Visszajelzés A Titokzatos labirintus eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Csak abban az esetben kijárat a jobb felső sarok, ha az összes tárgyat begyűjtötted, amit kért az event.

Gio, ulmo12, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Szia bal alsó sarokból kell eljuttatni a figurát a jobb felső sarokba úgy hogy mozgatod a mezőket

Gio és ulmo12 kedveli ezt.
  3. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Szia Fák hogy adták a bahán? Azért kérdezem, hogy érdemes e átváltani 12h-s egymagvúról. Esetleg tamarilló? napi 2x lehet aratni normál esetben

ulmo12 kedveli ezt.
  4. |Tamás|

Eventismertető
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-titokzatos-labirintus.17289/#post-926821

Legyetek oly kedvesek, hogy átolvassátok az eventismertetőt, megnézitek a videót, mini animációkat.
    Ezekből össze lehet rakni, hogy mit is kell csinálni valójában.

A háborgás nem vezet a célhoz, mert senki nem fogja helyettetek megcsinálni az eventet.

steve223, BBke, Anulu73 és 13 más kedveli ezt.
  5. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Összeszedted a kijelölt kincset? Mert csak akkor enged ki a kijáraton.

Gio, genka53, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

Sziaztok Összeraktam 3 diknál járok egyutkel a fényfelé :)

Gio és Ribiszke kedveli ezt.
  7. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Igazad van! Többet nem említem, hogy miért nem lehet első helyről ajándékot küldeni. Elnézést!!
    Zuhi

ulmo12 kedveli ezt.
  8. szingisati

szingisati Utánpótlás-írogató

Nehezen de rájöttem, hogyan kell megcsinálni. Csak akkor lehet kijutni ha meg van a kincs és el tudsz jutni az úton a jobb felső sarokba.
    Én azért kezdem írni mert, szeretném megkérdezni, hogyan lehet 43500 db event gazt letermeni. Ez játék vagy rabszolga munka?

borcsa220, Ribiszke és ulmo12 kedveli ezt.
  9. Pretoriae

Pretoriae Járnitanuló

mi lenne, ha ez a segédanyag esetleg magyarul dumálna

k.a.t.i és ulmo12 kedveli ezt.
  10. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Sikerült az első minijátékot befejezni.Akkor kezdett derengeni amikor azt a régi tologatós játékot említette valaki.Menni fog ez, csak nem szabad feladni.

R.Daneel, Gio, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Szia!

A segédanyag magyarul le van írva, képekkel ábrázolva van, és még Tofarmer hozott pár mini animációt is.
    A videó a Német Moderátor csapat tulajdona, Nagyon sajnálom, de Én nem készítettem ilyet az eventhez.

*-ToFarmer-*, ulmo12 és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. veronika011355

veronika011355 Aktív író

En is itt szenvedek, leszedtem az ajendekokat es ott dekkolok a jobb felsö sarokba es nem tudok kimenni. Azt irja ,hagyjam el a labirintust.

Ribiszke, MamaMeseKertje és ulmo12 kedveli ezt.
  13. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Tekergetem tologatom és egyszercsak kijutott a jobb felső sarokban,kb 4 perc volt,bőven elég lesz a felhőig eltekergetni.

Gio, Imi* és ulmo12 kedveli ezt.
  14. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Köszönöm a segítséget. Igen minden ajándékot összeszedtem de hiába. De a frissítés megoldotta a problémát. Mire visszaléptem már kint is voltam. Remélem több ilyen nem lesz.

ulmo12 és MamaMeseKertje kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Szia!

Amennyiben azt írja, akkor jobb felső sarok.

HéricsBáró és ulmo12 kedveli ezt.
  16. veronika011355

veronika011355 Aktív író

Hat ez az, ott vagyok es nem tudok kijutni

17. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Nyuszómuszónak segített egy frissítés. Próbáld ki, kérlek, ártani biztosan nem árt. :music:

18. |Tamás|

Akkor nem szedtél össze mindent amit kért. Abban az esetben kijárat a jobb felső sarok, ha összeszeded a kért tárgyakat.

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. veronika011355

veronika011355 Aktív író

Köszi, frissitettem es sikerült. De azert katasztrofa, minden 3. utan kilepni.

20. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Nekem is nagy homály.

Lenczy kedveli ezt.
  21. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Ez egy fárasztó event :sleepy:

Lenczy és -katalinjani- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.