A tökéletes borsó csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Mindenkinek kitartást, aki még termeli a borsókat. Az utolsó titokólakból teknős, narancs juh és sárga medve lett, a titokfákból pedig XXL szamóca, XXL fenyő (nálam most ez volt a leggyakoribb) és sárga trombitafa lett.

dagaz70, emocy91, Feca29 és 8 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello!
    Éppen tegnap kérdeztem a segítségben és a főnökúr hozta nekem!! ;)

dagaz70, emocy91, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Sajnos nem tudtam tematikusra kitenni :(((

osztrak12 kedveli ezt.
  4. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Sose szomorkodj ilyen kicsinységen e szupi feladat után.:inlove: Majd jön breki és létrán neked simán felviszi és kirakja valami félkeményre és ott nézegethessük,ha engedik.xDxD

Cyra65, Ivibaba54, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. revaa

revaa Fórumgróf

Én is kész lettem az eventtel, és alig várom, hogy a titokzatoskodó és ráérősen kávézó borzok végre kipattanjanak a foteljaikból, és megmutassák hogy mit is rejtegetnek a tenyészetükben :D

osztrak12, Peszi2, Gio és 3 más kedveli ezt.
  6. agika48

agika48 Törekvő

Nagy bajba vagyok!!!! Elszámoktam magam és beadtam az összes kis sárga borsót - reménykedtem majd 5 óra után kapok 5 db-t - sajnos nem kaptam. Mit tegyek???? Köszönöm!

osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  7. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Hát, a tematikus az azért tematikus, hogy arra csak a tematikusat lehessen szisztematikusan kirakni. :D

katimami51, osztrak12, Domos52 és 5 más kedveli ezt.
  8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

osztrak12, Gio és HéricsBáró kedveli ezt.
  9. anci091551

anci091551 Haladó

Kész az event. A felhő beüzemelve, a titkosak kirakva! Reggel lesz a meglepi. Nagyon örülnék, ha tényleg meg kellene lepődnöm. Hajrá aki még nincs kész! A többieknek gratulálok!

osztrak12, alpha58, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  10. agika48

agika48 Törekvő

osztrak12 kedveli ezt.
  11. agika48

agika48 Törekvő

Már a végére értem, nem tudok az eventbe bemenni ismét!!!! Jajj nagyon bánt - vissza az általános iskolába!!!!

osztrak12 kedveli ezt.
  12. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia
    A kis sárga borsót készítő automatát. A dekoroknál találod sárga szót írd be 2óra múlva kapsz 3db-t.

Utoljára szerkesztett: 30.5.16
    osztrak12 és emocy91 kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ne tegyél ki semmi automatát hanem amit kaptál a feladatból azokat szaporítsd.

osztrak12 kedveli ezt.
  14. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia Kukori, de beadta az összeset véletlenül.;)

Gio és kukori80 kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jaaaj, akkor bocsánat, ezt nem olvastam. Akkor viszont jobban jár ha kirakja az automatát mert az hamarabb ad magot mint 5 óra.

16. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

A titkos ólakkal elégedett vagyok, lett egy jégmadár (9.), 2 hattyú, 2 vidra (így ezekből 3-3 db lett), a többi sárga meg narancs 15.fejlesztés. A fák csupa XXL, kb. negyvenkettedikek mindből. Mivel most rendeztem csak vissza a farmot, még nevettem is, hogy vannak olyan fák, amikből csak 5-6 db van, XXL-es fejlesztésük meg 10-15 db. Remélem, majd jön megint a gőzös, akármelyik, vagy felőlem mindkét fajtát is indíthatják.

Melan, Swordfish, emocy91 és 2 más kedveli ezt.
  17. feri465

feri465 Törekvő

Sziasztok szép estét minden játékostársamnak,event kész jó kis feladat volt!

Gio és Peszi2 kedveli ezt.
  18. agika48

agika48 Törekvő

MILYEN automatát tegyek ki már a végén vagyok!!!! Nagyon bánt, még igy sosem jártam!!!!

19. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Event kész, felhő aktív, titkosak kirakva. Nem volt nehéz feladat, de most egy ideig borsót nem szeretnék látni az asztalon. ;)
    ( Nekem hiányzott a tűzijáték :()

emocy91, maszilva és Gio kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Agika48

Ezeket keresd ki a baloldalt a váza ikonból , és tedd ki a farmra.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Melan, lilla2002, osztrak12 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.