Visszajelzés A Titokzatos labirintus eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A szupertáp mindig jól jön;)

2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! :D:D:D:D:DÖrülök, hogy sikerült ráérezni;) Én mindig más irányból közelítek a megoldás felé, valószínűleg ezért tetszik ennyire. A második játéknál már nem azt néztem, hogy mit hová kéne tolni, főleg nem azt, ami mozog!!!!! hanem, hogy honnan tudom kivenni a nekem szükséges elemet a már meglévő útvonalhoz úgy, hogy az ne mozduljon el;) Így általában 3-4 lépésből sikerül.
    Egyre többen írják, hogy rájöttek, mi a titka és ennek tényleg örülök, mert tényleg nem nehéz, csak nem szabad egy rossz kör után feladni! Sok sikert neked is!:D
    A vadász meg csak jöjjön, lessen...nem félek tőle, elvégre vérnyúl volnék, vagymiaszösz:D

Anulu73, Gio, R.Daneel és 11 más kedveli ezt.
  3. Jánosgazda58

Jánosgazda58 Utánpótlás-írogató

Már ne haragudj, de kicsit árnyaltabban is kifejezhetted volna véleményed a játék kitalálójáról. Ugyan nem tisztem de nem tudtam megállni, hogy leírjam mondhatsz véleményt csak nem ilyen stílusban.

Gio, Sali~*.*, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szépen haladok, talán már a növényem is meg van, de termelek, mert biztosan kell még.Éjszakára hosszúkat ültetek, mert a növényhez képest nagyon kevés a felröppenőm, de az is meg lesz, már 6 kincset kell keresnem, de az is megy kis odafigyeléssel.

Gio, ursa11, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  5. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Az milyen már,hogy a bankban ügyintézés közben az összeg után csengőpengőt irtam? xD Már álmomban is vetek,aratok.. Egyenlőre a növényeket ültetgetem,majd később tologatok..

6. -Holdfeny-.

xDxDxD Aztán gazdaasszony, sikerült az átutalás:p s ha nem titok milyen árfolyamon váltják:music:?

Gio, HéricsBáró, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  7. MaryPoppins90

MaryPoppins90 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! A tologatós játékot bemutató videó magyarul is elérhető? Ha igen, hol?

8. kariatida

kariatida Törzsjátékos

Sziasztok!

Köszönet a sok jó tanácsért, Tomának a videóért, már én is kiértem a labirintusból. Ezután már csak gyorsabban megy!
    Még egy kérdésem van, ha átvettem az ajándékot és simán végig tudnék menni a barna csíkon a kijárathoz mit csináljak a odaragadt kockával?
    Szóval gazdatársak kitartás, előbb-utóbb mindenkinek sikerül!

Gio, magdi06, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  9. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Mindenképpen fel kell használnod, told el vele azt a sort vagy oszlopot, ami nem érinti a kijárathoz vezető utat. ;)

nyuszika215, Gio, zebrina04 és 4 más kedveli ezt.
  10. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Végre én is rájöttem és ha lassan is, már megy a játék. Nem úgy mint az első, amiből szerintem véletlen tudtam csak kijönni. xD Egyébként jópofa kis logikai játék, nem árt néha munkára fogni berozsdásodott agysejtjeinket.

szöszi50, Imi*, nyuszika215 és 6 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Szia!

én az első játéknál... kezdtem azt hinni agysejt nélkül vagyok:oops: de aztán a vakszerencse mellém állt:music: kijöttem...
    már kapisgálom a dolgokat... :p talán a sok rozsda lepereg és beindul a logikus gondolkozásom is:p

nyuszika215, R.Daneel, Zsike49 és 7 más kedveli ezt.
  12. durnieva

durnieva Fórummogul

még én is a világosodási sdádiomban vagyok de valószinü feladom

bendi1121 kedveli ezt.
  13. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

6 játék után látom a fényt az alagút végén, persze lehet hogy az a vonat.

nyuszika215, Gio, R.Daneel és 9 más kedveli ezt.
  14. katte521

katte521 Járnitanuló

Sziasztok!

Én ezt nagyon úúúútálom. Hát ez szörnyű. Csinálgatom... de egyre jobban csak felidegel. Nem volt még ilyen a játék folyamán.. Tönkretesz...:eek:o_O-.-

bendi1121 és kovacstne kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nekem a jó öreg szomszéd Palibácsi jut eszembe erről a játékról.Nagyon meleg volt és az országúton 20-30 centis homok és tolta a biciklit.Apukám megkérdezte tőle,hogy minek az a bicikli,mert tolni is alig lehet.Megszólalt a jó öreg,hogy tudod Piftukám elvan tövődve a devekam,na meg sosem lesz pivos cevepes házam/kis nádfedeles háza volt/ ha nem hajtok.xDSánta is volt,púpos is szegény/még a háborúban sérült/.Ha Palibátyó nem adta fel öregen,betegen akkor nekünk sem szabad!!Persze néha kesergünk,de nem biztos hogy a mi hibánk.Ő jutott eszembe mikor kb egy óra alatt érek ki a labirintusból.xD

Anulu73, Gio, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  16. Jly15

Jly15 Járnitanuló

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Megszereztem a 2 ajándékot, ki is írja, hogy " most hagyd el az útvesztőt" de mégsem enged ki, mit csinálok rosszul? villognak a kifelé vezető nyilak sárgán, de még mindig egy kockát kellene betolnomo_O

17. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Csak csatlakozom a véleményhez,de még hozzáfűzném, hogy annyi event fut egyszerre folyamatosan,hogy a gépem már nemigen bírja.Ha íg
    gy haladunk,kénytelen leszek lemondani a játék élményéről,ugyanis csúcskategóriás gépre nem telik.

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben azt írja, hogy hagyd el, akkor a jobb felső sarokba lévő négyzetbe kell eljutattni a szellemet.

Gio, HéricsBáró, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

xDxDxD ez nagyon jóxD:cry:xD

HéricsBáró, bendi1121 és kovacstne kedveli ezt.
  20. Jly15

Jly15 Járnitanuló

Köszi Tamás! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.