Visszajelzés A tenger szíve - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 22.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Sziasztok!
    Nem a legkedvesebb minijátékom, sőt.....
    Megvolt a 2+2 ingyen kapott játék.
    Az eddigi átlagom 40000, a rekordom 75060.
    Ha nem jövök bele menet közben, akkor is. kb. még 70 játékkal meglesz a vége. Az 54000 ezer eventnövény, és 3430 felröpi.
    Ez tűnik egyelőre a legrosszabb eshetőségnek.
    Az eventet biztosan végigcsinálom!

A grafikusok megint nagyon odatették magukat.
    Azt hiszem ők a legstabilabb pont a BP.-nél. :inlove:
    Gyönyörűek a figurák, meg összességében a minijáték kinézete is.
    Gratula nekik!!!

Sok sikert mindenkinek, aki csinálja az eventet! :inlove:

bactriaanus, genka53, aida2330 és 9 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jáááj, így mulat egy magyar úr. Az utolsó kirakásnál meg akartam csinálni a kört és nem vettem észre, hogy 1 láncszem hiányzik. Kemény 1500 pontot kaptam. :D Ebből is látszik, hogy mennyire figyelek. :D

bactriaanus, aida2330, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Az egyik potya játékot elnyomtam, hogy lássam mit hagyok ki :) 1560 pont :D
    Tudom hogy nagyon sok időmet elvette legutóbb is, csak úgy sikerült, rengeteg növénnyel. Éjjel már nem vagyok hajlandó aratni. úgy hogy ennyi volt. Van más dolgom is farmon, ha benézek :)

Nekem nem igazán jönnek be ezek a fakó, mosott színek, nem hiányzik a szememnek, még sokáig kell remélem. Meg közel 50ezer növény termelése sem hiányzik.
    Hajrá, akinek tetszik és belevág!

4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Tetszeni tetszik, csak az internet szolgáltatóval van bajom.2órától 3 óráig nem volt szolgáltatás, majd 4-órától mostanáig szintén.Esett egy kis eső és már el is ment az internet.Remélem ma már nem lesz ilyen, mert a segitők bizony elfogynak.Most vetettem harmadjára,igy nem igen fogok haladni,pedig 26 percre redukáltam az érési időt.Egyenlőre csak ültetek, nem kezdek hozzá a teljesitésbe.Remélem sikerülni fog,legalább a felhőig.

5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ne is aggódj, én is addig meddig bontogattam vissza, mígnem a vége előtt egyszercsak elengedtem az egeret:wuerg:

Szerintem meg játszd apránként, mert egyszerre kiguvad a szemed, mire lejátszod. 10-et játszottam eddig le, bekeverve van 17,
    de időnként abba kell hagyni:)

vihence, bactriaanus, aida2330 és 7 más kedveli ezt.
  6. PBerti

PBerti Haladó

Teljesen egyetértek Veled.
    Utálom ezt a "játékot", így kihagyom.
    Amúgy két hete csak kliensen tudok belépni, böngészőn nem. Más is tapasztalt már ilyet esetleg?

CoralineJones74 kedveli ezt.
  7. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szia !
    Most kipróbáltam.
    Csak a kliensen tudtam bejönni.

8. Mici-farmer

Mici-farmer Aktív író

Én Chrome böngészőn játszom, gond nélkül :) Kliensem nincs is telepítve.
    Én szeretem ezt a játékot, és a kiskacsák segítenek :) Hajrá Mindenkinek, aki belefog - nagy köröket kívánok, sok bekerített állatkával.
    A grafikusoknak nagy dicséret ismét!

Dolphin és zsani_apja kedveli ezt.
  9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Több mint 40 perc volt bejutni. Ez így megint nem lesz egyszerű event. Edge-n játszom.

10. Judit613

Judit613 Törekvő

Nekem az a tapasztalatom, hogy belepesi problema eseten atvaltok a magyarrol nyelvrol hollandra es ezzel a trukkel siman tudok jatszani. Nem vagyok egy internet vagy szamitogep szakerto, nem is ertem, hogy ez hogy lehetseges, minden esetre szerintem ez egy hasznos trukk. Cliensen jatszom.

bactriaanus és aida2330 kedveli ezt.
  11. kukori80

Szia. Lekopogom, de kliensben nincs semmi gond - egyelőre. Próbáld meg, hátha.

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és Baby72 kedveli ezt.
  12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Köszi. De nálam nincs letöltve. Megnézem.

13. kukori80

Akkor próbáld meg Chroméban, feletted valaki írta, hogy nála működik.

GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Én elkezdtem és fogok is ültetgetni, de csak a játék kedvéért :music: Nem szeretem ezt az eventet, de tetszik az újítás a kacsákkal :D Jó kötögetni, figyelni a formákat.

bactriaanus kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia+
    Semmi bajom az Edge-vel ---- eddig ----!
    A legnagyobb köröm elengedtem, csengettek!
    Negyven minijátékra való malomtermék kavarodik a malomba és végleg elengedem.
    Sok sikert, jó nagy köröket kívánok mindenkinek!
    Simán érjétek el a kitűzött célotokat!

vihence, bactriaanus, Sali~*.*.* és 2 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori!

Sajnos azt kell mondanom, a kliens nálam nem műkszik. Egy keresztet kaptam amikor be szerettem volna jelentkezni. Jelenleg Chromeból játszom az simán betöltött. Most olvastam a német fórumot, (az aktuális csevegőt) ott is belépési gondokról panaszkodnak a játékosok

magdi06, GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia, érdekes. Nálam minden működik, most jöttem ki a Gyopárról és ott is minden működik.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szerencséd van, örüljél neki :D Vagy nekem nincs? Ez is lehet, én annyira nem örülök neki :(

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. kukori80

Ezek szerint nem sokáig fogok örülni. :D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nálam az utolsó kör gaz érik, lejátszottam 15 játékot bekeverve 22 és 27-re való gazom van, amihez majd gyűlik a felröpi:sleepy:
    Mikor fogom lejátszani nem tudom, hétvégén valamelyik gyereket rá kéne venni a kötözésre.:p
    Nem tudom, de nekem kiesik a szemem a citromsárga lila és mittudom én már milyen színektől, játszott a szemcsepp
    meg a cigi is míg azt a 15 is lejátszottam.:sleepy:
    Szerencsés kötözgetést mindenkinek:);)

vihence, bactriaanus, libuskafarm és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.