A tökéletes borsó csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Mindent bele!!!:D

kovacstne, -W-595-, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  2. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Az eventet befejeztem:D.
    Az eddig beérett titok fákból 4 xl-es és 5 XXL-es régebbi fa lett. Bár mindegyikből túltengés van, azért az XXL-eseknek örülök. Az ólakból 5 narancs ól egy piros kaptár és egy európai borz lett:inlove:. Európai borzom még nem volt ennek nagyon örültem, de sokakkal ellentétben én a narancs ólaknak is szeretem, hasznosnak tartom őket, függetlenül attól, hogy már mennyi lapul a pajtámban.
    Még érik 3 titokfa és 4 titokól ezekből még akár rózsa ól is lehetxD este hozom az eredményeket.
    Mindenkinek sikeres befejezést kívánok!

QUOTE="Ananke, post: 507455, member: 1747"]Gratulálok:D Én még kissé le vagyok maradva, de remélem még készen leszek:D:D[/QUOTE]

Szia, köszi:). Ha csinálod, akkor biztos vagyok bennexD

maszilva, mingo826, kovacstne és 20 más kedveli ezt.
  3. demeter01

demeter01 Járnitanuló

Lassan haladok... Az első sárga borsószemet nagy siettemben beleraktam egy aprócska mezőbe, s mostanra csak 6 magocskát szaporítok tovább... Kicsit haragudtam magamra, s mérgelődtem, de mindegy... most így sikerült... ez volt az első hibám... Az első négy feladat kész, és perceken belül a következő kettő is... A sárgák (aprók, nagyok) szépen szaporodnak, gondosan számolgatva a borsószemeket... Mindig egyenlő mennyiségeket ültetek minden kért fajtából... Remélem sikerül a sárga sokasítása is, bár kedvem nem sok van hozzá.... sok egyszerre a 11 fajta... Próbálok kitartani, bár fáradok, és az állandó számolgatás altat... A Mai menü pedig kiakasztott: sárgaborsó krémleves, és borsópörkölt.... Már borsót látok mindenhol.... még jó, hogy ezután palacsintázok.... Mindenkinek kellemes ültetést, és aki befejezte, annak pihenést... Remélem sikerül mindenkinek amit tervezett... További szép Gyermeknapot!

kovacstne, marcsi152, vje0315 és 12 más kedveli ezt.
  4. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Beértek a titkosaim alapjában véve nem panaszkodhatok mivel kaptam olyanokat is ami az újak kategóriájában volt:
    Rubin: rodeó narancs, tehénistálló piros, bagoly sárga, kakas, jégmadár, vidra.
    Zafír: szamáristálló narancs, szamáristálló piros, aranymosó sárga, strucckarám narancs, gólya, teknős.
    Ural: szamóca XXL, naspolya XXL, fekete fűz, hegyi boróka,
    2 db som.
    Andok: 2 db szamóca XXL, szamóca XL, japán naspolya XL, olajfa XXL, hegyi boróka.

maszilva, marcsi152, vje0315 és 9 más kedveli ezt.
  5. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Az eventet befejeztem a fákat és ólakat, kiraktam. :D

Feca29, marcsi152, mamszi5107 és 11 más kedveli ezt.
  6. PettFarm

PettFarm Haladó

Azt hiszem ez az event nem lesz kész, ennyi idő alatt nem fogok tudni többszáz borsót kitermelni.... csak egy gép termel kétóránként hármat, ez nagyon lassú...

vje0315 és Lili060504 kedveli ezt.
  7. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

holnap reggel kész leszek. sok túltermelésem is lett mert elfelejtettem számolni.o_O

mingo826, marcsi152, mamszi5107 és 5 más kedveli ezt.
  8. PettFarm

PettFarm Haladó

Az event leírás ezt írja: "Ha valamilyen okból kifolyólag elfogyna, a rendszernek felesleges kiegészítenie (bár nem kizárt, hogy megteszi), hisz 2 óránként a borsóautomatából kapunk 3db-ot (feltéve, ha megszereztük)."
    Ez így nem igaz, ugyanis amit a borsóautomata ad, abból egyáltalán nem kaptam egy darabot sem, tehát a nullából kell előállítani a 450 darabot.
    450 / 3 = 150 óra és van rá 90 órám...

vje0315 és Peszi2 kedveli ezt.
  9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mindenkinek ad a kihelyezett automata. Hiszen nullából nem lehet előállítani. De az event nyereményei közt van a többi (nem csak az automata ad).

magdalena1967, marcsi152, vje0315 és 3 más kedveli ezt.
  10. Lili060504

Lili060504 Törekvő

De azt te tovább tudod gyarapítani és akkor sity-suty kész leszel hamarabb is mint 90 óra.;)

Gio, Peszi2 és mebajah kedveli ezt.
  11. PettFarm

PettFarm Haladó

De csak az első négy borsóból kapunk, a második négy borsót az automatával kell előállítani, azokból a borsókból nem kapunk, csak akkor lesz három darab, ha az automatából az első két óra letelik. Tehát ezt a második négy borsófajtát a nullából kell előállítani.

12. -East17-

Tévedsz. Minden borsót előállíthatsz az eventben. Az automaták csak extra lehetőségek. Az alábbiakat nézd:

Nézzük lebontva a szinteket:

• A gazdakör 1-4. szintjéhez a kezdőmennyiségként kapott eventnövényekre van szükségünk (Kis borsó, Nagy borsó, Vörös borsó, Zöld borsó). Ezeken a szinteken tudjuk begyűjteni a Nagy, zöld borsót, a Nagy, vörös borsót, a Kis, zöld borsót és a Kis, vörös borsót. Illetve a hozzájuk tartozó borsóautomatákat.
    • A gazdakör 5-6. szintjéhez a korábban megszerzett (és továbbtermesztett) eventnövényekre van szükségünk, azaz a Nagy, zöld borsóra, a Nagy, vörös borsóra, a Kis, zöld borsóra és a Kis, vörös borsóra. Ezekkel tudjuk megszerezni a Kis, sárga borsót és a Nagy, sárga borsót. Illetve a hozzájuk tartozó borsóautomatákat.
    • A gazdakör 7. szintjén tudjuk felhasználni (beszállítani) a korábban megszerzett (és továbbtermesztett) Kis- és Nagy, sárga borsó felhasználásával a Sárga borsót. Illetve a hozzá tartozó borsóautomatát.
    • A gazdakör 8. szintjén pedig a Sárga borsó kapja a főszerepet, mert itt már csak ezt kell beszállítani a nyereményekért cserébe.

13. PettFarm

PettFarm Haladó

Akkor hogy lehet, hogy a második négy borsóból nem kaptam semmit? Egyébként az event leírás is azt írja, hogy csak az első négyből kap mindenki. Az első három darabot az automaták adták.

14. -East17-

Pont feletted hoztam az idézetet az eventismertetőből, ami erről szól.

marcsi152, Gio és genka53 kedveli ezt.
  15. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Tegnap este befejeztem az eventet. Nem tartozott a kedvenc eventjeim közé, ami igaz nem lehetett vaktában ültetni-aratni. Kellett hozzá stratégia és szupertáp, valamint a 3, majd a 27 db növényhez kacsa-kata is. Az ajándékok jók! Mindenkinek sok sikert!!

marcsi152, Gio, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Sziasztok ! Én is rengeteget hibáztam ami főleg figyelmetlenségemből adódott. Már látom a végét, de ez a rengeteg borsó kicsit sok volt. Azért is örülök, hogy megcsináltam, kissé túltengésem van egyes fajtából - legfeljebb lefagyasztom őket télire. További sikeres eventezést kívánok mindenkinek !!

mingo826, kovacstne, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  17. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Szia ! Nagyon sokan rontottunk mi is, sok sikert !

18. mermeze50

mermeze50 Aktív író

Event kész , kissé túl is termeltem néhány borsóból.Titkokból ami újszerű: sárga trombita, somfa.
    Állatoknál: rózsaszín pulykaól, narancs medve, és narancs bagoly, aminek nagyon megörültem.Ezenkívül vidra,sün, gólya,kacsacsőrű .Összességében jók lettek a titokzatosaim, nem panaszkodom.

Feca29, maszilva, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Hová tetted a jutalomként kapott magokat? Azokat kéne felszaporítani...meg amit a gép ad. elülteted, learatod, egyre több lesz;)Az automatának nincs sok jelentősége...ültess is! Sok sikert!

Beadtam az utolsó borsókat a félbehagyott feladatokba az elején. Csak kétféléből maradt 83 és 84 mag, a többiből 30 alatt, sőt van amelyikből csak 4!!! Jól számoltam:music:Fél óra múlva beérik a második 2x6 titkosom, alig várom...remélem jobbak lesznek, mint az előző 2x6:oops:persze ajándék ólnak ugye? vagy lónak?:D

Utoljára szerkesztett: 29.5.16
    marcsi152, Peszi2, Evita-55 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Ki kell helyezned az automatákat a farmodra, mert csak akkor kapsz érte magokat, és 2 óránként
    leszedheted, mint egy kitehetőt. (lehet, hogy még a pajtádban van?)

Gio és Peszi2 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.