Visszajelzés A Titokzatos labirintus eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Tolom ide, tolom oda
    fejben nagyon értem az egészet, a gyakorlat valahogy nem megy
    elolvastam mindenkit, aki próbálja leirni, videót néztem, de csak nem áll össze
    sajnálnám, ha ezért fel kellene adnom
    alszom rá egyet, vagy többet,aztán meglátom, vagy nem látom
    ennyire nem lehetek szőke, meg szoktam érteni, ha nem is elsőre, másodikra már ment minden, de ez..........

erzsike511, -W-595-, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  2. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Én már majdnem feladtam! Hiába olvastam a jó tanácsokat, semmi! Végül megvilágosodtam, amikor elolvastam BombadilToma leírását. Addig nem értettem, minek van az a sok nyíl... Nagyon köszönöm! Azoknak, akik hasonlóan nehezen találnak rá a játék logikájára olvassák el,szerintem megéri!

3. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Király játék! :D Remélem gyorsan le fogom tudni termelni a egazokat. Éjszakára mégiscsak hosszu fog menni. Jelenleg 394 felrepi van, kb olyan 350-nel kezdtem az eventet.

ursa11 és -W-595- kedveli ezt.
  4. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

Ne adja fel senki, pár játék után bele lehet jönni. Én azt a kockát, ahol a villogó ajándékot össze kellett szedni egész egyszerűen kidobattam a végéről, így a legelső oszlopba került és csak egyenesen kellett felfelé menni, utána pedig a szellemet toltam ki a kockákkal a sor végéig és csak felfelé kellett menni a jobb felső sarokba. Persze ha több ajándékot kell összeszedni valószínű, hogy több időt kell rászánni a taktikára, de ne essen senki kétségbe, csak elsőre tűnik bonyolultnak. Még csak annyit, hogy nem kell teljesen kiépíteni az útvonalat, ha valakinek az könnyebb haladjon kockánként, nem kell addig rakosgatni, hogy egyszerre elérjen az összeszedendő ajándékig, vagy utána a végéig.

Gio, marcsi152, Rebcsok és 4 más kedveli ezt.
  5. kolaci4

kolaci4 Fórum-zöldfülű

Sajna én sem értem az egészet, sokszor nem is jelzi a jobb felső sarokban hogy mit kell begyüjteni, de azt sem tudom hogy hogyan kell begyüjteni.

Bátyus kedveli ezt.
  6. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Megszereztem egy kincset, de minden esetben a jobb felső sarokba kell juttatni a szellemet?
    Köszi a választ,

kisjanos78 kedveli ezt.
  7. mkata1976

mkata1976 Fórum-zöldfülű

Köszönet annak aki kitalálta, hogyan vegye el a kedvét az embernek a játéktól. Nem mindenki ér rá órákig ezzel foglalkozni. >:(

8. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Nekem az a véleményem erről a minijátékról, hogy feleslegesen idegesítő. Semmi motiválás nincs benne, h h lépkedjünk, hogy több ajándékot tudnánk begyűjteni, csak vedd fel a kötelezőt, aztán a célba juss el. Hosszadalmas, Jézusom, fel sem fogtam még, hogy hányszor kell ezt majd lejátszani. Én értem mit kell csinálni, de elalszom a minijáték közben. Mindenkori legrosszabb event ever..... :(

9. -diamond1-

-diamond1- Fórum-zöldfülű

nem tudom, ki hogy van vele, de én ebből egy szót sem értek... egy ideig próbáltam a leírás szerint csinálni, de számomra nem értelmezhető, a leírásnak megfelelően semmi nem történik, zűrzavaros az egész! el vagyok keseredve, mert ez az event így nem kivitelezhető!

10. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok....
    Uhhhh, kb. egy órámat rabolta el az első ajándék megszerzése.... nekem nagyon bonyolult, és az sem tetszik, hogy csak minden második sorban vannak nyilak, amikkel lehet irányítani a szellemet. :(

erzsianyus kedveli ezt.
  11. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

valahogy begyűjtöttem a matricát, de nagyon idegesítő és időrabló
    megvénülök amig eljutok a felhőig, nem mintha már nem lennék az

12. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    A jobb felső sarokba a cél van. A begyűjtendő tárgyat fehér keret jelzi. Két külön hely a kettő. :)
    Szia!
    Igen, az a cél, azzal van vége egy játéknak. :)

Gio kedveli ezt.
  13. -diamond1-

-diamond1- Fórum-zöldfülű

nagy nehezen sikerült rájönnöm mit is kell csinálni, hosszadalmas, időt rabló... gondolom nagyon ráér, aki ezt kitalálta... meghagynám neki, felejtős event ez

inanna11 és Zsuzsikan kedveli ezt.
  14. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszi, nagy nehezem megcsináltam....

Gio és Rylee86 kedveli ezt.
  15. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Mit kell csinálni..érthetően valaki mondja el Köszi

16. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Szerintem ennyi kritikát még egyetlen event sem kapott. Remélem levonják a tanulságot a játék kiagyalói. Azt is figyelembe kellene venni, hogy játékosok zöme tanul, dolgozik stb. Ez egy időrabló játék.

kovacstne kedveli ezt.
  17. dl40

dl40 Fórum-zöldfülű

nem értem mit kell csinálni, próbálgatom össze-vissza.... elkeserítő... feladtam!

18. monika6767

monika6767 Törekvő

Nekem nagyon tetszik, először nehezebben ment, majd rájöttem, hogy mindig a fehér kockában lévő ajándékot kell megszerezni. A bal felső sarokban, a sárgában mindig kiírja, hogy mennyit kell még begyűjteni. Aztán a jobb felsőben kell elhagyni a játékot. nem olyan nehéz, ha már ráérez az ember.

Gio, kanzlerviki, MamaMeseKertje és 2 más kedveli ezt.
  19. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia

Nézd meg ToFarmer 216. hozzászólását, képekkel illusztrálva érthetően ott van minden. A lényeg, hogy a szellemedet a bal alsó sarokból el kell juttatnod a jobb felső sarokba útvonal kiépítésével, közben pedig az ajándékot össze kell szedni. Sok sikert és kitartást, menni fog:)

Gio, MamaMeseKertje és -W-595- kedveli ezt.
  20. suzi56

suzi56 Járnitanuló

Én ebből semmit sem értek!! Az se volt normális, aki kitalálta! Na tuti, hogy nem kinlódom vele, csinálja az, aki kitalálta!!

nagyjuli, ulmo12 és -picike40- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.