Visszajelzés A tenger szíve - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 22.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem tudod valahogy lejátszani? Már nem hiányzik sok a felhőhöz. Játszol kettőt és pihi. Ha belépési gondok lesznek, akkor meg pipulni fogsz. Ha nem érdekel a jobb oldal, akkor 5 perc alatt kész vagy.

vihence, bactriaanus, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Jól kezdődött a munka. Rengetegen voltak, ráadásul 18ó- kor tudtam eljönni.
    Hétvégére tervezem a kacsa úsztatást. :D Arra jönnek meg a trágyára ható felhők is, ha igaz.
    Szia!
    Videó készül majd? ;)

Utoljára szerkesztett: 23.8.23
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Á, hát 15 van lejátszva, az még a fele se. Majd reggel folytatom, tök kóc, ha egy nappal később lesz meg a felhő.
    Most egyenlőre pihentetem a szemem, könnyezik ég meg miminden, de nem vészes a helyzet, majd jobban lesz.
    Szerencsére ezidáig nincs nagy gond nálam, talán kicsikét lassabb, vontatottabb
    az aratás vetés.
    Kliensbe játszom, remélhetőleg mindenkinél helyre áll a rend.

bactriaanus, genka53, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  4. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Szia!
    Erről van gyári. :D Gyöngy már hozta is. :D ( Tényleg..., meg is nézem, hátha ragad rám valami belőle. ;))
    Amúgy meg, ami nem megy annyira, azt el sem tudom magyarázni.... akkor meg minek?
    -Csak lenne már vége- érzésem van. xD

vihence, zsani_apja, fankostepsi és 6 más kedveli ezt.
  5. agi770

agi770 Törekvő

Hát rájöttem, hogy ez a fajta minijáték nem a kedvencem. Azért végigkattintgatom a felhőért

6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Végre siker van és eventelek...a végéig ki sem lépek xD:D

vihence, marcsi152, magdi06 és 12 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jöttem aláírni a katalógust :D.
    Nagy izgalmak után helyreállt a lelki békém, mert ma késő délután sikerült visszakapnom a szerelőtől a laptopomat, és ismét rendesen működik! ;)
    El is indítottam az eventet mindjárt. :) Sőt még az eventes területen is lehet még csemegézni holnap 22:00-ig.
    Nekem bejön ez az új event. Kedvelem ezt a minijátékot, mert nem egy kaptafára megy, hanem egy kis törpölést igényel, hasznos még a kellő térlátás is.... úgyhogy hajrá! :)
    Sikeres játékot mindenkinek! :D:inlove:

vihence, Kuzdern, bactriaanus és 10 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Jól van, pihentesd a szemedet.:) Ha lett volna valami jó nyeremény a jobb oldalon, akkor engem is érdekelt volna, de így ne húzzuk egymás idejét. Nálam eddig nem volt semmi gond.... koppp..koppp...koppp.

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Event majdnem kész… kár hogy elsuhant egy halom bónusz… de majd újra be tudok lépni befejezem;)

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Kár,hogy nem tanulsz semmiből... tudod jól,hogy mostanában ez van... Nem?
    Amúgy ma kezdődött az event, sietősre vetted? :oops::sleepy:

vihence, kovacstne, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Idő mint a tenger… nem aggódok… s nem is gúnyolódok… olvasgatok itt ott…
    Kedves kérdésedre válaszolva… ma végezni terveztem… de nem dőlt össze E-világ , így több időm van a fórumra!

bactriaanus és juliannakoczkas kedveli ezt.
  12. Ninett79

Hát ez az.... :oops:
    Na mindegy. Sietni nem kell, van idő... :)

vihence, .hangyóca., GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  13. kukori80

:D:D:D:D:D Szia Ninett, erre csak ezt tudom írni. :D Egyébként arra gyanakodtam, hogy akinél belépési gondok vannak, azoknál net probléma lehet, mert nem látom, hogy a csirkefogók ügyködnének. Majd talán hétvégén.

vihence, Kuzdern, bactriaanus és 4 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Jóó Reggelt! Nálam sem volt ma semmi gond a belépéssel. Bár nem vagyok fanatikus,meg nem is érek rá.. csak 2-szer léptem be ma De akkor nem volt gond.

15. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Nálunk, a család minden tagjánál volt gond, vagy nem töltött be, vagy nagyon lassan az este folyamán többször is. Most jó!
    De net gond nem volt sem most, sem a korábbiakban, mert minden más oldal tökéletesen és gyorsan működik.

Frissítés: már nem tudok belépni, a kezdőoldalt sem hozza be! (23:39)

vihence, marcsi152, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Szia! Akkor egy újraindítás ott is kell! Köszönöm az ötletet bár a le és feltöltési sebesség normál tartomànyba esik az előfizetéshez képest…

bactriaanus és juliannakoczkas kedveli ezt.
  17. kukori80

Nálam se volt semmi gond és jó lenne, ha nem mindig a játékra fognánk. A net is hibás lehet.

18. -Holdfeny-.

Itt is minden rendben működik ami nem farm.., no még akár meg is hosszabbíthatják ezt az eventet ;)

-teri56-, juliannakoczkas és PaySkin kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia. Értem, de ha nálam ma minden rendesen működött a játékban , akkor csak nálatok van valami gond.

20. -Holdfeny-.

6 gépről 3 különböző szolgáltatón bár mind vezetékes netet kap nem sikerült hozzám belépni… Így nem biztos hogy nálunk van hiba… de talán egy szolgáltatóhoz központi hoz köthető!

Utoljára szerkesztett: 23.8.23
    -teri56- és juliannakoczkas kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.