Visszajelzés A Titokzatos labirintus eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia Beko!
    Nagyon szeretem a logikai játékokat,:) igazad van ez egy logikai játék, de szerintem a labirintus inkább társas, ez viszont egyszemélyes és így 15- 20 játék után elég unalmas monoton és nem szórakoztat!:(
    jelenleg itt tartok:
    https://ibb.co/hxqb8A
    Valószínű befejezem,mert nem szeretem feladni!;)
    Maximálisan egyet értek azokkal is akiknek nem jön be ez a játék unalmas időigényes, megoldás lehetne az ilyen típusú játékoknál, lenne választási lehetőség egy nehezített és egy könnyített pálya közt!:)
    A játék akkor jó , ha szórakoztat és nem untat!:)

Gio, Rékuci1111, zoldert és 6 más kedveli ezt.
  2. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Nekünk meg 2 játék 10 perc, mi? xD

Egyébként nekem is nagyon tetszik, hogy végre egy kicsit gondolkodni is kell, nem csak "eszetlenül" kattintgatni. :D

Fuhur, zebrina04, szekulagábor és 9 más kedveli ezt.
  3. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:) Mindenkinek szépet:) és sikeres eventet:)

zebrina04, R.Daneel, Gio és 4 más kedveli ezt.
  4. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Sziasztok!
    Olvasgatok szorgalmasan. Csak egy pár szösszenet :
    zebrafül: "Akik itt játszanak békés emberek, innen nem fognak átigazolni tankokkal csatázni"- Látod mennyire mások vagyunk, én most pirulok mert: BP-s: űrben játszódó, klán nélküli pilóta /tizedes/ vagyok.... Élvezem. Tabon: Mesterlövész vagyok... élvezem. Itt meg egy farmer vagyok...élvezem.
    Cilli53: " A labirintus inkább társas ez viszont egyszemélyes"- Csak óvatosan! Még a végén olyan labirintust fogunk kapni ahol a szomszédokkal kell majd párokat alkotni. Vagy véletlen szerűen sorsolnak neked párt a játékhoz.

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

khm... tényleg óvatosan... mert számomra az lenne a vég:wuerg:

6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Ismerem. És régebben műveltük is. De ez messze nem az.

Mint mindig a központról beszélek. A csevegő rég nem arról kellene szóljon egy áttekinthető központi ismertető után, hogy mi, merre, meddig, hanem ezeken belül a különböző lehetőségekről taktikákról, ötletekről. És sajnos ide jut el nagyon ritkán a csapat, mert a mi, merre, meddig elviszi a csevegőt szinte kivétel nélkül. De ennek a hatása a taktikai topicra is rányomja a bélyegét. De azt is mondhatom minden túlzás nélkül, hogy az ötletes topicokban egyértelműen látszik, hogy rég elfeledett dolgokkal (amik még léteznek) próbálkoznak többen a kelletténél ötletelni.
    Most sem mondok mást, mint eddig egyszerű és átlátható dolgok kellenek. Ez játékkészítésre és ismertetésre egyaránt vonatkozik. Maradjunk annyiban, hogy nem mindent kellene a modikra tolni. Persze mondhatnám, hogy a legjobb "hozományokat" a csevegő elejére beszerkeszteni. De feltehetően, joggal válaszolhatnátok a kabaré szállóigével, hogy : "Tudom már mé' jönnek! Hogy kössek a tö@@mre egy lámpát, hogy éjjel is tudjak kaszálni."

Az erőfeszítések, részetekről nyomon követhető. De túl sokszor bukkan fel Déva vára.

Utoljára szerkesztett: 27.10.18
    szekulagábor, Sali~*.*, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  7. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Közel 110 órával a vége előtt az állás nálam:
    6300 4h-s
    7390 + 1x1 foldbe ültetve a 6h-sból
    1970 felrepi

Egyelőre jól állok azthiszeem. + igyekszem a tenyésztős eventet is megcsinálni a panniért , mehet fel a bölcstölgyre.
    Boszis event is szépen halad, holnap lesz 144 láda nyitása, kíváncsi leszek miket fog adni , majd felírom :D

zebrina04, R.Daneel, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  8. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Sziasztok!
    Az elején én is azok közt voltam, akik nem értették a minijáték menetét és nem is tetszett. Jelenleg 12 játékon vagyok túl a 24. érmét szerzem lassan. Valahogy kialakult hogy miként tudom megcsinálni a pályákat meg a kilépést van mikor gyorsabban, van mikor lassabban megy. Nem szabad feladni.

Utoljára szerkesztett: 27.10.18
    zebrina04, szekulagábor, Gio és 8 más kedveli ezt.
  9. ikivid

ikivid Haladó

Sziasztok, azt megfigyeltem, hogy minél több dolgot kell begyűjteni, annál egyszerűbb
    lehetőségeket ajánl fel a rendszer. Könnyebben lehet haladni. Ne adjátok fel! :)

zebrina04, szekulagábor, R.Daneel és 6 más kedveli ezt.
  10. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Valaki segítsen ! Nem értem a labirintusban való lépegetést, hiába lépegetek , nem tudom forgatni a kockát sem, mert mindjárt beteszi abba a sorba ahol éppen vagyok . Meg nem tudok semmit se össze szedni.Nem értem az egészet!! Ilyen még nem volt :) :) HIába olvastam,meg néztem a német nyelvű videót. Jó lenne ha magyar nyelven is lett volna.

bindi5454 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Előre kell gondolkodni, mert mielőtt betolod a négyzetet, akkor lehet forgatni.

Sajnálom, a német kolleganő készített videót, ezen kívül egy nemzetnél sem láttam, hogy valaki videóval egészítette ki volna a GYIK-ját. Ez nálunk sem történt másként, aki figyelmesen olvas, megérti mit olvas, és ott van mellé a játék, annak simán érthető a játék.

12. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    Köszönöm a gyors választ , sajnos nem jöttem rá hogy hogy lehet forgatni a négyzetet.

cili53 és bindi5454 kedveli ezt.
  13. Magdi1954

Magdi1954 Junior szaki

ez a legjobb játék nem az ügyes kéz kell (pl.szépkoruaknál nahéz),hanam az ész

milanzs, zebrina04, szekulagábor és 5 más kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Mikor a négyzet az egeredhez "ragad", viszed a betolási ponthoz, akkor az egérrel tudsz kattintani arra a sárga ikonra ami forgatja. Arra kell figyelni, hogy a sárga ikonra kattints ne csak a négyzetre, mert akkor betolja.

15. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia!

De vigyázz, mert a játékostársak könnyen keresztül húzhatják a számításaidat! A Furfangos labirintus társasjáték lényege, hogy te juss el először a feladatkártyán szereplő kincshez. De miközben próbálod megtalálni, ne felejtsd el úgy tologatni a falakat, hogy ellenfeleid útját akadályozd!:p
    Szia!:)
    Egyetértek, tényleg ez lenne a vég ha még párt is kapnánk aki nehezíthetné a kijutást!:wuerg:

zebrina04, szekulagábor és Sikka1 kedveli ezt.
  16. müvészasszony

müvészasszony Fórum-zöldfülű

Köszi a matekot.Kár hogy csask most volt időm ránézni.én sajnos elszámoltam magam.Nem a mini játékot számoltam hanem a sorszámot.ami 25 és nem 55.Tehát a játékot most hagytam abba.Ezt normál körülmények között nem lehet megcsinálni.Sima ültetéssel több mint 50 ültetés,ami persze nem fér bele az időbe.A felröppenőkről nem is beszélve.
    Csodálkozva látom hogy van aki 85-ig esetleg tovább is játszana.Én ezt sem tudom megcsinálni,pedig nem vagyok kezdő.Százas szint felett járok.
    Mi értelme egy olyan játéknak amit nem lehet teljesíteni csak vásárlással.Szupertáp és szupertrágya nélkül nem megoldható.
    Sajnos a játékosok között is nagyon nagy a különbség.Mi hárman játszuk a családban és van aki mindig meg tudja csainálni az egyszerűbb eventet és van akinek soha nem sikerül mert pl.nem jönnek a felröppenők.(1000-ből 600)Erre az volt a válasz hogy ez csak egy játék és elismerték hogy nem egyenlőek az esélyek!!!! :)
    Nem lehetne olyan eventet indítani amit a felhősorig mindenki meg tud csinálni és akinek van tartaléka az tovább játszik?
    Mindenkinek sok sikert aki meg tudja csinálni az eventet.Üdv. és jó ültetést :)

Varázslat6869 és emocy91 kedveli ezt.
  17. |Tamás|

Szia!

Az event 1 óra múlva kijelenthetően 3 napja megy és még mindig van 4,5 nap a végéig. Nem szükséges vásárolni, csupán tervezni és kivitelezni kell- Az event tervezhető, nincs benne semmi buktató, semmi randomitás. Kár a játékot okolni azért, mert nem stratégia játékként nézel a Farmeramára.

Fuhur, milanzs, zebrina04 és 4 más kedveli ezt.
  18. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Köszönöm szépen :)

19. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Igen tetszik, nekem ugyan jelenleg könnyebb a dolgom, hisz van aki megcsinálja, de azért én is játszottam, az igaz egy játék nem 2 perc volt! Holnap vége a nihilnek, a többi rám vár!xDxDxD

zebrina04 és Gio kedveli ezt.
  20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! Szerintem ugyanaz a problémád, mint nekem az elején. Odavittem a kiválasztott betolási ponthoz a négyzetet és hiába igazítgattam, nem adta ki a forgatást lehetővé tevő nyilat. Aztán próbaképpen odatettem egy másik betolási ponthoz és láss csodát, ott már kiadta a nyilat. Beforgattam a megfelelő állásba és visszavittem ahhoz a betolási ponthoz, ahol eredetileg nem mutatta a nyilat és zsupsz betoltam. Próbáld ki, kell, hogy működjön nálad is.

jucus100, zebrina04, Gio és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.