Visszajelzés A tenger szíve (2.) - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.6.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 4.7.24.
  1. 1

202 szavazat
    53.7%
  2. 2

28 szavazat
    7.4%
  3. 3

18 szavazat
    4.8%
  4. 4

9 szavazat
    2.4%
  5. 5

17 szavazat
    4.5%
  6. 6

9 szavazat
    2.4%
  7. 7

9 szavazat
    2.4%
  8. 8

20 szavazat
    5.3%
  9. 9

16 szavazat
    4.3%
  10. 10

48 szavazat
    12.8%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

https://imgur.com/2gBY61I

Szuper mamutfa xl pipa, már csak az alap kell, 13 játék kellett hozzá hogy meglegyen átlag 49014 pont, szóval haladok. De abban biztos vagyok hogy nem lesz a kedvencem ez a minijáték. Úgy érzem nagyon függ a végkimenetel a kacsa megjelenésétől ami nekem nagyon nem jön be... még van 3 kész malomtermék de elfáradtam sajnos. :)

Gratulálok a sikeredhez!
    Túl nagy képedet linkké alakítottam.
    Ezen a fórumon a megengedett képméret 550X300 pixel, azaz képpont.
    Kérlek, a fórummotor kímélése érdekében ügyelj erre legközelebb.
    Köszönöm, Othep

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.6.24
    genka53, Marika312, -manykó- és 3 más kedveli ezt.
  2. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Hát végeztem, de túl "macerás" ez az event, nem a kedvencem! xD
    Sok türelmet kívánok a még játszó gazdatársaknak! :)

Ayrin67, PZoli64, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  3. monika6767

monika6767 Törekvő

El sem hiszem, 63590 pontot csináltam!! Nem térek magamhoz!!

vihence, genka53, -manykó- és 2 más kedveli ezt.
  4. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

volt 7-re való keverés és 150 ezer pont kellett volna a végéig gondoltam bőven meglesz. 3 lement max 12 ezer pont.... sehol egy kacsa, remélem ültethetek újra event növényt..... borzasztó eltérések vannak a szerencsésebbek és a kevésbé között. Láttam van akinek 80 ezer volt az átlaga, másoknak 10 ezer. Ekkora különbséget nem lehet a tudáskülönbséggel magyarázni. Nyilván mint sok játékrészben a fizetés sokat számít, de ez akkor is erős. Pl a hódmunkások is. Kézzel aratva 10-ed annyi cucc jön, mint a munkásokkal aratva. Csak egy példa, nehogy légből kapott állítás legyen :) remélem a maradék 4-ből meglesz a 120 ezer mert különben mérges leszek :)

farmeres53 és Marika312 kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem minden pályán van kacsa, ezt már leírtuk, ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy vki vásárol-e vmit az eventhez, segítve ezzel a haladását, vagy sem.
    Három féle pálya van játékban: vannak ahol a sima kacsák vannak, van, ahol a fix helyen lévő kacsák vannak és vannak olyan pályák, ahol nincsenek kacsák.
    Az, hogy egy adott játékos melyik pályán mennyi pontot szerez, igen, vhol szerencsefüggő is, hisz az elemek véletlenszerűen jönnek a pályára. S persze azon is múlik, hogy adott játékos milyen alakzatokra hajt, melyik elemeket kezdi gyűjteni, milyen módszerrel dolgozik. Nekem is volt már olyan pályám, ahol összesen csak 6ezer körüli pontot tudtam összegyűjteni, vélhetően nem jól indultam el, s így már nem tudtam nagy alakzatot összehúzni.
    Szerda 22 óráig még sok idő van, drukkolok, hogy a tervezett célodat addig Te is elérd. További jó játékot!
    Mérgelődni nem érdemes egy játék miatt sem, szerintem.

maszilva, vihence, PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  6. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia kukori :)

Igazad volt, valóban nem szoktam feladni:)xD

A vihar is közbe szólt, a hétvégi programnak lőttek, maradt a kötözgetés, úgy belejöttem , hogy a másik farmot is végig csináltam:)xD

Gratula aki kész, sok sikert aki még csinálja:)

maszilva, Mica67, vihence és 13 más kedveli ezt.
  7. damien

damien Haladó

A minijáték minden percét gyűlöltem! Köszönjük a kellemes pillanatokat a készítőknek! :mad:

kigyo51, cirmi54, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. kr.lola

kr.lola Fórum-zöldfülű

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.6.24
    genka53 és Marika312 kedveli ezt.
  9. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Komolyan mondom betojok ezen a játékon.
    A paszuly kész,
    de a halashoz semmit sem adott aztán 4 hetes a játék, ÍGY?!?

kr.lola!

Ettől kisebb képet be sem tehettél volna! Ja BOCS Moderátori javítás :(
    :D

10. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

4 horgászzsetont ad az event amivel a posztokat ki tudod váltani, ez a két legfontosabb csaliláda S-t adó poszt mivel a kettő együtt 5db csaliláda S ládát ad 23 óránként, szóval enyhe lealacsonyítás az hogy a "halashoz semmit sem adott".

11. donkartacs07

Akkor leírom még egyszer, hogy egyértelmű legyen, a PASZULY kész, de a halashoz ikont még nem kaptam.
    Bal oldalt ikonnal sem jelzi. Ha a jobb oldalra gondolsz az a 140, 200 valami amit kapok körönként eléggé zsenge hogy elérjek valamit.
    Ha kör összejönne akkor 600 de az ritka.

12. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Szóval - ha jól értelmezem - a minijáték lejátszásával nem kapsz elég pontot, ami horgászzsetonok kiváltásához szükséges (vagyis a jobboldali haladási sáv nem "telik")?

genka53 és farmeres53 kedveli ezt.
  13. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Ha nem annyira kör alakú, szorzót se ad rá. ennyi

14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Elfogyott a felröppenőm, növényem még van, de lehet még azt is ültetnem kell. 51 játékot lejátszottam, átlagom 35.080 pont. Rekordomat megjavítottam = 144.160 pont. Amennyiben a hátralévő 460.910 pontot is ilyen pontszámmal tudnám lejátszani, meg is lenne 4 körből. De sajnos -- a játékmezőket néha nagyon nehezen lehet jó pontszámmal zárni. Úgy gondolom még nem hagyom abba, végig szeretnék érni.
    https://kepkuldes.com/images/b197a1521f82bab9c107371166a7af69.png

PZoli64, Swartsch, kr.lola és 4 más kedveli ezt.
  15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Magam sem gondoltam, de végeztem a jobb oldallal is, igaz többszöri nekifutásra.:)
    Amennyiben valaki negatív rekorddal, /lejátszott játékok száma/, szeretne versenyezni, jelezze, s megmutatom hány
    játékkal végeztem.xD
    Soha többé nem fogok hozzá ehhez a minijátékhoz:oops:
    Mostmár ledőlök és nyugodtan nézem a Spanyol nagydíjat:)

kigyo51, maszilva, pecanegra1976 és 10 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Soha ne írd, hogy soha. Mondjuk én hallottam, hogy mondtad is írás közben. :D Benne vagyok a játékban. ;)

vihence, PZoli64, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem a kör alakja a lényeg, hanem az, hogy a kezdőpontod legyen a végpontod is.
    Amelyik figuránál indulsz, az legyen a zárásod is.
    És minél több figurát foglal magába, azaz minél nagyobb a kör, annál több pontot kapsz.
    Kérlek, tanulmányozd át a minijáték leírását figyelmesen: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tenger-szíve-2.25072/#post-1390494

vihence, PZoli64, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  18. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Nem kell köralakúnak lenni, de az alakzatnak zártnak kell lenni. Tehát, ha egy sárga csikóhallal kezded a játékot, akkor azzal a sárga csikóhallal kell befejezned az alakzatot. Ha, előtte lévővel fejezed be, akkor nincs magas pont, mert nem zárt az alakzat. A szorzó értéke a körbezárt ikonok száma +1, tehát törekedni kell, hogy minél több állatka kerüljön a körön belülre. Sok helyen a sarkoknál is figyelni kell, amikor haladunk az összekötéssel, mert nem mindegy, hogy áthaladunk az ikonon, vagy a körön belülre kerül.

nolina1965, vihence, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  19. donkartacs07

20. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Igaz, hogy összekötötted az alakzatot, de nincs belül semmi. Egy nyomorult állatka sincs belül. Nincs szorzó!! :(

[​IMG] Itt 2 db ikon van a körön belül. 2+1 , vagyis 3-as a azorzó értéke.

[​IMG] Itt 22- állatkát sikerült bekeríteni. 22+1, vagyis 23 a szorzó értéke.

Utoljára szerkesztett: 23.6.24
    nolina1965, maszilva, vihence és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.