Visszajelzés A titokzatos sziget - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 26.6.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 2.7.25, 19:14.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A titokzatos sziget event élő, online!

14 óra után lépjetek ki a játékból, majd belépést követően ellenőrizzétek az eventórát, a Hírek felületét.

Csak ezek után indítsátok el a gazdakörben a feladatot, arassátok a bekészített ólakat.

Sikeres játékot kívánunk,
    a Farmerama csapata

2. asszony48

asszony48 Aktív író

Tollboa hol található.köszönöm

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Itt az event csevegőjében nem.
    Kérlek , hogy ilyenkor valamelyik segítségkérő topikba gyere a kérdéseddel, mert az éppen folyó event csevegője erre nem alkalmas.
    https://board-hu.farmerama.com/#segitseg.275

A Magas szintű tartalmi frissítés ismertetőjét az alábbi linkre kattintva éred el:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/magas-szintű-tartalmi-frissítés-2025-június.26458/

A pádovai tyúk terményese, amit a Városban, a műhelyben tudsz megépíteni.

További jó játékot!

szöszi50, Swartsch, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Event kész és tetszett. Jöhet ilyen máskor is.
    Nullázással megcsináltam a felrepiket. A gyémánt rekeszbe beraktam egy 100 %-s Teljes bevételi bónuszt. Utána az arany rekeszt leszedtem és beraktam egy Ólbevételit és rövidítésnek egy Valentin cserepet. Amikor kész lettek az ólak, akkor leszedtem az Ólbevételit és a Valentint, beraktam egy Növénybevételit és miután a Bazsarózsa és a Páfrány virág, beraktam az ezüst rekeszbe egy Életelixírt és Az élet forrását rövidítőnek.
    Sok sikert.

szöszi50, Marika312, ladislaw11 és 4 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

én is végeztem már valamikor késő délután. Nagyon élveztem ezt az eventet, jöhetne belőle sokkal több is. :D
    Egy területen vittem végig, a felröpik pótlását krókusszal és szupertrágyával oldottam meg.
    Reggel pöriztem párat befutott egy 100%-os terménybónusz, a többit a meglévő állatokra ható és virágokra ható felhőimmel oldottam meg.

Sajnos ma délután sokszor szakadozott nálunk a net-szolgáltatás, de ezen is túl tudtam lépni, szerencsére nem akkor történt amikor aktívak voltak a feladatok :)

A 7-es piacra vittem pár olcsó páfrányt, ha valakinek szüksége lenne rá, páfrány ugyan volt a piacon , de túl nagy tételekben és túl drágán...:wuerg:

szöszi50, Kuzdern, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  6. apumbiapa

apumbiapa Fórummogul

Szuper jó kis event volt.:) Jöhet a pihi.8) Hajrá mindenkinek.

-gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Sziasztok!

Kivételesen ebben az eventben a sajátomon kívül a feleségem farmját is csinálom, mert megkért rá.
    Amaránttal lett várva mindkét farmon, mivel ráérek vele a hétvégén, most tartok a bazsarózsa résznél. 5 pannival több van kint nálam, mint nála és a neon ill. rózsa ólakból is legalább kétszer annyival rendelkezem, mégis mindösszesen kettő felröppenővel van több a farmomon (mindkét esetben eddig csak a főfarm lett használva)!
    Ez mivel magyarázható? A leírtakat figyelembe véve jóval többnek kellene lennie, vagy tévednék?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez belefér.... hiszen nincs fix mennyiségű felreppenő:D

9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Kész lettem én is. Délelőtt kiraktam a szédültre a raktárházakba piros tyúkokat, és 39 narancs kakukkot. Eventkezdéskor amaránttal a főfarmon nulláztam, aztán az aranyrekeszekben kicseréltem ólbevételi bónuszra a fehér ártatlanságot. Az 1.2-3,4 szintekkel pár perc alatt végeztem így. Aztán kicseréltem a karácsonyi sütit növénybevételi bónuszra, a gyémánt rekeszbe pedig, mivel a bazsarózsa és a páfrány is virág paradicsomi koszorút tettem, mert az + 3db-al ad többet virágokra. A szántóra, tettem a bazsarózsát, a főfarmra a páfrányt. Megszórtam mind a két területet szupertrágyával, és KKval. Hamar végeztem, tetszett.
    Jöhet máskor is ilyen event :)

szöszi50, Kuzdern, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Ma hazaértem 3 előtt, ugye 17ó környékén szoktam aratni, ellentétben a reggeli aratókkal. :D
    Ezt most 4 után tettem, utána bontottam a két területet. Még jó, hogy szédültön kezdtem a nullázással, mert ahogy mentem a farmra, láttam, hogy a homokóra, csak pereg- pereg. :D Egy darab sem volt. Hamar lerendeztem a főfarmon. Széleket nem szoktam bontani és a füvészkerteket. Nos, főfarmra ment 5 vadaskert, háromba tyúk, kettőbe kakukk. Utólag az is kiderült, hogy egy is elég lett volna. Többi területre bazsarózsa 1x1- re. Szédültre pedig a páfrány. Elmentünk boltba, utána elég is volt minden növény és állat. Erre felbuzdultam és kivégeztem az összes maradék gazdakörit. :)
    Még hétfőn meló és egy kis pihi. Főnök azt állítja, hogy sok a szabim, muszáj kivennem paár napot. :)

szöszi50 kedveli ezt.