Visszajelzés A Tiki bár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 9.7.25, 09:15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. palnezso

palnezso Utánpótlás-írogató

Nem tudom afelhőt kirakni nincs meg a kitehető feladat teljesítve ,kiléptem és vissza segités kérek

2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Raktár - dekor -elhasználódó, ott a Tiki láda vagy mi, abban van a felhő és a 2 dekor. Mondjuk nem értem ezt az egészet,
    legalább meglepetés gyanánt megduplázhatta volna a dekorokat.:)

3. Abalin

Abalin Fórum-zöldfülű

Nálam is ott a két dekor a pajtában,de nem tudom kirakni a felhőre,visszadob a feladathoz

4. Swartsch

Swartsch Rutinos

Szia! :)
    Nálam automatikusan nyílt a láda, ahogy elértem azt a szintet. Nem került a menübe.

genka53, -ágianyu33-, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Nálam a menüben volt, lehet a Kliens az oka, nem tudom.:)
    Bár semmi értelme nincs így a ládának.xD

genka53, Kuzdern, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  6. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Felhő beizzítva fél óra múlva ki is próbálom:D
    Nem kellett sokat tenyészteni, főleg pandák mentek,mivel nem volt jógám:p
    A ki-be lépés után jelent meg a felhő és a kitehetőkxD
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok siket a befejezéshez;)

cirmi54, barbi021951, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  7. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Egy óra alatt mínuszos tenyésztéssel és 900 valahány szupertáppal kész lettem. :D:inlove:

cirmi54, genka53, Doggyra és 7 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Event letudva :)
    A végén a varacskos disznó helyet persze, hogy a repülős röfi jött xD:D

cirmi54, barbi021951, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  9. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Én sajnálom beadni a tenyésztett állataimat, nem ér annyit ez a felhő,azért, hogy 905 felhőm legyen, azt sem tudom már melyik mire jó, hát erről ennyit.

Doggyra, Éva0315 és inanna11 kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én is ülve csinálom, picit fáj a lábam, nincs kedvem ugrálva tenyészteni. :D
    Gratulálok!!

ildiko44, barbi021951, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  11. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Segítséget kérnék abban, hogy hogy éri meg hosszútávon jobban a tenyésztős eventnél, hogy ha rárakom a felhősorra a 2 kitevőt és aktiválom a Tikibár történetei felhősort, és onnan szerzem be a megnyerhető dolgokat, vagy nem teszem rá a felhősorra a 2 kitevőt ( kiakasztó hullám: 2016-os láda, szemetelő pingvin: 1x tápos láda )
    köszi előre is a válaszokat !

Doggyra és Namiamano kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

HihixD
    Én ugrálok, Te ugrálsz, Ők ugrálnakxDxDxD
    Szóval én se ugrándozok, nekem nem kicsit fáj a lábam, utálok a gép előtt ülni, 26 percenként ideugrok, de már
    nem sokáig.;)

13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Lassan utolérlek. :) Nekem még 25 perc az érés idő. :D 1x1- en 25 növény, felröpi van 1000 felett észre sem veszed, és elhagyod a valóságot,... ;)
    Most fogtam fel ebben a nagy kapkodásban, hogy ez a tenyésztős. :D No akkor, mindjárt össze szedem az 500 felröpit ide is. :)
    Mivel 1 tápos nincs, ezért én akkor is úgy fogok tenyészteni. Egyik táp a jobb oldaliba, másik a baloldaliba megy. Így is fel lehet fogni. :)
    Most tényleg leülök, GA-BI. :)

Utoljára szerkesztett: 10.7.25, 16:57
  14. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

honnan lesz sima mókusom köszi ha válaszolsz

Éva0315 és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. CsőszMester

CsőszMester Utánpótlás-írogató

Nem éri meg a sok beadandó állat, kihagyom ezt az eventet :(

16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A farmon kerested?Ha nincs marad a piac, vagy FA-ért vásárolhatsz.

Doggyra, Éva0315, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  17. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mókust a piacon tudsz venni, mivel titok állatnak minősül, ezért a 12. farmos szinttől megvehető bárki számára a piacon, még akkor is, ha nem rendelkezel az óllal.

18. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

A 40. és 100. játékponttér (Feladat teljesítéséért, a kettő ugyanaz) megkapod a két, ezen felhőre nem helyezhető dekort, ami kirakva semmit sem ér. (6500 TP fixen és 50 x farmszint.) (Ugyanakkor a szükséges 68 db Tiki koktél simán összeszedhető szomszéd ajándékokból is, igaz sok egyéb beadandó is van.)

[​IMG]Érési idő: 14:00 óra
    Méret: 2x1
    Hozam: 50 TP / TTP x farmszint / bahaszint kihelyezéstől függően
    Egyéb bónusz: Nincs
    [​IMG]Érési idő: 20:00 óra
    Méret: 2x1
    Hozam: 6500 TP / TTP kihelyezéstől függően
    Egyéb bónusz: Nincs
    A 150 játékpont után megkapod azt a ládát, ami tartalmazza a Felhőt és a két ládát adó dekort.

Tiki bár történetei felhősor

• Lezárási idő: 38:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • farmszint x 4.500 TP
      • Több műhelytermék betakarítása Tollboa állomás aratásakor. Bónusz: +1. Hatóidő: 06:00 óra
      • Több TP vagy TTP a terményes ólak betakarításakor. Bónusz: 225%. Hatóidő: 06:00 óra
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek rá (Kiakasztó hullám, Szemetelő pingvin).

[​IMG]Kiakasztó hullám38:00 óra33.600 TP / TTP kihelyezéstől függően

1x 2016-os holmik ládája
    1x221.mindegyik területre (kivéve teliholdas területek), felhősorok
    [​IMG]Szemetelő pingvin38:00 óra33.600 TP / TTP kihelyezéstől függően

1x Tápos láda
    1x221.mindegyik területre (kivéve teliholdas területek), felhősorok

A felhő 4 500 X TP-t ad, 21-es farmszinten 101 000 TP kétnaponként a felhő. A dekorok egyenként 33 600 TP-t adnak kétnaponta, ami 67 200 TP.
    101 000 > 67 200, így TP szempontból a felhő nyert, különösen, hogy nem foglal terültet. (Szint emelkedésével nyílik az olló, mégpedig nagyon nyílik. 200-as szintnél 900 000 > 16 500 Tp)

A felhőre helyezhető dekorok naponta adják az alábbi ládákat:

2016-os holmik ládája[​IMG]állatok: béka, cápa, egér, európai borz, flamingó, hangyász, katicabogár, macska, menyét, rák, szalamandra, szarvas, tigris, vidra, víziló, vörös panda,
    fatermések: akébiagyümölcs, barkóca, boszorkányalma, bougainvillea-fürt, buzogányfalevél, durián, hólyagfatermés, huang pi, kesudió, lilaakácvirág, piros anjou körte, rollinia, somvirág, szantálfamag, zúzmarás jegenyefenyő-toboz,
    termény: csillámpor, függőágy
    Tápos láda[​IMG]A játékban aktuálisan szereplő összes táp egyikéből ad 1 db-ot.
    Két-két helyet foglalnak, érdemes a Bahára kitenni őket, ha elférnek.

A 2016-os holmik ládájából nekem egy sincs, később regisztráltam, mint mielőtt utoljára meg lehetett szerezni olyan felhőt, ami adja.
    Csak olyan régi, alap állatokat ad, amik a piacon is olcsón beszerezhetők. (Nullázásról nem is beszélve.)

A Tápos láda ismertetője pontatlan, az újabb állatok tápját nem adja.

Egy próbanyitás eredménye:

906 db láda kb. 2,5 év alatt jön össze erről a felhőről. (Gyakori láda, sok felhő, dekor adja).

Rettentő drága az event. Én csak akkor csinálom, ha lesz egytápos tenyésztés.
    A dekorokat a Bahára rakom, a ládák miatt, mivel még van helyem.

Összességében az én véleményem:
    Alacsony szinten, kis pajtakészlettel nagyon nehéz megszerezni a felhőt és a két kitehetőt.
    Felszerelt, magasabb szintű farmnak nem érték sem a felhő, sem a ládát adó két dekor. Itt érdemes a Baha területek egyikére kitenni a dekrokat. (Szót sem érdemelnek a 40 és 100. badáskor kapott itemek.)
    Farmépítés fázisában lévő játékosnak szerintem túl sokat kér és kevest ad a játék. Itt ha Tp maximálás a cél, akkor érdemes számolni egyet, mivel nélkülözhető a két láda és ha már nem ér sokat a TP a szintlépéshez, akkor bontani a felhőt.

Üdv: Nami.

Utoljára szerkesztett: 10.7.25, 18:04
    Hahacska, Kisfenyő, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  19. máriamargit

máriamargit Junior szaki

Sziasztok kérdezném hogy a pandapocok hol van mert a tenyésztésbe nem találom köszönöm ha megírjátok máriamargit 250

20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Pocok tenyésztett változata.