuszra használták. Viszont abból jelenleg nincs 100%-os. Na mindegy, a BP-nél bármi, és annak az ellenkezője is előfordulhat, majd élesben úgyis kiderül.

maszilva, PalMa, Kuzdern és 9 más kedveli ezt.
  13. DevilMókus

Aha értem. :music:Igen így jogos. :)Nekem evidens volt hogy ez az a bónusz :music:nem is elemeztem 1 ez jutalmazó vagy betakarítási kategóriás ;)Meglátjuk.o_O Igy is úgy is hasznos nyilván az a jobb ha mindenhol hat.;)
    Bár aban is van fantázia ha egymás mellet alkalmazhatók pld...

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok

Szóval ilyet fogunk kapni
    letöltés.png

Ez a hivatalos neve: TP/TTP jutalmazó bónusz S
    100% bónuszt nyújt, és akkor aktiváljuk, és ezüst rekeszt foglal, azaz nekünk kell aktiválni.

Sorszáma alapján új fajta bónusz, 200-as létezett belőle.

ildiko44, maszilva, PalMa és 20 más kedveli ezt.
  15. DevilMókus

Köszönjük. Akkor jogos amit Genka és a többiek fejtegetek .. ;)Ez bizony új:)

marcsi152, -W-595-, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  16. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szerencsés vagy, nekem márciusban kezdődik a valódi ültetés event,bár minden évben mondom, hogy most nem ültetek, de aztán mégis kapálok.Hát itt könyebb.

ildiko44, Gabimami, Éva0315 és 9 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

ŐŐŐŐ izé miért szerencse az, hogy mankó helyett térdelek palacsinta sütés közbe? :wuerg:

Kertünk van de parkosított illetve gyümölcs fákkal beültetett... :music: A sziklakert ahol görnyedni lehetne, de meghagyom a rendbe tartását másnak:music: Ott nincsenek előfizethető munkások... így a család csinálja;)
    Nekem marad az Online kapálás!

ildiko44, Gabimami, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  18. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Hát ezek nekem is vannak, a bibi hogy mellette kert is van, nem kicsi.Online kapálást jobban szeretem!

ildiko44, Éva0315, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  19. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Hozzám se ér ide sose, de legalább nem is fizetek érte ;)
    Én szépen megnéztem tegnap este a naptárban hogy mi lesz, nyugtáztam, hogy nem kell ültetni 8) és reggel visszarendeztem mindent (fejemben karakter=állat=tenyésztés xD). Aztán ma 10 után megnéztem, hogy mi lesz a feladat :wuerg: hoppá. Így a reggel megetetett állatokat folyamatosan szedegetem vissza napközben, hogy földkockák foglalják el a helyüket estére. Tudom, hogy most az ólak is röptetnek, nadehátna o_O
    A másik földre fák kerültek, ők maradnak.
    Ja, és ne felejtsem majd last minute-ban a bahás eventen elfelejtett növénygyarapító zsetonjaimat felhasználni.
    Bahh, mennyi mindenre kell figyelni xD

ildiko44, PalMa, Éva0315 és 6 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Aztaaaa! Ez tetszik;) Állandó vendég lesz ez a bónusz a rekeszekbe;)

ildiko44, Éva0315, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.