Visszajelzés A Télapó szikla titka - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 14.12.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A kezdéshez szükséges fenyőágat a malomba teszi közvetlenül a játék programja, hogy az ezüst kulcs beadása után kapott gyertyával be tudd keverni vetőmagnak. Azt követően 5 óránként kapunk újabbat, amit a szokásos módon a malomban el lehet dugni. Ezen kívül vásárlással is lehet szerezni.

Döbi65 és Nagyii58 kedveli ezt.
  2. hoember17

hoember17 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Beléptem a kvíztárba, de teljesen üres.

3. szenga6565

szenga6565 Junior szaki

Sziasztok! Valaki tudna segíteni, hogy kezdjem el ezt az eventet! Elolvastam többször, de nem tudom, hogy a kulcsot hol kell leadni. Bárhova kattintok, nem találom. Köszi

JourneyRickman kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Én a Farmgyertyához nem találok oda. :D Az ideg már meg... :)

Döbi65, Fätum és szenga6565 kedveli ezt.
  5. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Működő kvíztárat hol lehet elérni?????? Bármit írok, azt írja nincs találat! Kezd tele lenni a hócipőm ezzel a bugos játékkal

seszkrisz1969, uhu és JourneyRickman kedveli ezt.
  6. kisszakika

kisszakika Utánpótlás-írogató

Tp mellett mit ad még az "ünnepi szellem" tárgy?

7. zsani_apja

Szia!
    Parancsolj, ITT megtalálod. :) Remélem összejön.

8. Havasi_Gyopár

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

472 felreppenő kezdésnek;)
    Jó lesz ez!

zoldert és Nagyii58 kedveli ezt.
  10. -bauer70-1

-bauer70-1 Fórum-zöldfülű

[
    Szia!

Már mindent megcsináltam és semmi. Kézzel és munkással sem tudom leszedni a Főfarmot. Kézzel le tudok szedni néhányat, de azonnal visszakerülnek. Mit tudok még tenni? Tisztítottam is. Pl. a Tölgyesnél, a Szántónál működik rendesen.

11. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Óóóó, hát nagyon köszönöm :) És tényleg...úgy bealudtam min a sicc xD Na...hát odáig már eljutottam, hogy a lámpásnál az első ezüst kulccsal a tökös villogó fejnél beadtam a kulcsot, (ez mondjuk így eléggé bizar xD...na mindegy...még azért élek ) azért meglett a kezdő (15?) mag. Namármost, ezt úgy ahogy volt bevágtam a malomba. (Nem kellett volna? Már mindegy) Most elkezdtem a szaporítást. Aztán menet közben majd csak megvilágosodom a továbbiakról :D

Nagyii58 kedveli ezt.
  12. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Segítsetek kérlek ! Nem találom az ezüst kulcsot .

13. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! Eventablak, bal első lámpás-katt. Kisablak lent, Télapó sziklához vezető út 1. útvonal. Legalul jobbra villogó sárga gömb(talán gomba), oda beadod a kulcsot, amit kaptál.

Nagyii58 és zsani_apja kedveli ezt.
  14. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

A kvíztár függetlenül a játéktól üzemel, egy Wolf nevű gazdatársunk csinálgatja, tehát önszorgalmúlag, mégis mindannyiunk javára. Ha nem tudod a pontos címet (bár Apja mutatott neked linket), ha simán beírod Gugliba "kvíztár farm" kidobja.

soresne és -Böcsi- kedveli ezt.
  15. kakasgábor

kakasgábor Utánpótlás-írogató

Valaki légyszi segítsen,mennyi bab kell a zombijuh táphoz,köszönöm.

16. bjázmin

bjázmin Járnitanuló

Sziasztok!
    Én kezdésre 10 fenyőágat kaptam (nem vagyok prémium gazda) a leírás szerinti 5 helyett. Más is volt ilyen szerencsés?

zali1111 kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Egy kis segítség a kezdéshez:
    Amikor belépünk az eventbe, bal oldalon van egy kékeszöld telefonfülke (az első), arra katt. Ekkor felugrik középre egy barna ablak, amit a jobb oldalán a kis sárga nyíllal lehet léptetni. Az első amit bead : a télapó sziklához vezető 1. útvonal, alul lépjünk be a zöld játék gombbal. Itt lehet kiválasztani, hogy melyik területet váltjuk ki, megkapjuk a 9999 db magot és már lehet is keverni a malomban a magokat. A fenyőág, ami szintén kell a keveréshez már a malomban van.
    Ha a barna ablakban a jobb zöld nyíllal lépünk egyet, akkor a Télapó sziklához vezető 2. útvonalat adja be, lépjünk be és ide már be tudjuk adni a pajtás dolgokat, a 4.-nél tudjuk aktiválni az első órás részt.

maszilva, PZoli64, Crispello és 7 más kedveli ezt.
  18. joc91

joc91 Junior szaki

1 db -hoz .gesztenye=2....széna=2

19. Havasi_Gyopár

Szia!
    Megnyitod az event ablakot, ezt a képet látod:
    upload_2021-12-15_14-47-49.png
    A figurákra kattintva tudsz induló területet választani.
    A bal szélső lámpásra kattintva kijön az 1. útvonal, kattints a Játék szövegre, előjön ez az ablak:
    upload_2021-12-15_14-50-33.png
    Ott, ha rákattintasz a töklámpásra, a jobb oldalon megjelenik az ezüst kulcs beadási ablaka, azt beadod, és megkapod a teliholdas gyertyákat. Azokat be is teszi azonnal a malomba, és már mehetsz oda keverni a vetőmagot, amit aztán szaporíthatsz.

20. zsani_apja

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm! Kicsit megkeveredtem a nagy rohanásban. :D

JUCUS kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.