Visszajelzés A tollas macska - hétvégi küldetések - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 1.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 3.9.24.
  1. 1

43 szavazat
    25.3%
  2. 2

9 szavazat
    5.3%
  3. 3

0 szavazat
    0.0%
  4. 4

3 szavazat
    1.8%
  5. 5

10 szavazat
    5.9%
  6. 6

6 szavazat
    3.5%
  7. 7

5 szavazat
    2.9%
  8. 8

14 szavazat
    8.2%
  9. 9

11 szavazat
    6.5%
  10. 10

69 szavazat
    40.6%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Tegnap kicsit eltolódott a dekorjaim visszahelyezée... :music: így a mai eventet később tudom kezdeni...:wuerg:
    Egyszerűen nem szeretnék tp veszteséget... ;)

juliannakoczkas és feki13 kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Javaslom a Fejlődési taktika topikot, mert így mások számára is hasznosak lehetnek, amit a "nagyok" megosztanak.
    Bocs, hogy belekotyogtam.

3. feki13

feki13 Fórum veteránja

Köszönöm köszönöm, suhanok!:) Minden ami segítség az jól jön! :)

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A tollas macska event a 100. farmos szinttől elérhető, az ismertetőben ma 13:20-kor javításra került a szintkövetelmény, sajnos elrontottam.
    Aki még nem érte el a 100. szintet, azoknak nem fog az event megjelenni.

A hibáért és az ezzel okozott kellemetlenségért elnézést kérek!
    Megértéseteket köszönöm!

vihence, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Szia! Köszönjük! :inlove:
    De a kezdő időpont jelzés nélküli módosítása miatt háborgunk! :oops:
    Hogy őszinte legyek a szint módosítást észre sem vettem.. s nem olvastam senkitől...:wuerg:

bogisaci60, gyuszti0000, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  6. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Hali, akkor tessék itt van:

Mondjuk ezt a 100-as szintes követelményt nem tudom hova tenni kíváncsi vagyok melyik fejéből pattant ki a központból de most lenne hozzá 1-2 szavam, a következő event szintkövetelménye mi lesz, 200-as? :mad:

edit: Vicces, hogy pont a 100-as szint alattiakat vágják el a milliós xp-t hozó felhősortól, de ők tudják ott bent. Közben haladok az eventel is, szerencsére laza az egész mint a riga lánc. :)

bindi5454, 0028zs, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Értem a felháborodásod...:music:
    De nem erről szóltak az előző bejegyzések...
    Nem a szabályokkal az előírásokkal van probléma... a jelzés nélküli módosításokkal...
    Persze azt hiszem ilyen magas szintkövetelmény még nem volt a szigeten... - de lehet, hogy tévedek...8)

bindi5454 kedveli ezt.
  8. Dolphin

Sziasztok,
    igen, jogos az észrevételek, hogy nem megfelelően történt az időpont módosítás javítása. Elnézést kérek Mindenkitől!
    Sajnos, amikor észleltem a hibámat, elkezdtem a módosítást, csak sajnos lehalt a fórum. Tudom, ez nem mentség.
    Mikor visszatért (bő 2 óra elteltével), amint tudtam hoztam a hírt, hogy elindult 10 órakor, s lejavítottam a lehető legegyszerűbb módon az ismertetőt, amiért elnézést kérek, hogy ez most így sikerült. :-(
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tollas-macska-hétvégi-küldetések.25234/#post-1396344
    Próbáltam meghirdetni az új Mini-eventeket, közben megválaszolni a felsorakozott sok-sok kérdést a Segítségkérő topikban, ekkor észleltem, hogy a szintkövetelmény is hibásan szerepelt a Központi táblákban, így én is rosszul adtam meg az ismertetőben, ezt is intéztem.
    Mégegyszer elnézést kérek az okozott kellemetlenségért Mindenkitől, remélem ettől Mindenkinek sikerül teljesítenie vasárnap 22 óráig az 1. küldetést.
    Sok sikert!

karesz, juliannakoczkas, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    nem tudom megmondani, hogy miért lett 100. szint a minimum követelmény, jelezni fogjuk a Központ felé az észrevételeket.
    Szoktak eventek lenni, amelyek magasabb szinthez kötöttek, ezt most így határozták meg.
    Megértésedet köszönöm!

juliannakoczkas, vihence, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Köszönöm, hogy tisztáztad!:inlove:
    A javításnál fontosabb az, hogy lássuk, hogy módosítás történt!
    Emberek vagyunk hibázunk... 8)

11. Csaba957

Csaba957 Fórum nagymestere

Befejeztem az eventet.
    Azt nem mondhatom, hogy sikeresen, mert az idő korlátos feladatnál persze, hogy elfelejtettem az aratás előtt
    elindítani az órát.

juliannakoczkas, inanna11, vihence és 2 más kedveli ezt.
  12. nolina1965

nolina1965 Fórum ezredese

Szölj rám cserenapon, küldök ezt-azt.
    Én is befejeztem, hozzám kegyes volt a kerék.
    Valaki mondja meg ... nem azt, hogy milyen az élet, hanem, hogy a Hétfő a farmon a mi, és mikor lehet beadni? Nem találtam az evetleírások közt, bár lehet, hogy ott van. Az első sorba tudtam valamit tenni, a többit csak mutatja, hogy lesz.
    Köszi!
    Ja, közben olvasom, hogy behalt a Fórum. Ma kb. 7-kor kezdtem játszani, este, és eddig folyton kidobott Bad Gatway-el, sem az ablakból, sem a kereten kivölről nem tudtam belépni, csak most.

Utoljára szerkesztett: 2.8.24
    juliannakoczkas, vihence és feki13 kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    kérlek, az event csevegőben csak az eventtel kapcsolatban írj legközelebb. Ha segítségre van szükséged, a Segítségkérő topikok rá a legalkamasabbak.
    Itt találod az Élet a farmon megnevezésű új rendszer infóját:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25225/
    Jó ismerkedést a rendszerrel.

vihence kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum veteránja

Köszönöm szépen! :)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  15. Dolphin

Sziasztok,
    a dekor felajánlásokat kérlek, Galambpostán intézzétek, ne ebben az eventcsevegőben!
    Köszönöm, ha figyeltek a topik témájára.

feki13 és vihence kedveli ezt.
  16. agikka

agikka Junior szaki

Jó reggelt , lehet figyelmetlen voltam , de megkérdezem , az idökorlátos gazdakörit is csak a bahán vagy az esö erdöben is le lehet termelni?? Köszi

Evita-55 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Az eventnövényt csak az Ültetvényen, az időkorlátos részt pedig :

Minden alkalommal a 4. szint egy időkorlátos feladat, a megadott növényből kell a megadott mennyiséget megtermelnünk a rendelkezésre álló idő alatt, ez a feladatrész nem kötelező elem. A kért növényt mindhárom bahás termőterületen lehetőség van termelni a feladathoz.

18. Dolphin

Szia,
    hozom az ismertetőből az információt:
    "Minden hétvégén a 4. küldetés egy időkorlátos feladat, egy-egy növényből kell a bahán a megadott idő alatt a megadott mennyiséget letermelnünk, ebbe a feladatba nem tudunk a pajtából beadni. A kért növényt mindhárom bahás termőterületen lehetőség van termelni a feladathoz, nemcsak a Baha Ültetvényen."
    Innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tollas-macska-hétvégi-küldetések.25233/#post-1396028
    Szóval az Esőerdőn is, és a Zuhatagok szigetén is termelheted.
    Sikeres eventet!

19. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Tegnap sikerült befejezni az eventet...
    Tetszett az időkorlátos része;) Most láblógatás következik...

20. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Szia,

Hát, szerintem vagyunk egy páran, akiknek jól jönne egy pár darab, segítené a haladást. Irigyellek, hogy ilyen jó kitehetők neked már gondot okoznak, bár nekem lenne ilyen problémám :p;)
    :)

jutka190226, juliannakoczkas és feki13 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.