A tökéletes borsó csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    A feladat adott 1+2 szemet és hol van?:cry: Autómatát váza ikon alól tedd SoS ki területedre és 2 óra múlva ad magot. :pAzt szaporítsad fel és vetés-aratás.:music: Ügyi vagy és meg lesz,csak ne idegeskedj,mert akkor megint rontasz.8)Ha feladatból kapottat nem adtad be,akkor 3 szemnek lenni kell(ene).Nézd azt is akkor!:eek:

nemo-kapitany kedveli ezt.
  2. anyuka

anyuka Járnitanuló

Hát akkor nagyon szomorú vagyok ,mert akkor nem tudom befejezni ezt az eventet.Köszi szépen .

Feca29 és osztrak12 kedveli ezt.
  3. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

A 7. feladatot nem csináltad még meg? Hol tartasz?

4. anyuka

anyuka Járnitanuló

Sajnos csak úgy lenne meg ,ha fel kelnék éjszaka ,de így is kelnem kell hajnal 5-kor ,most ez nem fér bele,de azért köszönöm.

Feca29 és ho-hoboy kedveli ezt.
  5. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Gratulálok! :D Nekem elkezdtek sorakozni szokásosan a tyúk, farkasok, sün, de a végén lett egy vidra és egy európai borz:inlove: Nagyon boldog vagyok:D:D:D

maszilva, Gio, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  6. osztrak12

De jó talányos napom van ma!:pEzen fák "születtek".
    Berkenye XXL, 2 db Szamóca XL, Szamóca XXL, 2 db Datolyapálma XXL, 2 db Fenyő XXL, 2 db Dió XXL, Fekete fűz, Hegyi borókafenyő.:pxD Állatok még váratnak sorukra viszont,azt majd ......,de kiugró csodára ott sem számítok.:);)

Gio, kedvenc62, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  7. GáborZsuzsanna

GáborZsuzsanna Utánpótlás-írogató

Sziasztok gazdatársak!
    Elég reménytelennek látom az event végét..most lett meg a sárga borsóm...abból is 3db és láttam,hogy 3250 kellene a teljesítéshez!!! Nem látom az alagút végét és ez elszomorít! :(
    Aki befejezte, annak gratulálok! :)
    Zsuzsi

Gio, Feca29, kedvenc62 és 2 más kedveli ezt.
  8. osztrak12

nemo-kapitány!
    Köszönet a gratulációért. :DÉn voltam Hamupipőke. Csak kicsináltam végig simán borsót és nem is untam,sőt nekem kimondottan tetszett szép színes 2 terület.:DMajd jöhet később babbal,hisz abból aztán van kicsi,nagy,.....stb és persze sokszínű is,:mad: mint VV-be.:pxDxD

Utoljára szerkesztett: 31.5.16
    emocy91, Leho69 és nemo-kapitany kedveli ezt.
  9. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Sziasztok kedves Farmerek ! Készen vagyok a borsózással.Hát igen ,még a hátam is borsódzik a titkosak miatt. Múltkor a titokfáimból lett :kókuszkoptató ,szőnyegcsomózó .mogyorótaposó csak úgy simán .Most sem lett a vidrám eu borzos.
    Lett : narancs : kaptár ,guanógyár ,strucc ,lúd ,tehén és bagoly /!/, ezenkívül sárga rodeó ,jégmadár , gólya ,békató és PIROS hódvár.
    Fáim : 3 hegyi boróka ,szamóca xxl ,2 szamóca xl ,datolyapálma xxl ,szilva xxl ,mandula xxl , 2 szekura xl ,naspolya xl .Ez van .Hiába várom a vidrám és a borzom ,h hozzon kivi xxl-est ,először fel kell fogadnom egy titkosügynököt . A köv.eventhez sok-sok felröpit mindenkinek !!

Gio, emocy91, -tanaka40-1 és 3 más kedveli ezt.
  10. hanny65

hanny65 Járnitanuló

Sziasztok titokzatos állatkáim elöbujtak , farkas, nyuszi lehet narancs márnem is tudom , aranymosó ,Hattyú:D és NARANCS MACI :p ,de mióta van nekünk fejlesztett macink én még nem találkoztam eddig vele :sleepy:

Gio, Peszi2, kisvirág és még 1 ember kedveli ezt.
  11. osztrak12

Jajjmán ne! :cry:2 területen ha bekapsz 1 répás-almás csatnit(+2db kockánként) és sikerülni kell. xDNe add fel a reményt!xDxD

12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Osztrak12

Milyen 2 terület?:p
    Ha bekapsz egy csatnit , az minden területen kifejti a hatását. :)

nemo-kapitany és osztrak12 kedveli ezt.
  13. osztrak12

Bárókám!
    Tudom,hogy minden területen 6,:inlove:de borsót én 2 területen csináltam ki.1 terület 2x2-be és 1 + 1x1-be. 3-dik területen Bölcsnél nem cipeltem ólakat,fákat és Bahára + borsót Te sem vagy max elvitted és dolgod végezetlenül :ptértél vissza.xDxD

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Hoztam a titok ólak és fák eredményeit: 1 sárga guanógyár, 1-1-1 narancs lúd, - nyúl, - tyúkól, 1 jégmadár, és... és 1 vidra :inlove: nagyon klassz még nemvolt vidrám, még 1 európai borznak örültem volna, na de majd az is összejön egyszer.
    1 barkócafa :inlove::inlove: szuper, 1 som, 1 XXL szeder, 2 XXL mandula, és 1 XXL japán naspolyafa.

Gio, Peszi2, Feca29 és 9 más kedveli ezt.
  15. osztrak12

Próbáltad egyáltalán,hátha sikerül vagy feladod az nélkül,mert Te már előre látó jós vagy?xDNeked utolsó Sárga borsónál ezüst, arany és gyémánt sorod nincs is ugye ?xD Mert beadandó 250 + 750 + 2.250= 3.250-nel így jön ki felénk anyuka!xDxD

Swordfish kedveli ezt.
  16. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Az utolsó adag sárgaborsóm érik, este nyolc után aratok!:)
    A titokólak és fák eredményeimről majd beszámolok,de eddig ami beérett, semmi extra,....sőt..!említésre sem érdemes!:sleepy:
    Gratulálok annak, akinek hozott valami újdonságot!

Gio, emocy91, kisvirág és 2 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! A felhősort próbáld legalább megszerezni, a rávalókat beszerezheted cserenapon. Asszem nekem is csak a felhő lesz meg, vagy még az sem. :) Ha nem sikerül, akkor se keseregj. :)

mani2004, osztrak12, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Zsuzsi, csak semmi csüggedés,;)mert ha van 3 sárga borsó magod, akkor az azt jelenti, hogy sikerült a 7/8-ast befejezned, igaz? Akkor viszont kaptál egy automata sárga borsó gyártót is, akkor azt gyorsan tedd ki egy 1*1-es üres platzra, mert 2 óránként az is ad magot. A meglévő 3 magodat rakd 3 db 2*2 -es négyzetbe, legalább egy fehér ártatlanságot egyél meg, ha van, melléje egy karácsonyi sütit, a csatnid biztos aktív még, úgyhogy a három magnak gyorsan adjál vizet, ha van, sima trágyát is adhatsz, szuper trágyát mindenképp, Kacsa Katát, aztán hadd nőjön! Felírod, mikor kell aratnod, a parcellába melléje 1*1-be kukorica vízzel szintén beérik addig. Beéréskor kapsz 3*9 = 27 db sárga borsót, azzal ugyanezt eljátszod, és újabb ~ 1 óra 10 -20 perc múlva (attól függ mit ettél gyorsítónak), már 27*9 = 243 db magod lesz. Ha nincs annyi Kacsa Katád, akkor egy nagy kockáról nem 9, hanem csak 7 db jön le, akkor az 27*7= 189 db. Ha be tudsz áldozni további egy körre szuper trágyát azaz 243 vagy 189 db-ot, akkor két területre, 2*1-be rakd bele, és újabb 1 és 1/4-ed max másfél óra múlva már 243*5= 1.215 db, vagy, ha a második menetre is jutott KK, akkor 7 db jön le egy 2*1-es vetés-területről. Ezt már érdemes 1*1-be simán vízzel kirakni. Azt meg már ki tudod számolni, hogy hogyan csináld, hány területen, hogy meglegyen a 3.250 db. Nekem 177 db fér ki területenként, mert U-alakban még van néhány fa kirakva a rendes farmon és a szédültön is. Én (meg gondolom, még sokan mások is), ezen a kettőn vittem végig az egész eventet. Hajrá, csináld, még sikerülhet! :);)

Utoljára szerkesztett: 31.5.16
    osztrak12, Gio, GáborZsuzsanna és 7 más kedveli ezt.
  19. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Szia!
    Nem vagy egyedül, valakinek egy event mindent hoz,...sokaknak meg semmit!:cry:
    Persze lehet, hogy mindennek örülni kellxD
    Én is csak úgy ujjongok 96-os szinten az XL-es datolyafának, és a sárga lúdólnak!...a többi még ennél is ''lejjebb'' van!>:(

mani2004 kedveli ezt.
  20. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    Event kész :inlove:, a titokólak és fák eredményei:1XXL narancs, 2 XL szakura cseresznye, 1 XL berkenye, 1 XXL cukorjuhar és 1 sárga trombitafa.
    2 hattyú, 2 kivi, 1 narancs rodeo, 1 narancs festőtelep.

osztrak12, Gio, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.