Visszajelzés A tenger szíve (2.) - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.6.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 4.7.24.
  1. 1

202 szavazat
    53.7%
  2. 2

28 szavazat
    7.4%
  3. 3

18 szavazat
    4.8%
  4. 4

9 szavazat
    2.4%
  5. 5

17 szavazat
    4.5%
  6. 6

9 szavazat
    2.4%
  7. 7

9 szavazat
    2.4%
  8. 8

20 szavazat
    5.3%
  9. 9

16 szavazat
    4.3%
  10. 10

48 szavazat
    12.8%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Így van, a kacsabónusz és a kacsa plusz két különböző dolog, ezért is van elkülönítve az ismertetőben.
    A kacsabónusz nem változott, és ott lesz mindegyik mini-játékban.

Dolphin, maszilva, vihence és 7 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azt hiszem külön embert foglalkoztatnak a dolgok túlbonyolítására;)

nolina1965, galagonya51, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  3. Ableotory

A játékmester nem változtat a zsetonokon, maradnak a jobb oldalsó jutalomsávban. >:(>:(:cry::cry:

-.--.--.-
    (Annak ellenére sem, hogy felhívtam személy szerint rá a figyelmet, hogy ez így nincs rendben. :mad:)

Lenczy, ZitaGAZDA03, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  4. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szerintem ez nem túlbonyolítás, inkább csak egy kis fűszer az ínyenceknek, akik pikk-pakk óriási köröket tudnak összehúzni a legnehezebb pályákon is. ;)

Dolphin, Swartsch, PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor bocsi, lehet, hogy átsikkadtam valami fölött. ;)

vihence, Swartsch, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Viszont a felhő így már tetszetőebb lett;) A kacsákat meg majd a magunk hasznára fordítjuk;)

genka53 kedveli ezt.
  7. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Esetleg a alkimista fejlesztéseket és a horgászathoz szükséges zsetonokat átrakatni a bal oldali haladási sávba? vagy ez már végleges és letörölték az asztalról a módosítás lehetőségét is?

maszilva, vihence, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Genka! Annyira aranyos vagy, hogy csuda! Jót nevettem a válaszodon... :) :) A sütés tegnap volt, egy olyan jó fél napos munka, este 8-kor már csak mosogattam. Van egy speciális sütim, persze, mindenki imádja. Holnap vendégeim lesznek, és várják a kedvenc sütit. :) :) Holnap a főzés lesz a program. Nem lenne gond semmi, mert mindig meg csinálom az eventet, bármi is jön közbe, ha akarom. Sajnos, ezt nem akarom..... egyszer volt egy sütis event, amihez nem igazán volt kedvem, és ide hoztam, hogy győzzetek meg, miért is kellene meg csinálnom. Észbontóan jó véleményeket kaptam, és meg is lett az event.
    Vannak játékok, amiben tényleg nagyon ügyes vagyok, de ez sehogyan nem megy, próbáltam , de siralmas volt, a végén össze kötögettem5-6 állatot, hogy el jussak a felhőig. Igazad van, bukom a zsetonokat, a fejlesztéseket is, még így a pecásat is, de valahogy már nem érdekel az sem. Most, hogy nem sikerült át kérni a zsetonokat legalább a bal oldalra, a döntésem végleges.
    Ami nem megy...... nem erőltetjük. Már a lelkesedésem sem a régi, a sok negatív változás el vette a kedvem, de még játszom.

Köszönöm a bíztatást, de hagyom a BP-nek a nyereményeket is, még a felhő változtatása sem győz meg, mert a TP nálam nem sokat jelent. Neked a legjobbakat kívánom az eventhez, és a vv-be egyaránt. Minden gazdának, aki el kezdi, sok sikert, és a céljaik elérését kívánom!

kigyo51, maszilva, vihence és 5 más kedveli ezt.
  9. Ableotory

Sajnos nincs rá lehetőség, nem kívánnak változtatni. :(

maszilva, vihence, -happy58- és 2 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Javasoltam én is! néhány írással feljebb;) De egyátalán annak is örülni kell hogy a felhőhöz hozzácsaptak némi tp-t:music:
    A fejlesztéseket, meg zsetonokat - közepes teljesítménnyel is el lehet szerintem érni;)
    Az xxl mamut meg ott marad az igazán elszántaknak...8) Aki eléri, megérdemli!

11. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Gondolom úgy lesz mint a múltkor, hogy akkor kell elérni a 60000 pontot egy játékban amikor addig a szintig elérünk. Én elértem magas pontszámot de akkor még csak 10000 körüli volt az elvárás. Utána persze amikor már magas volt az elvárás, nem jöttek össze a kellően nagy körök.

Swartsch, genka53, ildiko44 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Hm... s nem pipálta ki az elért eredményt?:eek:

genka53 kedveli ezt.
  13. Ableotory

Köszönjük, most már igen. :)

vihence és Swartsch kedveli ezt.
  14. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

@PZoli64 Számolását figyelembe véve HA és ez egy nagyon nagyon nagy HA 50 ezer pontot tudsz hozni körönként akkor 45 lejátszott játékra van szükséged hogy végigvidd a jobb oldalt!! Emlékeztető hogy a teljes baloldalhoz mindösszesen 25 játékra van szükgséged -2 malomtermék mert ugye kapsz az event kezdetén, szóval HA megvan az 50 ezer pont játékonként akkor a teljes jobboldalhoz 44419 növényre van szükséged ami csak csatnival 37 körbe kerülne a felszaporításon felül, ez azt jelenti hogy ha minden 4 óra 20 percben aratnál amikor is kész a növény, akkor 6 napba 16 órába és 20 percbe kerülne a felszaporításon felül! -emlékeztetlek hogy az event teljes ideje 6 nap 8 óra - hogy letermeld! és ha egyáltalán tudnál nullpercezni (megvannak hozzá a szükséges eszközök) akkor arra már nem lenne időd mert az eventnek akkor már rég vége! ennek kellett volna lennie a 13 napos evetnek nem a múlt kincseinek.

kigyo51, vihence, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  15. Kinguska96

Kinguska96 Járnitanuló

Sziasztok A hintázó egér mit tud vagy ad bonuszként?

16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Angol hidegvérrel fogom csinálni az eventet, semmi stressz. :) Lejátszom a 25 játékot, azzal meglesz a felhő és a szuper mamutfa.
    Akinek kevés a sz.trágyája, annak ajánlom, hogy legalább eddig csinálja meg.
    Attól függően, hogy hogy fog menni a játék, megcélzom az XXL mamutot is, de nem fogok kiugrani a földszintről, ha nem lesz meg. A pontos rekord se érdekel, mert az csak XL-es mamutot ad, akinek nincs alapja, az nem sokat ér vele.
    A fejlesztések se érdekelnek, mert nekem a Műhely cuccok ládája többet ér, mint a többi.
    A Hintázó egér+ 10 db szupertápot ad 10 alkalommal, nyugodtan fogok aludni, ha nem lesz meg.
    Sok sikert.

inanna11, kigyo51, maszilva és 15 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Jóóóóó reggelt!
    25 játékot tervezek én is;) A többit meg majd meglátjuk...
    Remélem 25 játékból meglesznek a fejlesztések és zsetonok;)

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A 4 db zsetonhoz 402600 pont kell, a múltkori eventnél 36 ezer pont lett az átlagom. 12 játékkal meg lehet csinálni, igaz, akkor 10 játék volt egy kör. Akinek nem megy olyan jól és mondjuk 20 ezer pontot ér el, az is meg tudja csinálni 25 játékból. Szóval azt mondom, hogy ne adjuk fel előre, mert lehet hogy belejövünk. De a 25 játékot mindenképpen javaslom megcsinálni a felhőért és a mamutért.

9Csillag, mamszi5107, Dolphin és 13 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Jó terv;) Pláne az eredményei fényében:D:D:D a rekordtól messze voltam...:oops: Mamut is jó lesz... elfér;)

kigyo51, inanna11 és genka53 kedveli ezt.
  20. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Az előző eventet nem csináltam, mert a jutalmak gyérek voltak.
    A mamutfával rávettek hogy csináljam.

De nagyon béna vagyok ebben a minijátékban, az előzőnél kapott ingyen malomtermékkel kipróbáltam, de ... nem sikerült jól. :oops:

Sebaj, jó móka lesz! :D

zsoxxya, ZitaGAZDA03, Dolphin és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.