Visszajelzés A tenger szíve - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 22.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Nekem tetszenek ezek az új kacsák. És a játékot is szeretem. Ha jól látom most a fele pontot kell megszerezni az utóbbi játékhoz képest jobb oldalt, hogy végigérjünk. Ha ugyanannyi játékkal ugyanannyi pont szerezhető, mint korábban, akkor egy nyugisabb játék elébe nézünk. Remélem így lesz, mert ennek a játéknak az egyetlen hibája az időigényessége volt.

maszilva, bactriaanus, aida2330 és 7 más kedveli ezt.
  2. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Sziasztok!
    Még jokernek sem mondanám mert ha az lenne akkor csak nyernénk vele -BombadilToma- szavaival élve teljesen értelmetlen:cry:

3. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szerintem nyerünk vele. A Toma nem azt mondta, hogy értemetlen a kacsa, értelmetlen, hogy 30 pontot levonnak, mert az minimális ahhoz képest, hogy akár több ezer, tízezer pontot nyerhetünk.

maszilva, vihence, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  4. -forrest-gump-

Így gondoltam én is! Hogy nyerünk-e vele? Tapasztalatot mindenképp de előnyünk az nem fog származni belőle mert a kacsa nélkül is ki rakom azt amit éppen leoszt a játék. Nálam ez a kacsa labdába sem fog rúgnixD

juliannakoczkas, Anulu73 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Végre valami jó hír;) Sok pontot kívánok mindenkinek;)

bactriaanus, aida2330, agi770 és 2 más kedveli ezt.
  6. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

A puding próbája az evés! :) Majd meglátjuk!

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szeretem a pudingot;) S a kis kacsa pedig cuki;)

-forrest-gump- kedveli ezt.
  8. -forrest-gump-

Már látom előre nálam csak a helyet fogja foglalni tehát mindenképp -30pont/kacsa:)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. Hbelushi

Hbelushi Utánpótlás-írogató

Úgy fogod kerülgetni a kacsákat, mint a nővérek az urológián :)

inanna11, vihence, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  10. -forrest-gump-

Rátudok fókuszálni egy adott színre külön külön is. Így jól megy ez a fajta játék anélkül hogy forgatnám a szemem mint a kaméleonxD

inanna11, vihence, juliannakoczkas és 2 más kedveli ezt.
  11. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!!
    Köszönöm a számolást, ....csak megtévesztő, mert az ismertetőben Hínár van, ......vagy valamit elnéztem???:p
    Igazán nem tartozik a kedvenceim közé,.... mert időrabló;)pláne, ha a belépés is órákig tart!!!:wuerg:

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Elcsúsztam a német fordításon egy picikét, de már javítottam, köszi, hogy észrevetted :)

13. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Kedvenc eventem, sajna pont most nem leszek három napot gépközelben :(. Remélem hétfőn lehet majd játszani, mert akkor minden bónuszt bevetek a siker érdekében!

Kedves támadók, most az egyszer legyetek szívesek a hétfői támadást kihagyni!
    Tetszenek a jóker kacsák, sokszor volt, hogy egy jó nagy körhöz egy elem hiányzott, és sehogy se akart összejönni. Igyekszem alul és oldalt kiszedni azokat az elemeket, amik útban vannak, majd 6-7-8. körnél megcsinálni a minél nagyobb terület bekerítését. De van amikor csak a legutolsó lépésre jön össze valami. De egy nagy kör többet ér mint több kicsi!
    Jó játékot mindenkinek!

inanna11, vihence, -kaktuszable- és 10 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ez a szegény ember pannija ? Ráadásul dupla helyet foglal , és fele annyi a bónusza . Szóvad negyedelve van .

Dekorok

KépNévÉrési idő (óra)TP/BTP kihelyezéstől függőenA tárgy méreteSzükséges szintKihelyezhető
    [​IMG]A raj30:00 óraNagyobb esély, hogy különleges tárgyakat találj az összes ültetvényen betakarításkor. Bónusz: 2,5 %. Idő: 01:00 óra.1x23.mindegyik területre
    (kivéve teliholdas főfarm, gombaerdő)

15. -forrest-gump-

Még arra sem jó mert a pannik hatása 0-24 amíg ennek a lomnak 30 óránként 1 óra a hatóideje :cry:

inanna11, vihence, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  16. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia Gyöngy!
    Nagyon szépen köszönöm A 22-es csapdáját.... helyesebben, hogy emlékeztettél rá.
    Magyarul nem sikerült megkapni. Késöbb itt németül megkaptam. Csodálatos Joseph Heller.
    Ideje lesz újra levenni a polcról:inlove:
    Ti csak hajtsátok/zárjátok az állatkákat akárhová:D kapjatok több millio ezt azt;)
    Èn addig olvasok:inlove: Esetleg meghívom magamat egy Pekingi kacsára is:D

17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor ezek szerint bejött a tippem. :D

vihence, Samborg, sosoump és 3 más kedveli ezt.
  18. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!

Sajnos mindig "variálnak" valamit a játékon. Az első ilyen játékban 12 kör volt,
    az előzőben már csak 10, a mostaniban ezt tovább csökkentették 8-ra.
    Így azért elég nehéz szép nagy köröket rajzoni.

Az eventnövény, a Hínár alapból 6:00, vízzel 4:48, vízzel és trágyával 4:20.
    Csatnival a két területről egy kör 1.212 növény. Napi 3-4 körrel számolhatunk.
    2 játékot (2 db Halcsalit) ajándékba kapunk.

A felhőig ezen felül 29 körre lesz szükségünk.
    29 x 770 = 22.330 db Hínár
    29 x 49 = 1.078 db Halkeksz

22.330 / 1.212 = 18,42 --> 19 körre lesz szükség a felszaporításon felül.
    Ez napi 3 aratással teljesíthető.

A bal oldal végéig a jutalmon felül 33 körre lesz szükségünk.
    33 x 770 = 25.410 db Hínár
    33 x 49 = 1.617 db Halkeksz

25.410 / 1.212 = 20,96 --> 21 körre lesz szükség a felszaporításon felül.
    Ehhez már kell a napi 4 aratás. (A felszaporítás is időbe telik.)

Az előző játékban elért átlagomból kiindulva, némi ráhagyással a végéig az ajándékon felül 60 játékkal számolok.
    A játék végéig a 60 játékhoz szükséges:
    60 x 770 = 46.200 db Hínár
    60 x 49 = 2.940 db Halkeksz

A játákot Amaránttal várom. Az első nap igyekszem letermelni legalább a teljes baloldalhoz szükséges
    növény mennyiséget, kb. 25 - 30.000 db Hínárt. Utána visszarendezem a Szédült szántót és a "maradékot"
    a Föfarmon termelem meg.

Úgy tűnik, hogy a szivárvány kacsa pozitív lesz/lehet a játékban. Az előző játékokban többször előfordult,
    hogy minden igyekezet ellenére hiányzott egy-egy elem a sorból. Ez most jó esetben pótolható a szivárvány kacsával.

A játék eléggé idő igényes. Ezért nem célszerű a végére hagyni az összes lejátszását. Napi 15-20 játék bőven elég.
    Az előző játékban tapasztaltak szerint, ha a vonal húzása közben rájövünk, hogy van jobb útvonal, akkor néhány
    kockát vissza lehet tolatni. Ha találunk egy teljesen új, jobb útvonalat, akkor a bal egér gombot lenyomva tartva
    kattintani kell a jobb egér gombbal. Ilyenkor törlődik a teljes útvonal.
    Nagyon lényeges, hogy a bal egér gombot az útvonal kijelölése közben folyamatosan nyomva kell tartani.
    Ha felengedjük a gombot, akkor a már bejelölt útszakaszt késznek kezeli a rendszer.

Az előző játékban nagy segítség volt Toma gyűjteménye. Nagy köszönet érte. Áthozom ide is, hátha sokaknak segít:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvéti-tojáskeresés-event-csevegője.23450/#post-1314645

Sok sikert, jó játékot!

Sugica, maszilva, inanna11 és 13 más kedveli ezt.
  19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Nekem is ez vált be...A szivárványos kacsa bevezetése nagyon jó ötlet.:) Amíg a nem kívánatos elemeket szedegeted a tábláról,- akár ötösével, akár nagyobb felületen-, pont olyan elemed nincs a végére, amivel a folytonosságot biztosítani tudnád. Nem egy körnél kellett kényszerből a kiválasztott ikonból is törölnöm, hogy legyen pótlás az utolsó nagy körökre.

maszilva, Anulu73, bubafejgingo és 2 más kedveli ezt.
  20. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Elég sok kacsa van. Szinte a negyedik figura a táblán.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.