A tökéletes borsó csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

2. -Márticska-

-Márticska- Haladó

szellorozsa és bindi5454 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

szívesen ;) ha tudok segítek ... ;)

4. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Holdfényben borsót fejteni, illetve borsófényben Holdfényt fejteni - nincs annál izgalmasabb!!

Mikulás48, emocy91, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  5. macsezso

macsezso Fórumszaki

Legalább nincs felreppenő,nézzétek a jó oldalát.
    Így a kisebb szintűeknek is könnyebb lesz befejezni az eventet,és tudnak szerezni titokólat is elég szépen.
    De a gazdaköris átalakításról a szavazás jelenlegi állása lehangol egy kicsit :sleepy:
    Miért nem tetszik?Szerintem jó,nem kell ki-be mászkálni a feladatokban ha keresünk valamit.
    Fentről lefele lehet görgetni és végig lehet nézni mindet nekem tetszik. :music:

6. moonubul

Bocsi, hogy lehet Holdfényt fentről lefelé görgetni? Mert Holdfény a kép alapján nekem is tetszik.

editke2004, szellorozsa és bindi5454 kedveli ezt.
  7. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Egyenlőre HéricsBáró szintjén állok,nem igazán látom át az eventet,no de a borsó- puding próbája az evés.Mivel vega,a gyomrunkat sem üli meg talán,esetleg az idegeinket borzolgatja kicsinykét.Engem azért a 3250 sárga borsó kicsit nyugtalanít.Kata_rzis borsó-bölcsijével-ami tüneményes-szívesen játszadoznék.

Mikulás48, Peszi2, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  8. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Kar, hogy nem szinesek ezek a borso szemecskek, de nagyon aranyosak igy is. Ezek cukor borsok!

Utoljára szerkesztett: 26.5.16
    Mikulás48, Peszi2, _Ilona49_ és 17 más kedveli ezt.
  9. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Hát ha valaki (hozzám hasonlóan) kicsit besokallt a 11 eventnövénytől... Amúgy összesen 8550 db kell a különböző borsókból.

FajtaHonnan lesz kezdőmennyiség?Mennyi kell az eventhez? Hová?
    Nagy borsó10 db-os kezdőkészlet induláskor400 db
    1/e-a-gy + 2/e-a-gy
    Zöld borsó10 db-os kezdőkészlet induláskor400 db
    1/e-a-gy + 3/e-a-gy
    Vörös borsó10 db-os kezdőkészlet induláskor400 db
    2/e-a-gy + 4/e-a-gy
    Kis borsó10 db-os kezdőkészlet induláskor400 db
    3/e-a-gy + 4/e-a-gy
    Nagy, zöld borsó3 db 1/e & a feladatból + 1 Nagy zöld borsót készítő automata 1/gy feladatból450 db
    5/e-a-gy
    Nagy, vörös borsó3 db 2/ e & a feladatból + 1 Nagy vörös borsót készítő automata 2/gy feladatból450 db
    5/e-a-gy
    Kis, zöld borsó3 db 3/ e & a feladatból + 1 Kis zöld borsót készítő automata 3/gy feladatból450 db
    6/e-a-gy
    Kis, vörös borsó3 db 4/ e & a feladatból + 1 Kis vörös borsót készítő automata 4/gy feladatból450 db
    6/e-a-gy
    Nagy, sárga borsó3 db 5/ e & a feladatból + 1 Nagy sárga borsót készítő automata 5/gy feladatból950 db
    7/e-a-gy
    Kis, sárga borsó3 db 6/ e & a feladatból + 1 Kis sárga borsót készítő automata 6/gy feladatból950 db
    7/e-a-gy
    Sárga borsó3 db 7/ e & a feladatból + 1 Sárga borsót készítő automata 7/gy feladatból3.250 db
    8/e-a-gy

-vadocka70-, Melan, Mikulás48 és 22 más kedveli ezt.
  10. moonubul

Húha! Ennyi borsó nincs is!

szellorozsa, bindi5454 és mebajah kedveli ezt.
  11. ezazt

ezazt Járnitanuló

Sziasztok !
    Összefoglalva, ha az egész event nem lesz falrahányt borsó , már megérte végigcsinálni.:)

Mindenki gondoljon Hamupipőkére, ha neki sikerült kiválogatni, akkor nekünk is sikerülni fog. :) :p;)xD
    Jó eventezést mindenkinek !

Melan, Peszi2, sziszi1965 és 15 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A jó oldala az eventnek, hogy nincs matrica. A másik jó oldala, hogy vagy 3 helyen is elég untig az arany sort megcsinálni.
    A gazdakört valóban látványossá tették, de teljesen lebutították. Az eddigi kényelmi funkciói eltűntek, mindig a legfelső szinten áll függetlenül attól, hogy már végeztél azzal a szinttel.
    Az ikonok aprók, a bötük kicsik. Egyszóval valóban jó lenne, ha jól csinálták volna.
    Kár szétverni egy kisebb repülőt, hogy biciklit csinálj belőle.

Shirkán53, Melan, Mikulás48 és 14 más kedveli ezt.
  13. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Nóci,

igen,
    DE szupertrágya nélkül is mehet ugyanez az ütemezés, csak az idő lesz hosszabb;)

A fölszaporításokhoz összesen 504 szupertrágyát számoltam.
    (Az 1,2,4 gyémánt feladatokat kihagytam,
    a 9. körhöz és a fölszaporított sárga borsó további vetéséhez nem számoltam szupertrágyát.)

Ha mindenre zöldet locsolunk, összesen kb. 1.800-2.000 db körül fogunk elhasználni belőle.
    Jó eventezést:)

Melan, Peszi2, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  14. macsezso

macsezso Fórumszaki

o_O Ez meg milyen kérdés?

15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

Én nem vagyok harapós fajta... :)
    Cicmákok jól vannak, egyelőre.. Igyekszem értük megtenni mindent! :)

Ettől a sok borsótól kezd borsódzani a hátam! :)

Utoljára szerkesztett: 27.5.16
    Melan, _Ilona49_, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  16. juhfark

juhfark Járnitanuló

Ravasz

17. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Minden elismerésem a levezetésért.
    Észrevételem csak annyi lenne hogy a tisztásra lelehet pakolni 40x(2x2) földet

szellorozsa, bindi5454, taga1 és 2 más kedveli ezt.
  18. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia imre71!
    Őszintén mond,hogy 1 nagyon egyszerű eventbe,ahol se röpi,se malom,se keverés,se kavarás egymás hegyén-hátán,akkor ott mi a frászkarikába tudnál bele gabalyodni?;)Netán neked raktak be valami össze gabalyodott fonalat melyhez magok ragadnak,mint légyfogóhoz a legyek?:music:Szaporítás,termelés és bedobálás csupán egész feladat.;):pHa kicsit logikázol,akkor még számolni sem kell mennyi az annyi.:cry:Óvodások simán megoldanák és Te meg rinyálsz még ezen is? 8)Ejnye-bejnye,azt a kapcarongyát!xDxD

19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Végre sikeresen végigolvastam az eddigieket.

Nagy köszönet mindkettőtöknek a részletes terv leírásáért, és Kata_rzisnak is a táblázatos kimutatásáért. Mivel a programjaim miatt csak vasárnap fogom tudni elkezdeni az eventet, hatalmas segítség mindnyájunknak. :D:D:inlove:
    Nagyon nem örülök, hogy nem kapunk sem csillagot, sem matricát:oops:, mit fogok nézegetni az albumomban, ha megöregszem????;)
    Jó éjt mindenkinek, meg majd jó eventezést :D:inlove:

Melan, Gio, Mikulás48 és 10 más kedveli ezt.
  20. *mókuci*

*mókuci* Járnitanuló

szellorozsa és bindi5454 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.