Visszajelzés A vadon állatai csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 19.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia :) Csak szépen lassan .. meg lesz ez már.. amikor 1 adott kitehetőt kér a felhősor akkor azt nevezik Tematikus felhősornak..
    Oda csak is azt teheted aminek a képét látod a folyamat pedig egyszerű, fontos hogy csak úgy tudod kitenni ha már a ládában van amit kér.. De itt a a lényeg is... amikor rá katt a szürke ikonra akkor automatikusan beadja és még 1 katt és már kész is.. Hamar meglehet szokni ezt a folyamatot.. Sok sikert .. :) Ami csak szürke felhő oda azt teszel amit szeretnél a méretek figyelembe vételével..
    Bocs most látom Leho69-nek címezted ..Talán tudtam én is segíteni..

teréz65, _Cygnus_, magdi06 és 5 más kedveli ezt.
  2. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Most, hogy készen vagyok az eventtel, minden nyeremény a helyén, örülök is nekik, mert jók lettek, hiányzik a kihívás, az ez irányú izgalom. A következő eventig tenyésztgetek, hátha szerencsém lesz egy nemesebb egyedhez.
    Szép napot !

-tanaka40-1, _Cygnus_, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  3. picicicus

picicicus Aktív író

Köszönöm a tippeket,sok gazdakörim nem volt készen ahol szupertáp volt anyeremény,igy szerezhettem annyit hogy meglegyenek az ólak(ez volt csak a cél),igaz sok-sok csp-m bánta de az előző eventnél sok bahamás cuccot el tudtam adni jó áron és igy volt csp bőven! :D

Ivibaba54, teréz65, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  4. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Szia! Tudom, hogy nem tőlem vársz választ, ha gond, görgesd át nyugodtan.
    A felhőkről minden megtalálsz a Fórumban:
    Farmerama Encikopédia - Az égig érő paszuly
    A csillagokért "megvehető" felhőket ha akarod kiváltod, ha nem akarod üresen hagyod. Szerintem, ha van elég csillagod érdemes kiváltani. Az eventes felhők leírását megtalálod a fórumon, képekkel illusztrálva. Sok szerencsét!

5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Köszönöm válaszod bárkinek is címeztem kérdésem.:D Így már értem és gondolom,hogy ott lesz mindig valami nyíl vagy gomb,amelyre kattinthatok lépéseknél.;)Igen,:Dde még nem ládában vannak kitehetők,hanem Kerge kertbe pihiznek,mert eddig is gyűjtögettem napi több mint 100.000 TP-t róluk,hogy haladjak vagy szaladjak utánatok.xDxDKöszike

hugi0913!
    Itt válaszolok neked bocsi azért,hogy ne legyek OFF !
    Tudom,hogy megtalálom Enciklopédiában vagy valahol oldalon,de munkahely, itthoni munka, család, picur unoka,...etc és játék mellett még keresgetni már sok lenne,hisz március közepe óta vagyok és napi szinten 1/2-ed éjszakám itt töltöm.
    Én tudom és hiszem,hogy van akik vágják egész játékot és 2-3 sorban szívesen adnak választ,mint most nyaf-nyaf is tette.;)
    Így nem kell keresgetnem és akár oldalakat is olvasgatnom vissza 6 évre,hisz játék elején voltam és azon Farmjaimat se érek rá valahogy vissza keresni,bár biztos jól jönne,mert elméletileg 4-5-nek is lenni kéne valahol.:music:

Utoljára szerkesztett: 22.9.16
    Ivibaba54, _Cygnus_, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  6. nyaf-nyaf

Azért ha megvárod még beérnek és utána rakod őket a felhőre az sem hátrány. ;)

Ivibaba54, teréz65, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Ez természetes.xDxD

Ivibaba54, _Cygnus_, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

De aranyos vagy.Köszönöm szépen.legközelebb 2 szemüveggel nézem.

Én meg a teknős ólokat teszem ki, mert ezek a terményesek megeszik az összes állatomat.A pelikán is kezd fogyni,azt is kirakom vagy 2 napig mindet.nem szeretem azokat a terményeseket amelyek

megeszik az állataimat.Eleinte az egerem fogyott el,utána a békám.Nagyon kell figyelni,inkább beszedem a terményeseket, ha már van 30-40 darab.Ki tudja mikor kerülnek sorra.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.9.16
    osztrak12, k.krisztinka, Ivibaba54 és 6 más kedveli ezt.
  9. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Úgy látszik sokan egy húron pendülünk. Én is áttértem az állattartásra. A következő termelős eventig az ólakat futtatom fel 500 db fölé és utána áttérek a terményes ólak felfuttatására ( legalább 300 db ) legyen mindenből. Nem kell aggódni nem a béka alsója alatt van a készletem így talán elég lesz az idő a terv teljesítéshez. A piacon én inkább eladni szeretek, a vásárlás felér egy foghúzással. A másik módszerem, hogy az állandó gazdakörihez szükséges fa termést illetve állatokat jó áron eladom és amikor realizálódik az ár akkor befejezem a feladatot.

k.krisztinka, teréz65, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  10. nyaf-nyaf

Szia ,Legcélszerűbb ha a Terményes ólak együtt vannak kint az alap ólakkal.. :)
    Akkor tuti hogy nem felejted el hogy mennyi van a pajtában és pótolni is lehet egyből..

Ivibaba54, _Cygnus_, Netudki50 és 3 más kedveli ezt.
  11. csybu

csybu Járnitanuló

Tudom, már kipanaszkodta magát mindenki a rengeteg szupertáp miatt, meg a nyeremény-beadandó aránya miatt.. Most egy kicsit én is szeretném elmondani a játékkészítőknek, hogy elég nehézre sikerült ez a feladat.. Továbbá FA és pajta ürítőre..
    Nincs ennyi FA meg persze forint, amennyit bele kell ölni egy játékba manapság...
    Valószínűleg most "büntetnek" minket amiért kb mindenkinek sikerült az utolsó Bahás event..
    Ha valakinek marad szupertáp a pajtájába, szívesen fogadom :D

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Most láblógatós pajtatöltögetés van ;) Gazdaköribe most lehet töltögetni :music:
    Csak ne lenne ilyen drágaság :wuerg:

_Cygnus_, anci091551 és nyaf-nyaf kedveli ezt.
  13. nyaf-nyaf

Nálam most macsek-kutya-méhecske invázió van a farmon... A szigeten pedig fák és tukánok.. na meg az 1 szem rák xD

14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nálam sincs pelikán.xD
    Nem vagy béna, csak számodra egy új elemmel ismerkedsz. Sokat halottál róla, most meg kell tanulnod használni is.
    Csillagot nem szokott kérni a felhő csak FAt. Vigyázz, amik kékek azok FAt kérnek!
    Csillagot a bölcs tölgy kér, azon is van 5 kiváltható felhősor, a legenda alatt jobbra háromszög alakú.

Akkor hozok egy pár cuccot:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/
    Ennek a topicnak az eleje tartalmazza, hogyan müxik a paszuly. Azt olvasd el.
    Utána menj a végére és látni fogod visszafelé haladva, hogy milyen felhősoraid lehetnek is mik kellenek rájuk.
    A paszulyon van kereső funkció is:
    Keresés funkció
    A nagyítóra kell kattintani és előjön a fehér mező.
    Azt javaslom, hogy a dekorelemeket, amint megérnek töröljed szorgalmasan, majd, ha minden dekorelemet kitöröltél a farmról akkor kezd el szépen felaggatni a felhőpamacsokra. Ha a nagy kör kizöldült, mert mindre aggatál tárgyat, akkor kattints a zöld körre, hogy aktiváld. Ekkor kapod a sok sok bónuszt. Mikor letelik az idő eltűnnek a lakatok, és szürkéről zöldre vált a kör, ismét adja a bónuszt.

Jó tenyésztést a holnapi bummhoz! Gyűjtögesd a szupertápot.

osztrak12, maszilva, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Nálam csak a szokásos ... Néhány állat és erdő ;)
    Piacozgatok ... adok veszek .... Néhány táltos telivért vennék még :music: De nincs a piacon:oops: ami volt megvettem:p
    Most elindult a hangya és ki akarom végezni a lovas tenyésztőset 8):music:Hogy miért ? Csak :p

osztrak12, Ivibaba54, k.krisztinka és 2 más kedveli ezt.
  16. nyaf-nyaf

tenyészős gazdakörit sosem kezdek el.. ;)

Ivibaba54, _Cygnus_ és Netudki50 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Hm ... Én mindig elkezdem , hiszen az elején ontja a csillagot stb :music:... És ez csábító:music: ...
    Már csak az utolsó 2 szintről hiányzik állato_O ... de a tik kivételével mindenhonnan :wuerg:
    Lassan haladok ... Nem kergetnek . Most Pl vizipacira is költenék mert csak egy ólacskám van ... :p De a piacon még nem láttam ... Így pacikra vadászok aztán kupiba velük ;)

nyaf-nyaf, _Cygnus_ és magdi06 kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ha neon, akkor 4 állatot ad!

Ivibaba54 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  19. nevada007

nevada007 Fórum hercege

A mi piacunkon a tukán táp 9000 a tukán meg csak 7000 én eladom a tápot és ahogy megveszik én veszek az árán tukánokat,a farmra meg mehetnek az új állatok azokat meg nálam aranyért adják vagy adom.:D

Ivibaba54, kovacstne, -tanaka40-1 és 7 más kedveli ezt.
  20. marcsi240653

marcsi240653 Utánpótlás-írogató

Igaz, természetesen addig nyújtózkodom ameddig a takaróm ér!

21. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok!
    beérettek a titkosaim. a következőket kaptam: narancsméh, narancs sas, sajtgazdaság sárga, és... és 1 szarvas :inlove::inlove::inlove: szuper
    narancs panda, narancs majom, narancs pálcikahegyező, majomkenyérfa XXL, XL, amherstia XXL, XXL kókusz, mangosztánfa, XXL acai pálma, huang pi. ;)

sziszi1965, alpha58, Feca29 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.