Visszajelzés A vén tengerész játéka

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 28.8.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia! Talán egyszer jó lesz valamelyik gőzösre.Néha én is csalódott vagyok de hamar túl is teszem magam rajta.A Bahás titkosak,semmi extrát nem adtak a Farmoson a fákból lett egy Pekán,aminek örültem de igen,a Ringló és a cukorjuhar :D abból mindig jut nekem is,közben meglettek az ólak az elmaradhatatlan lúd narancs :Dvan belőle 34,pocok sárga,pocok narancs és galamb narancs a többi,mert volt + 1 titkos a pajtámban..Majd talán legközelebb nagyobb szerencsém lesz.:p
    A felhőm megvan,már csak csemegézek.

fufupapa, Sali~*.*, emocy91 és 6 más kedveli ezt.
  2. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Tegnapelőtt végeztem az eventtel, és mára már 51 lejátszott játékon vagyok túl :inlove:.
    Sok mindent kiváltottam az üzletből 8), és még sok mindent hagytam bent is ;) :D... Úgy gondolom, hogy a fontosabb dolgokat kiszedtem, így ezt az eventet befejezettnek tekintem :).

Régóta nem volt ennyire jó, igazán szórakoztató esemény a Farmerama háza táján 8), nem kellett küzdeni sem röpikkel, sem növényekkel ;), és a jutalmak is tetszenek :inlove:!!!
    Mindenféle összeesküvés elmélet ;), matek, papír és ceruza igénybevétele nélkül is, legtöbbször sikerült a 42 db. érmét megszerezni, néha beesett a 45 darab érme is :D!!!
    Nagyon remélem hogy ez a tendencia folytatódik, és könnyen teljesíthető eventekben lesz ezentúl részünk ;), hisz legtöbb játékosnál nem a farm megy "főműsoridőben" ;) :D xD!!!

Örömteli és szórakoztató játékot kívánok :)!!!

"Szétesni könnyű, és önmarcangoló életet élni sem nehéz, a sírásról már nem is beszélve. De kihúzni magunkat, túllépni a hibán és

továbbmenni? Na, ez az, ami baromira kemény meló, viszont nagyon megéri."/Leiner Laura/

3. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

24 játékon vagyok kész ,most keverek 3 csomagkártyát,remélem reggel betudom fejezni az eventet.

meszimarsi, Sali~*.*, Fenyvesi1010 és 6 más kedveli ezt.
  4. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. Szép kényelmesen befejeztem az eventet. A boltból is kivettem amire szükségem volt(pedig azt mondtam, hogy lehet kiürítem az üzletet :) ). Aki kész lett annak nagy gratula. Aki még "kártyázik" azoknak sikeres eventet kívánok :)

meszimarsi, Sali~*.*, emocy91 és 7 más kedveli ezt.
  5. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

felhő kész, jól elszámoltam magam még 4500 növény maradt majd eljátszom holnap. kitartást aki még csinálja.

spagetti24, meszimarsi, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  6. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    A felhő kész:Dkiszedtem mindent jót a boltból;)
    jó éjt mindenkinek:inlove:

spagetti24, meszimarsi, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  7. evakarma

evakarma Fórumszaki

Szia. Játszani jó. Én nagyon tudok örülni minden fának,lévén famániás. Szeretem,ha mindenből legalább egy erdőnyi van.fatermésből pedig sok sok ezer. Sosem tudhatjuk,mire lesz jó valamikor. Néha besokallunk,kipanaszkodjuk magunkat,aztán játszunk tovább.. Gondolom,te is ezt teszed. :)

spagetti24, KISHONŐR, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  8. Búvész

Búvész Haladó

Sziasztok! Gratulálok mindenkinek aki a felhőn csücsül kitartás annak aki velem együtt kűzd a felhőért! a78 as szinten vagyok a mami segít de a felröpikkel meggyűlt a gondom! Éjjel a leghosszabb érésű megy mégis hiányzik még 245! Nem csüggedek az event növény kész talán a röpi is meglesz! Holnap isi kevesebb időm lesz! Harmadik osztályba megyek! Sok sikert jó éjt! Kitűnő tanuló vagyok de most a maminak mondtam mit írjon!

spagetti24, stefi49, meszimarsi és 30 más kedveli ezt.
  9. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Sziasztok, ritkán irok, főleg akkor ha valamit nem tudok, de most örömmel irom, hogy hosszu idő után teljesitettem egy eventet, (kószónhetem egy kedves segitőmnek is) nagyon boldog vagyok, nekem is olyan fákat adott ami már van , de mindennek nagyon örülök ami csak ugy beesik a farmomra. További jó játékot kivánok mindenkinek.

spagetti24, meszimarsi, he1951 és 7 más kedveli ezt.
  10. Kotkoda64

Kotkoda64 Járnitanuló

Fogalmam nincs, hogy Ti hogy csináljátok?! 13. játéknál tartok és egyszerűen nem jönnek a felröpik. Van Cukkinis almatorta és Répás kenyér bónuszom. Én sorozatosan nem tudom megcsinálni az eventeket a felröpik miatt. Valamit rosszul csinálok. De mit?

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ezt a topicot ismered?
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/

Érdemes lenne átolvasni, ebben nagyon jól össze van foglalva minden ami kell egy sikeres eventteljesítéshez.

spagetti24, meszimarsi, he1951 és 8 más kedveli ezt.
  12. Kotkoda64

Kotkoda64 Járnitanuló

Nagyon köszönöm a segítséget. Pontosan így csinálok mindent. Kivéve Páncél Panni, mert az nincs. Valami mégsem jó :(
    Pedig még csak 2010 óta játszom a játékkal :D, mégis vannak előttem rejtett titkok.

meszimarsi, Sali~*.*, ulmo12 és 3 más kedveli ezt.
  13. Janata9

Janata9 Junior szaki

Játszani, azt kell. Mert akik itt vagyunk, a Homo Ludens fajtájába tartozunk. Ha nem tudsz vele mit kezdeni, a ringló és az ŐB is titokfa a gőzösön = 2-3 db-al indíthatsz 1 vonatot. Nézd így. Egyébként pont ezért nem váltottam ki ezeket, csak az ólakat (most érnek), a Sz*cuccokat (mert az előző eventnél kifogytam) és még 1 széria kütyüt. Mivel egy ideig nem játszottam, van mit lecserélni rájuk. Ezek a titokcuccok egyébként is csak a "hab a tortán" - alternatív kiegészítő ajándékok a felhő mellé.
    Kb. 40 játékon vagyok túl, a legtöbb dolgot már kiszedtem. Még 5 játékra való gazom van, ha lesz hozzá felröpi, eljátszom.

spagetti24, he1951, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  14. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó tanácsokban nem szenvedünk hiányt, bár az is nagyon jó volt amit az osztályfőnökünk mondott sokszor: ha hallgattál volna.....értse már meg az okoskodó, hogy nem vonatra való rőzsét szeretnénk kapni. Indítsad te a vonatot amivel akarod és ugord át azt a hsz-t ami neked nem teszik, de ne okoskodj. Sokaknak szól ez.

Fatther, olga6270 és -gerbera-54 kedveli ezt.
  15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

16. Janata9

Janata9 Junior szaki

Bocs, nem okoskodni akartam, de nekem a vonatból sok olyan dolog jött, amit máshonnan nem kaptam volna meg - vagy nem annyiért, nem úgy, nem akkor. Stabil véleményem akkor is az, hogy ha van felhőnyeremény, akkor az a fő célja az eventnek. Nem csak számomra, sok más játékos számára is. A többi másodlagos.
    Persze, én is örülnék egy-egy jákafának, de ezek a feldobott titokfák/ólak nem a legutóbbiak. Az állatosat azért vettem ki, mert polipot szerettem volna. Lett 2 axolotl és 1 zsiráf. Utóbbi miatt vagyok elégedett. Az alap szántón még érnek.
    Update: 2 fácán, sólyom, sárga galamb.

Utoljára szerkesztett: 3.9.18
    Sali~*.*, Fatther és KISHONŐR kedveli ezt.
  17. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Háááát, jó... ( elképedt barifej ) És van aki még kedveli is...Event kész, jöhet a következő:)

18. evakarma

evakarma Fórumszaki

A jó tanácsban benne van,hogy jó. Akinek esetleg szólt,az nem jött ide kioktatást tartani. Igy nem értem az ingerültségedet. Ha nem tetszik,amit olvasol,ugord át,ahogy te tanácsolod. De ne oktass ki itt embereket. Mindenki azt ir,amit akar. Senki sem rőzsét akar kapni,de ez egy ilyen játék. Sokszor kapunk rőzsét. Akinek ez nem tetszik,az idejön,és elpanaszolja. Mások pedig jó tanácsot adnak. Némelyek meg érthetetlen okból úgy érzik,hogy joguk van itt kioktatni másokat.

Matold, mebajah, Turika60 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mindannyian emberek vagyunk!Érzelmi töltettel, empátiával.
    Néha negatív töltések is eluralkodnak bennünk, kikívánkoznak belőlünk.

Társak vagyunk ebben a játékban!

Mérlegeljünk és vigyázzunk, ne bántsuk meg partnereinket, az író játékosokat, ha nem egyezik a saját elképzelésünkkel, amit megfogalmaznak.
    Ne kötözködjünk, mert az rombolni is képes!

Személyeskedésre nincs szükség!

Mindenki a maga habitusa szerint, a terveit megvalósítva játszik!
    Játsszon aszerint, amit elképzelt, amit meg tud valósítani!
    Ez lehet ellentétes akár a mi megszokott lépéseinkkel.

Elfér is a sokszínűség!
    Sőt, ez szépsége is a csevegőnek, ha ugyanazt másképpen értjük, másképpen építjük a magunk farmján!

Segítsük, támogassuk egymást, ha vita keletkezne, azt emberi hangon tegyük!

Itt nem egymást kell legyőzni, itt játszani vagyunk együtt!

Kérem, ne felejtsétek ezt!

Mevilla, kovacstne, stefi49 és 30 más kedveli ezt.
  20. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Az eventnövényből nem jön igazán a röpi, legalábbis nem jön egálban. Késő délutántól már mehet a hosszú érésű.

Kifosztottam a boltot, kiváltottam még egy kört a kitehetőkből, úgyhogy nem vetek több kártyát.
    Találkozunk a következő eventnél. Pusszantás. :inlove:

spagetti24, meszimarsi, Gio és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.