Visszajelzés A Titokzatos labirintus eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Ráadásul a luxus bájital sem ér semmit, nekem ez a tapasztalatom. Aki nekikezd ennek az eventnek, annak sok sikert kívánok! Én bizto-san kihagyom.

ada77201, bindi5454 és -Ilona53- kedveli ezt.
  2. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Azt azért szeretném látni, hogy mikor marad ki valami, amit az eventnaptár jelzett!

bindi5454 kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Az én meglátásom szerint csak bővül. ;)

ada77201, bindi5454, achmed1122 és 2 más kedveli ezt.
  4. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Karneválkirálynő????? xD

ada77201, R.Daneel, Bonzó1945 és 13 más kedveli ezt.
  5. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Én meg előveszem a hócipőmet, kíváncsi vagyok, mennyire van tele?:p

ada77201, Bonzó1945, Sali~*.* és 11 más kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csak nézek ki a fejemből, egyelőre csak annyit értek, hogy sok szupertápot el kell használni a felhőért.:wuerg:
    Ennyi felröppenő még Pannikkal sem jön össze, na meg idő se lesz a Panni cipeléshez a minijáték mellett.
    Már értem, miért mondta Jónás, hogy a minijáték miatt a hajunkat fogjuk tépni... Termésbónusz vagy kosár nélkül a gazt sem lehet letermelni. Nem számoltam ki, de ránézésre úgy néz ki, hogy nem sok aratással lehet megcsúszni.

Tulajdonképpen felkészítettem a farmot az eventre, de nagyon hajlok afelé, hogy ezt is, a tenyésztőst is kihagyom... persze majd piszkálni fog a kisördög engem is, mint minden farmfüggőt.:oops:

Mostanában minden eventnyereményt megérősnek/kihagyhatatlannak érzek, de egyre sűrűbbek és egyre időigényesebbek az eventek. Ugyanezzel a játékkal játszunk mindnyájan, így pontosan tudjuk mennyi időt vesz el a családtól a játék - aki az ellenkezőjét állítja, az saját magát is becsapja...

Nem tudom más hogy győzi a tempót, de volt olyan, hogy este jutottak eszembe az átkozott érmék (milyen találó név), pedig naponta többször is belépek - biztos jó pár érmével többet kiszedhettem volna, ha nem 12-16 órát állna beérve a mutató. Ma ültettem még egy kör eventgazt - aratáskor 4 darab marandin hiányzott a malomtermékhez... még jó, hogy pontosan kiszámoltam hány kis kockába ültessem.:cry: Átokláda: ah, én is próbálkoztam az elején, hogy 8 ládát szerezzek, de 15-20 sikertelen ki-be lépés után a 6 ládával is megelégedtem, ma már ki sem lépek, így néha 4 ládát kapok.

Amúgy észrevettétek, már csak 20 felröppenőt fogadhat mindenki:oops:, biztos nem fogyott elég kosár.xD

ada77201, Ribiszke, marcsi152 és 28 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

brozsa, bindi5454 és dagi18 kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szia Kukori!:)
    Magam is úgy döntöttem, hogy max a felhő, és slussz! Nem fogom elpazarolni az összes szupertrágyámat ide, hogy meglegyen a 85 minijáték, amikor a TOP is közeleg, meg a királynőt is beharangozták már, oda is kell egy csomó... és tényleg nagyon oda kell figyelni a geszti sor aktiválási időpontjára, de az is lehet, hogy olyan jól adja majd a 8 terület, (lehet, hogy azért is nem lehet FA-val manipulálni), hogy nem is lenne szükség a nullázásra. Szerintem inkább a bónusz-szerzésre kell összpontosítani ilyen horror mennyiségű növénynél.
    Sikeres eventre készülést, és elegendő röpit kívánok mindenkinek!

ada77201, marcsi152, R.Daneel és 12 más kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia és sziasztok megint:D!

Húzós, az biztos, én éppen most számolgattam, hogy figyelembe véve, hogy a 4 órás nem fogja szórni a röpit még pannikkal se, viszont pannik nélkül telefonról is le tudom aratni időben útközben, elég barátian beosztva az aratásokat, pl. szombatra eggyel kevesebbet számoltam;) Mindenféle bónusz és szupi nélkül letermelhető vasárnapra a gaz a 84 játékhoz. Persze ha jön bónusz jó, ha nagyon megcsúsznék, még elővehetem a hatalmas adag...naaa nem, inkább icipici adag, 1400 körüli:wuerg: szupimat, de nem fog kelleni, ha nagyon nem baltázom el. Mindenesetre most betettem 10 csatnit;), mert mindig a csatni nélküli aratáson csúszok meg...
    Szóval a felhőig, teljes tarolással 8 kör a 4 órás, 6,5 kör a 6 órásból, ez nagyjából pontosan aratva, úgy hogy éjjel a hosszút vetem és áll egy ideig, péntek estére kész a gaz. Röpi??? passz:wuerg:
    Ugyanez a 85 játékig vasárnap estére lesz kész tutira...13 kör a 4 órásból és 10 kör a 6 órásból. Persze lehet, hogy az utolsó körben el kell szórni némi kacsakatát, hogy biztos elég legyen, de ennyire előre sosem tervezek:D 5460 röpi?????????????????? Elképzelni sem tudom...:eek:o_O Na jó, van némi elképzelésem, de ahhoz persze tudni kell, mennyi jön össze az elején, plusz mennyi az eventgazból.
    ////////// tippem: vasárnap estére, mire kb. kész a gaz, olyan 3600-3900 röpinél lenne ideális tartanom////////
    Szóval marad 3 nap a maradék röpi legyártására, ami mondjuk napi 600, az összes területről.
    Itt jelezném, hogy a számításom nagyon elnagyolt, ha nem lesz pl. trágya a piacon, csúszhatok akár egy teljes napot is. Ha lesz valami bónuszom, hamarabb kész leszek a gazzal. A röpik számát szándékosan alábecsülöm mindig... De bizakodó vagyok és ugye itt bármi történhet:D...velem egyvalami biztos nem, csatni beizzítva jó hosszú időre;) Szóval továbbra is tartom, most már kicsit átszámolva a dolgokat, hogy cél a 85 játék! Gyertek őőőőőőőőőrültek!xD

ada77201, Gio, R.Daneel és 15 más kedveli ezt.
  10. kukori80

De miért akarsz elmenni 85-ig? Nem értem. Mindenféle ládákat fogsz kapni, szerintem semmi értelme ennyit ültetni. A boltban se látok olyat amiért érdemes lenne ennyit ültetni, illetve látok, csak azt korlátozták, a többit megkapom máshonnan is.

bamgica, ada77201, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  11. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Csak viszonyításképp jegyzem meg: a 85 minijátékhoz szükséges növény - idő- és területarányosan - 30%-kal kevesebb, mint a boszis event 120 minijátékához szükséges mennyiség. Viszont 32 órával több idő van rá. Egyébként pedig Kukorival értek egyet: a ládákért szerintem sem érdemes ennyit güzülni.

vazulneni8, ada77201, Gio és 9 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Picit számoltam: 55 játék után lesz 1375 érménk. Amit ki szeretnék váltani az 820 érmébe kerül. A maradékból még kiváltok valamit, de egy millimétert nem ültetek többet.

vazulneni8, ada77201, Gio és 9 más kedveli ezt.
  13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jóvanna, a jutalmaknál még nem tartok...;):DMeg aztán, ha jól értelmeztem a pletyiket...lehet, hogy más dolgunk is lesz a jövő héten...:oops:;) Meglátjuk, de nekem akkor is tetszik, és ha tudok, végigmegyek...5000 feletti röpi... kíváncsi vagyok meglesz-e...és nem fogok elkeseredni, ha nem jön össze;) ja és megnéztem a boltot is, azért én el tudnám költeni mind a 2125 érmét, amit a 85 játék adna...:D

ada77201, Gio, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  14. andzsel

andzsel Törekvő

Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék, hogy a koporsókalendárium első sor utolsó masnis ajándéka a Denevérposta. Az ismertetőben az áll, hogy 5x aratható és amit ad: 2500 Tp/Btp + 10 lámpásfedél. Átvettem a denevérpostát, de nálam azt írja, hogy 25 teliholdas ládát ad. Akkor most még nem tehetem ki? Vagy ha most kiteszem 15 óra múlva már a lámpásfedelet fogja adni?
    Köszönöm a választ.

Lenczy és bindi5454 kedveli ezt.
  15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Event időn kívül vagyunk, azért írja azt. Kirakhatod, csak 14 óra előtt ne arasd le (nem is tudnád)

ada77201, Gio, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  16. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Én is akarok 85-ig menni! Veletek vagyok!

Gio, R.Daneel, bendi1121 és 2 más kedveli ezt.
  17. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Szia!
    A német magyarázat csak összekavar. Én kikapcsoltam a hangot, és "néma filmként" teljesen érthető.

Gio, Sali~*.*, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Blökix

Blökix Fórum hercege

tudom már volt róla szó,de iphonera hogyan tudom feltelepíteni a játékot?

bindi5454 kedveli ezt.
  19. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Akkor most Teliholdfény lettél. :D

Gio, -Holdfeny-., juliannakoczkas és 5 más kedveli ezt.
  20. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Töltsd le az App Store-ból a Puffin web browser-t.

ada77201, Gio, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.