Visszajelzés A Télapó szikla titka - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 14.12.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Szia!

A boltban tudod kiváltani (bal felső sarok) a társasokból kapott csillagos érmével. 30 érme az ára :)

szellorozsa és Kuzdern kedveli ezt.
  2. szepesej

szepesej Fórumlakó

Köszönöm, még nagyon reggel van számomra.

3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! xDAhhhh meg van már!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 19.12.21
    zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.
  4. nika67

nika67 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Jó játékot nektek én ezt most feladtam, pedig imádom a táblás játékot de sajna csak a kapott kulccsal tudtam mit kezdeni azzal elindítottam így csak az egyik órásból vannak kártyáim ezért lassan haladok.....nem is szórakoztat annyira mint amennyire bosszant. Azért olvasgatom hogy nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel hogy borzasztóan bonyolult ez most pont karácsony előtt.

tara100, kuekev, ho-hoboy és 2 más kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Csak igy tovább! Én már befejeztem az eventet.Már kezdtem a sütögetést.Raffaellóval kezdtem.Már kint landol a kamrában.Folytatódik tovább,még ma délután!

maszilva, soresne, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  7. mari5151

mari5151 Járnitanuló

Sziaztok egy kérdésem lenne. A teliholdas játékot be fejeztem,és nem tudok tovább menni .Nem enged a malom ujj növényt termelni,mi az oka.

8. Othep

Szia.

Biztos, hogy minden feladatot befejeztél?
    Megkaptad a következő Ezüstkulcsot?
    Mindaddig nem léphetünk az új ösvényre, amíg nem végeztünk az elkezdett útvonal összes feladatával, hiszen a útvonal utolsó feladatrészének az ajándéka lesz a következő Ezüstkulcs, mellyel egy másik ösvényt nyithatunk meg.

Ha megkaptad, ki kell választanod a következő kezdőmezőt (Bahást vagy Farmost) és oda beadni a kulcsot.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. deres77

deres77 Fórum-zöldfülű

kérlek benneteket mondjátok meg event nővényt honnét lehet szerezni mert nekem nincs

10. Othep

Szia.

Nyisd meg ezt a leírást, ahol Bombadil Toma gazdatársunk pontról-pontra leírta, mit kell tennünk és kezdj el haladni rajta....
    >>ITT<< a leírás és ez a kék telefonfülke az első lépésed:
    (3-as számmal jelölve.)

GA-BI-O-Farm és bugavalika40 kedveli ezt.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Békés ,boldog,vírusmentes ünnepi készülődést minden kedves és kedvetlen játékostársamnak! A kedves ,aranyos MODIKNAK még egy nagy virtuális puszika is!;)Rájöttem,hogy egy nyugis event ez a télapós! Csinálom,semmi görcsölés,laza vagyok!xDA gazdakörit nem csinálom,nem bontok területet,vetek amit akarok és kész!xD

Nagyii58, Havasi_Gyopár, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  12. -réka85-

-réka85- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tudna segíteni valaki, hogy
    "A Télapó szikla titka felhősor 2"-höz a Tábortüzes barátokat hol találom?

13. Othep

Szia.

A Tábortüzes barátok dekor az 1. mellékfeladat 25. mezőjéről vehető ki felröpiért, amennyiben végigcsináltad a farmos és a szigetes szakaszt.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. -réka85-

-réka85- Fórum-zöldfülű

Ó, megtaláltam. Köszönöm szépen a segítséget!:inlove:

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  15. olgica63

olgica63 Junior szaki

A karácsonyi vásár varázslatnak most tényleg vége 24-ig? Vagy nem jól értelmeztem?

16. Othep

17. hajni24747

hajni24747 Aktív író

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Az első feladatrész minden feladatát teljesítettem megkaptam a felhősort, a kulcsokat, de a 27. számú dobozban levő kitehetőt -pocok ízű stollenkelács- nem tudom feloldani. A 2. rész kulcsát is megkaptam és már termelem az event növényt.
    hajni24747 ID42838929

18. pisti243

pisti243 Törekvő

Szia a teliholdassal közös a lámpás ezért azt is teljesítened kell, hogy kitudd váltani. Jó éjt! :)

19. Othep

Szia.

Itt egy hiba van.
    Kaptunk ígéretet a javításra, amely várhatóan hétfőn fog megtörténni.
    Addig is szíves türelmedet kérjük. :)

Kérlek, legközelebb valamelyik segítségkérő topikba hozd a problémádat.
    Az eventcsevegőkben ritka a moderátori jelenlét, nem a segítségnyújtás a csevegők célja.

20. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok a 2 felfősorra a Tábortűzes barátokat honnan tudom beszerezni ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.