Visszajelzés A Titokzatos labirintus eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Az első sokk annak szólt, hogyha ennyire bonyolult egy játék, ahhoz nincs kedvem.A játék öröméért szeretek játszani, és mivel stresszes a hétköznap, itt már nem szeretem, ha ez is stresszforrás. Persze tudom, hogy nem hagy nyugodni...19 játék meg van, és most már 1-2 perc alatt végzek. Sajnálom, mégsem szerettem meg. De csinálom, mert ....csinálom.:p:p

2. marisom45

marisom45 Utánpótlás-írogató

Egyszerűen elegem lett, akárhova kattintgatok semmi nem történik, nem is értem az egészet, mit miért, hogyan mozog a sor, vagy az oszlop, nekem ugyan nem hajlandó, én azért játszom mert szórakoztat, ezért áldozom rá pénzt is, de az utóbbi időben több ilyen játék van amit ki kellett hagynom, nem vagyok hajlandó idegeskedni. Nagyon szerettem ezt a játékot, tudtam, ha letermelem a növényt beadom, kapok érte valamit, de mostanában már nem így működik, szerencsén múlik jó esetben, az ilyen labirintus és hasonlók már nem szórakoztatnak, csak bosszantanak. Ha ilyet akarnék játszani, akkor nem a farmerámát választottam volna. Bocsi, hogy panaszkodom, de nagyon mérges vagyok.

bundusz68, _Cygnus_, nagyjuli és 2 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Örülök hogy valakinek segítettem, hajrá.
    Szerintem nem bonyolult. Kimondottan szeretem azokat a játékokat ahol törni kell az agyat. Sokan írták a keresztrejtvényt, de azt nem tartom igazinak, mert sokan rutinból írják be a megfejtést. Annál sokkal jobbra tartok egy kártyát vagy ezt. Akinek ez nem megy, az igenis törje a buksiját a megfejtésen. Nem időre megy és lehet tologatni bármeddig a sorokat.

milanzs, LadyM77, mcsikos és 8 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Lehet, hogy nem bonyolult, csak egy oltári nagy hülyeség az egész. Építhetnének utat 16 sávosat a Kínai Nagy Fal mindkét oldalára szeneslapáttal és csákánnyal.

5. kukori80

Szia Prof. Uram:) Engem nem érdekel a Kínai Nagy Fal.)))) Nekem tetszett ez az event mert kellett törni a buksimat és ennyi:))

Ágimamácska, milanzs, LadyM77 és 9 más kedveli ezt.
  6. BBke

BBke Fórumlakó

Nagyon jóóó ez a labirintus :)
    Mindig is szerettem a fejtörős, gondolkozós játékokat.
    Végre nem csak eszetlenül termelünk, és dobáljuk be a feladatba a növényeket.
    Kicsit túltoltam a növényeket, 26-27 ezer van belőle, és 55 játék van meg.
    Kell még vagy 6000 felröpi, mert a cél a 75 darabos TP kiszedése :)

Fuhur, milanzs, LadyM77 és 9 más kedveli ezt.
  7. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Nagy-nagy nehezen megoldottam, köszönöm, szép estét!:)

milanzs, spagetti24 és Gio kedveli ezt.
  8. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Azt hiszem hogy feladom, vén fejjel ez már nem igazán megy. Hiába próbálkozom nem sikerül, de sebaj minden eventet nem lehet megcsinálni. Csak sajnálom hogy a sok event gazt letermeltem. Inkább a pajtát töltögettem volna.

stefi49, julinéni44 és torjan56 kedveli ezt.
  9. Menitala

Menitala Fórum mestere

EGYETÉRTEK!!!

lampertzolika, durnieva és torjan56 kedveli ezt.
  10. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia Imi! Elöljáróban ennyit: pár hsz-szel ezelőtt megírtam a hiányosságaimat.Nem bántottam senkit az értelmi képességei miatt, annál is inkább, mert tisztában vagyok a sajátjaimmal. Leho-t ezerszer kritizáltam a stílusa miatt, mégis ezerszer egyet értettem a mondandójával. És jöhet itt kedves, kevésbé kedves modi, jöhet-számomra beépített ember(troll), aki mindenáron meg akarja győzni a játékosokat, hogy milyen f....a minden, mindent végigcsinál, mindent az elsők között csinál végig, mindent örömmel és fantasztikusan csinál végig csak úgy farrnerként, folyamatosan dicsekszik, buzdít.........Nem hiszem el, mert simán, minden nélkül nem lehet így menetelni. Csak akkor, ha valaki Einstein reinkarnációja. Amiben szintén nem hiszek :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.10.18
    Leho69 és Varázslat6869 kedveli ezt.
  11. kukori80

De milyen jó lenne ha visszaolvasnátok egy picit és nem csak hőbörögnétek.

genka53, ursa11, milanzs és 8 más kedveli ezt.
  12. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Kukori, szuper a magyarázat, de nem tudom elhagyni a mezőt!!!

13. kukori80

Szerintem azért, mert van még egy ajándék amit nem szedtél fel. Várjál egy kicsit az előző ajándék megszerzése után, mert csak akkor fogod látni, át kell mennie a szerveren is. De ha nem az a gond, akkor írjál, segítek.

14. Imádom ezt a játékot.
    Semmi szerencse faktor, semmi időben csaptam-e le rá faktor ...
    Tisztán logika, útvonaltervezés.

Próbálunk mindig elsőre 1 lépésből eljutni a világító célig, és van néha hogy 3-4 különböző megoldási lehetőséget is találunk.
    De persze megesik, hogy nemhogy 2, hanem 3 lépés is kell hozzá.
    Gondolkodtató, amikor rájövünk egy nehéz megoldásra, ott pedig ott a facepalm, hogy hogy nem láttuk ezt már elsőre is :D
    Egyszerűen szuper !

Ilyen jöhetne több is !

ursa11, Fuhur, milanzs és 5 más kedveli ezt.
  15. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Egyetértek minden szavaddal. Szeretem ezt a játékot, igaz, a logikai játékok voltak mindig is a gyengéim.

ursa11, milanzs, mcsikos és 2 más kedveli ezt.
  16. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Hát Tenyésztős event letudva.
    Felröppenővel így állok: 3500/1703 db.
    Növényekkel majdnem megvagyok még talán 20 óra és megvan.
    Hát kíváncsi vagyok összejön-e maradék felröppenő.
    Az tény akinek sok felesleges sztápja van annak sikerülni fog könnyen.
    Nekem nincs feleslegem. Így reménykedek a legjobb eshetőségre remélem :)

Kitartás mindenkinek.

Leho69 kedveli ezt.
  17. zebraful

zebraful Fórumelemző

A felhőnél be akartam fejezni a bolyongást , erre kaptam egy 24 órás terménybonust. A végéhez a növény holnap kész, felröppenőre meg ásegítek, ha Keddig nem jönne elég. Folytatom tehát, mivel jók a ládák ajándékai is. Megy ez, csak egy kis türelem és kitartás kellett az elején, aztán a kiskutya és ugatás effektus jött. Még 6 perc kell az érésig, azért osztottam meg veletek örömöm, ami a bonust illeti...:inlove:

Fuhur, milanzs, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  18. julinéni44

julinéni44 Járnitanuló

Csatlakozom, tele a hócipőm, de akkor sem megy, jó munkát annak akinek megy, én kiszálltam.

19. vargazsu79

vargazsu79 Fórum-zöldfülű

Kedves és Szép Tamás, mint moderátor! Hidd el, véletlenül sem akartam személyeskedni vagy közületek bárkit megsérteni, netalán megbántani. Egyszerűen csak leírtam egyrészt a véleményemet, másrészt idéztem, amit a fórumokon itt-ott olvastam. :D Pusszantás!

20. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Sziasztok, vegre rajottem ,a felho biztos meglesz , koszonom a sok magyarazo hozzaszolast es a videot, most mar foghatok neki Labirintus jatekot keresni a boltbanxDxDxD, azt se tudtam mi az...

milanzs kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.