Visszajelzés A végzet dallama

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük a jelzést, kiegészítettük a kiírást. Frissítsetek kérlek.
    Malomtermékek:
    - Hangszóró

A hangszóró mindkét malomban előállítható. Egy darab előállítás ideje: 15 másodperc.
    A szükséges hozzávalók: virágos szerződés 670 + rejtélyes pengető 30 + sírkő 150 db

- Csontxilofon
    A csontxilofon mindkét malomban előállítható. Egy darab előállítás ideje: 15 másodperc.
    A szükséges hozzávalók: rejtélyes pengető 20 + virágos szerződés 620 + koponyafa 150 db

Éva0315, ulmo12, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Legfeljebb átkiabálsz hozzám a szomszédba és majd megfogom a kezedet, ha ez téged megnyugtat állok elébe illetve készítem a helyet a baglyodnak, még ki is világítom a leszállópályát nekik, hogy ne hogy eltévedjenek :D
    PS: Én nem szeretnék egy héten át a rémesen ültetni, pont ezért írtam le, hogy hogyan gyosítom meg a termelést, csak az a fránya gombaerdő megtréfált.. Látatlanban adok 24 órát ennek az eventnek, remélem a felröppenők tudják a dolgukat és röpködni is fognak :D

Éva0315, Mica67, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  3. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, időközben rájöttem, hogy milyen figyelmetlen és öreg vagyok.

Üdv: Böbi49

Éva0315, ulmo12, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  4. Liliom44

Liliom44 Haladó

Vagy répás csatni, vagy vámpírszérüm, mert mindkettő gyémánt fiókba rakható. Abból meg csak egy van. Legalább ilyenkor lehetne +. Volt már rá példa, hogy 2 gyémánt fiókot kaptunk - egyszer, hajdanán. Bezzeg kosárvásárlási lehetőség már 5 féle is van.

lukimi, Éva0315, Neni60 és 4 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ebben az eventben az az igazán jó, hogy a farmon ismét azt csinálunk amit akarunk;) Termelhetünk/dekorozhatunk kedvünkre... :music: s közben eventezhetünk is;)

Éva0315, jutka190226, Mica67 és 5 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Csatlakozom azon gazdákhoz, akik egy darab röpit sem fognak kapni az első aratáskor, mivel csak fák vannak a területen. Igaz a másikról sem kapnék, mert ott meg állatok vannak. Nem nagy kedvencem a teliholdas, sötét, rémes, horroros, temetői és lehangoló, még a növények többségének a neve is. Persze ez csak az én véleményem, egyéni probléma.
    Jó játékot!

Éva0315, Neni60, z2856 és 8 más kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Nekem is az. S főleg jelentéktelen, mert a havi 1-2 nap nyitvatartás, negyed v fél évente 1 event igazából nem hoz lázba.
    Kivételesen az utóbbi 2-3 nyitva tartásnál és is fákat tettem ki. Most is az van szerintem, de igazából a fene sem emlékszik rá. :)

8. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!

Csatnival egy körben 606 növény termeszthető. A 11.170 növény 19 kör.
    Napi 4 aratással 5 nap alatt lehet végezni. A növény 5 órás, vízzel és trágyával 3:36.

Most, hogy az eventek "külső területeken" futnak teljes gőzzel lehet csinálni a gazdaköri feladatokat.

Én legutóbb addig szöszmötöltem a gombaerdőben a fák kihelyezésével, hogy lejárt az időm.
    A teliholdas farmon így nem volt időm aratni. Már nem tudom pontosan, de valószínűleg
    fojtófűvel volt beültetve. Kíváncsi vagyok mennyi felröpit fog adni.

maszilva, Éva0315, bocsika67 és 8 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Szia!
    Nagyon jó meglátás;) Hajrá a gazdakör;) Az event meg csak úgy mellékesen meglesz;)

Kuzdern, Éva0315, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  10. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Sosem hagyok növényt a teliholdason (hetekre), így máris vidáman csatlakozom a "nulla kezdő felröpi"-s gazdákhoz. xD

Kuzdern, inanna11, Éva0315 és 7 más kedveli ezt.
  11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok én mindíg hosszút hagyok minden esetre készülve.:);)

Természetesen évekkel ezelőtt egyszer ráfáztam én is akkor fogadtam meg, hogy a teliholdas főoldalán csakis hosszú növényt hagyok, a gombaerdőben viszont nem teljesen azt szoktam hagyni de szerencsére most az nem jáccik.:)

ildiko44, Kuzdern, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Szia!

Ha jól emlékszem még fel is hívta a figyelmünket Máriusz, hogy felreppenő miatt figyeljünk mit hagyunk ott... Én kint hagytam a fáimat... gondolván a kriptakaktusz elég hosszú érésű;) kb 1/3 terület 8 órás gaz van ültetve...

Kuzdern, -happy58-, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

"A végzet dallama" event élő, online!

Feltétlenül ki kell lépni a játékból, majd visszatérve ellenőrizni kell az eventórában a megfelelő ikon meglétét!

Ne feledje senki, hogy a teliholdas farmon lesz használható az event!

Ott kell az aratással indítani az eventet a felröppenőkért!

Majd a terület átrendezése után az eventes növény szaporítását meg tudjuk kezdeni!

Sikeres feladatvégrehajtást kívánunk
    a Farmerama csapata

maszilva, Kuzdern, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  14. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Nekem izzó gomba volt kint kemény 11 röpit adott majd kiderül a gaz hogyan adja. A felszaporítás meglesz ma talán még egy kör belefér akkor lehet látni, hogy merre haladjunk. Ha nem túl kegyes a játék lehet nem a gazt ültetem hanem valami hosszabbat éjszakára.

15. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Nálam a 8 órás Izzó Penészke volt kint a területen 1X1-ben.

Kereken 40 felröpit adott.

Ez csak egy aratás volt, de az 5 órás eventnövény esetében kb. 28-ra tippelnék, mint aratásonkénti felröpiszám.

Csatnival 19 aratásból van meg az event, így (19X28 ) 532 röpi jön még. A mostani 40 -et hozzáadva 572 a vége.

Mivel 415 röpi elég a teljesítéshez, így nem lesz ebből probléma szerintem.

Üdv: Nami.

Kuzdern, Nagyii58, jófarmerlány és 11 más kedveli ezt.
  16. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Sziasztok.
    Nálam kísértet és sírkő 25 felröpit pattintott.

Kuzdern, Nagyii58, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  17. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Én mindig hosszú növénnyel hagyom itt a teliholdas területet. Most beléptem és gombaszemet találtam.xDxDxD

jófarmerlány, ulmo12, -happy58- és 7 más kedveli ezt.
  18. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok! Nekem a 2 órás vérpáfrány maradt benn a földben. Kaptam 8 felröpit! :D

Kuzdern, szellorozsa, ulmo12 és 4 más kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nálam alkonyi árnyvirág volt kinn, de a széleken fa és kinn volt még 2 fűvészkert és 2 vadas, így 160 kiskockából 49 felröpit sikerült begyűjteni, ami valljuk be nem sok de azért bizakodok ;)
    Terménybónuszt 50 partyból nem sikerült pörizni, de 3 óriáspolipot igen, na ez is nagy szám, mert eddig csak néha láttam ilyeneket:)
    Itt véget is ért a móka, nem pörizek csak simát, aztán majd meglátom, mit kell elővarázsolni a tarsolyból;)

Kuzdern, Nagyii58, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Sziasztok!

9 felreppenővel kezdtem:wuerg: s mire átrendeztem a 2 teliholdas területet... 6* nyomtam F5 billentyűt:wuerg:
    Még ilyen sem volt... s nem is hiányzotto_O

Kuzdern, Nagyii58, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.