Visszajelzés A tenger szíve (2.) - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.6.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

A tenger szíve (2.)

Az event kezdete várhatóan: 2024. június 20. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. június 26. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: Eventnövény termesztős, felröppenő gyűjtős, malomban keverős, mini-jétékos
    Eventnövény: Hínár
    Az event felröppenője: Halkeksz
    Malomtermék: Halcsali

Különleges kellék: Játékpontok
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Főfarmon és a Szédült szántón zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Főfarmon és a Szédült szántón megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője
    >> ITT << olvasható.

barbi021951, maszilva, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hali!

Megint jött egy vicces felhősor>:( Bár inkább szánalmas....:oops:
    Nesze semmi fogd meg jól!:oops:

Neni60, inanna11, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  4. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Ha nem kapcsolódna másik eventtel és nem lenne benne alkimistalabor fejlesztés, úgy kihagynám ezt az eventet, mint a pinty! A felhősor szánalmas és megalázó :mad::cry:

Newcy, mumus, Kisfenyő és 11 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Ez a divat...
    Majd talán nagylelkűen változtatnak rajt...8) MERT figyelnek a visszajelzésekre....:music:xDxDxD
    Ha figyelnének.... nem itt tartanánk.... :oops:

mumus, Neni60, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  6. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Sziasztok. Én tényleg nem szoktam panaszkodni, de most egy kicsit kiakadtam. Ez a fajta minijáték pontosan az, ami sokunknak nem a kedvence. Nekem sem időm sem türelmem nincs órákig húzogatni. Ezzel szemben elég magas pontokhoz kötik a zsetonok és fejlesztések megszerzését. Az oké, hogy a mamutokat betették a végére, de hogy azokat a nyereményeket amik egymásra épülnek és szinte nélkülözhetetlenek a haladáshoz? Roppant méltánytalan és felháborító. Csak remélni tudom hogy lesz változtatás.

Cincilke, Newcy, mumus és 14 más kedveli ezt.
  7. mama02-56

mama02-56 Fórum-zöldfülű

Nem szoktam panaszkodni,már kezdem megszokni hogy a jaték készítőit egyáltalán nem érdekli hogy egy mindenki számára teljesíthető eventet hozzon össze, pláne olyankor amikor kapcsolódnak egymáshoz!! Úgyhogy ismét köszönöm szépen a játék készítőinek, hogy a megszerezhető zsetonokat, amik ugyebár kellenek a hogászós eventhez a jobboldali sávba tették
    Nehogymár véletlenül is sikerüljön egyszeri is normálisan megcsinálni egy többhetes eventet.

Newcy, mumus, Kisfenyő és 10 más kedveli ezt.
  8. PBerti

PBerti Haladó

Ez a leggusztustalanabb minijáték,egyszerűen hazsnálhatatlan, aki meg színtévesztő,kínszenvedés az egész.
    Az, hogy nem a lejátszott játékokhoz teszik a labor fejlesztést,hanem a pontokhoz, ez gusztustalan.
    A másik észrevételem: a játék készítői nem tudják,hogy foci EB van??? Mindig szokott lenni tematikus event, azt nyereménytől függetlenül megcsinálom. Kifejezetten hiányolom.
    Erre visszatérve, lehet a laborfejlesztést elengedem, de így a horgászós event is ugrik,mert ahhoz is a zsetonokat innen lehetne megszerezni. Régen sima horgászós event volt amit mindenki szeretett,sikerült azt is elrontani eventeken átívelő eventtel. Níár van, ha valaki elmegy esetleg nyaralni, az is bukja egy részét a több hetes-hónapos eventnek. Gratulálok annak aki ezt kitalálta.

Cincilke, Newcy, mumus és 20 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Lesz... ezt borítékolhatjuk.... 8)
    Persze nem olyan amilyent szeretnénk... :oops:
    Majd kap egy új köntöst aztán osszuk be...:music:

barbi021951, GA-BI-O-Farm és SnéDóri kedveli ezt.
  10. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Nem játszottam még az eventtel, de már utálom, megint egy olyan minijáték ami nem (csak) a játékos képességeitől függ, hanem a szerencsétől is. Ezen az sem segít hogy:
    -Nem értem miért erőltetik mostanában a 40+ órás felhőket főleg úgy hogy 2 ládát ad amikor a dekorok szinttől függő tp-t adnának önmagukban.
    -A minijátékban túl kevés pontot lehet szerezni. 25 minijáték kell a teljes baloldalhoz, a jobboldalhoz pedig 2 millió! 250 ezer pontra van szükség na már most hogy a 25 minijátékkal teljesítsd 90 ezer pontot kell szerezz JÁTÉKONKÉNT! ami a próba videó alapján és @-gyöngy-581 által csevegőbe beküldött másik videó alapján is LEHETETLEN.
    Felhő újratervezése szükséges, és a pontrendszer újravariálása sem lenne lehetetlen kérés.

Newcy, mumus, barbi021951 és 10 más kedveli ezt.
  11. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Ez a másik minijáték, amitől feláll a szőr a hátamon. Abszolút szemétség a jobboldalra sok ponthoz tenni a zsetont a horgászóshoz. De nem is érdekel, arra vagyok hajlandó, hogy 25 játékot lejátsszak, minimális erőfeszítéssel, vagyis ötösével összehúzkodok párat és annyi. A jobboldallal egyáltalán nem foglalkozom. Kevesebb zsetonom lesz? Na és? Kevesebbet horgászok, a gyöngyök is szerencsefüggők, nem törődöm velük.

Newcy, mumus, Kisfenyő és 14 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Ez a játékrész mindig extra rárordítást igényelt...:oops:
    Persze jól néz ki az az xxl mamut a végén... de azért minden pénzt nem ér meg...8)

13. PBerti

PBerti Haladó

Nem csak a felhőn kéne változtatni, hanem a pecás eventhez szükséges zsetonokat áttenni bal oldalra jobbról.Ez lenne a minimum.

Newcy, mumus, ILDI1066 és 5 más kedveli ezt.
  14. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Ahogy ezt fentebb is írták, sajnos ezt már letörölték az asztalról, az event pontjaiban nem lesz változtatás... pedig nagyon kellene.

mumus, barbi021951, Neni60 és 2 más kedveli ezt.
  15. PBerti

PBerti Haladó

köszönjük az infót és nagyon sajnáljuk. MEgérdemelné a játékmester,ha SENKI nem csinálná ezt az eventet.talán észhez kapna

Még egy kérdés: ezt az eventet nem lehet értékelni? mert nem látom...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.6.24
    máriamargit, mumus, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Megérdemelné.... De ilyen nem lesz... :wuerg:
    S szerintem ezt ne is feszegessük mert fórum szabályzatba ütközik:oops::oops:

17. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Miért a maximum pontszámmal kell kiszámítani hogy teljesíthető legyen a játék a zsetonokig? Nem a játékoson múlik csak hogy meddig jut a baloldalon hanem attól is hogy milyen pályát kap a minijátékhoz! Így aztán bukja az egész eventet amibe már sok órát belefektetett! Ha elfogynak az arató gépeim abba fogom hagyni a játékot mint sokan mások a szomszédaim közül! Most látom hogy ez nem a panasz topiK!!! Kérlek helyezd át oda! köszi

Utoljára szerkesztett: 19.6.24
    Newcy, mumus, Neni60 és 5 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Az előzőt sem értékeltem... Mert minek????
    Mikor bejött ez az értékelés újdonság volt...
    De igazából nem látom értelmét...
    sajnos tök mindegy milyen számot csillagozunk meg...
    Ha sokan megcsinálják... jó event volt;) Ha sokan költenek rá még jobb;)
    Sajnálom:( Őszintén remélem tele vagy kuponokkal;)
    Max pontszám? áááá dehogy.... baromi sok szupertrágyával és bónuszokkal... iszonyúan sok lejátszott játékkal is elérhető...
    Én xxl mamuttal kapcsolatban bevettem a le...om tablettát:music:
    De a felhő kell... a fejlesztések is... és a zsetonok is;)

mumus, Newcy, mamca1952 és 3 más kedveli ezt.
  19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Ha egyben leadták volna az egész event ismertetőt a kezdésnél akkor neki sem állok az egésznek! Szerintem sokan mások sem! Kívánom hogv elérd a kitűzött célodat!

Newcy, mumus, maca1964 és 7 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Igazad van... :( Ezek az elnyújott eventek... :oops: Fujjjj....
    De ugye már sokan köztük én is megvettem a labor fejlesztéseket.... aminek csak akkor lesz értelme ha végigcsinálom az eventeket!:oops:
    A célt csak lazán tervezem... :music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.