Visszajelzés A vadon állatai csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Sep 19, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zavah

zavah Utánpótlás-írogató

Hát ez érdekes lesz az 53 tápommal! Az első feladatsorból csak a méhet tudom tenyészteni, a harmadikból semmit sem. Igaz, a piacról legalább teknőst engedett vásárolni, kaméleont viszont nem Ráadásul úgy tűnik, hogy abban a kategóriában csak kaméleontenyésztéssel lehet jelvényt szerezni. (Esetleg megszán a rendszer, és ajándékba küld a többi állat tenyésztésénél.) Na én viszont elég messze vagyok a kaméleontenyésztés lehetőségétől. Így a célom az első két kategóriában a party pörgetésekig való jutás, a harmadikban meg az első szint teljesítése. Azután pedig a piacozás. Egyszóval, nekem ez az event nem könnyű, viszont nehéz.

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ugye emlékeztek rá, hogy a békatenyésztésnél egyetlenegy tenyésztett béka sem volt a piacon? Ezért volt 40000 a sima béka.:D
    Ha most is lehet sima macskákkal teljesíteni az eventet, szükség lehet akár 7000 macskára is.
    Ha jól emlékszem békából is annyi kellett.

De miért event kezdésnél kell telepakolni? Akkor vagy a boom kezdetekor csak aratni kell.:D

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha mamika57

9 db hiányozni fogo_O :cry::cry::cry:

4. -zsolti69-

-zsolti69- Utánpótlás-írogató

Hát most aránylag jól állok szupertáppal ( máskor még ennyi sem szokott lenni ) 520 db van. Kíváncsi leszek a pluszokkal elég lesz-e, ha nem buktam. Nekem állatok mindig vannak mert ólak eventen kívül mindig vannak kint. Mindenesetre meglátjuk. Ha más sikerem nem is lesz legalább " vagyonban" gyarapodok. De hát abban nincs sok élvezet. Már panaszkodtam a furábbnál furább eventek miatt is, de lehurrogtak itt a csevegőben, hogy mit nyafogok, inkább hagyjam abba. Pedig én csak azért panaszkodom mert másnak is vannak olyan gondjai mint nekem, és én legalább elmondom hogy sztem mi a baj a játékkal - nem hagyom abba szó nélkül. Mert bizony sokan abbahagyják amikor többször egymás után teljesíthetetlen vagy nehezen teljesíthető ( és sokszor nehezen is megérthető ) feladatokkal találják magukat szemben. Az is érdekes hogy ez a játék eredetileg gyerekeknek készült, ma már nagyon kevés gyerek játssza ( sokszor meg se értené) és inkább felnőtt játék lett belőle ( persze annak meg gyerekes) De vannak infatilis felnőttek - köztük én is.

5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Még 1 észrevétel. Ismét megbolondult a piac, az utóbbi időben sokszorosára mentek fel az árak. S szinte minden területen. Tényleg vadászni kell, ha valamiért elfogadható árat szeretnék adni. A 2-3 évvel ezelőtti árakhoz képest 5-10 szeresére. Ez játékösztönző? Nekem nem. Sőt csődbe visz. Igaz nőttek a kitehetők tp stb. értékei, eláraszt a paszulydömping, de ez utóbbi is csak azért, hogy fogyjon a paszulyarató, a hihetetlen mennyiségű állat között elveszni szinte. Kb 600-700 tápnyi tenyészállat......?! Most komolyan, ez normális? Egyszerűen képtelen vagyok most ezen túllépni. Ez a plafon plafonja az eddigiekhez képest. A kb 400 tápnyi kellék elfogadható volt eddig, pedig biztosan előfordult, hogy ez is többeknek gondot okozott.
    Ez egy játék végül is, majd 1-2 óra múlva rájövök aztán, hogy ennél nagyobb dolgokért kell mérgelődni. A való élet mindennapjaihoz képest ez nem ér annyit :D

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az ólaknak nincs pajtaértéke. :)

Az event kezdése után lesznek olyan játékosok akik leírják majd a hiányzó adatokat, amint a tulajdonukba kerülnek ezek. (rák, tiki totem és a gördeszka termény)

7. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Ha mindenből a 6,7-ig mész, elég lesz. Én is gondolkodom, hogy a 3 szintű ólakat be tudom-e vállalni:)

8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

A tetszik kevés :), fejen találtad a szöget, nagyon díjazom az írásod :D

9. Szendy-és-a-Wombatok

Szendy-és-a-Wombatok Utánpótlás-írogató

Szia.

Olvastad amit írtam (és értelmezted) vagy csak szerettél volna belém rugdosni?

1: Itt van ez a mostani event amit nem lehet a piacról teljesíteni, kötelező tenyészteni hozzá (te írtad az ismertetőt, emlékszel?).

2: Új állat tenyésztése mióta kivitelezhető tenyésztés nélkül? Nem, nem a gazdaköri feladatokról írtam. Ellenben mutatsz olyan gazdát, aki a macskatenyésztéshez majd nem használ fel szupertápot (vagyis nem tenyészt egy darabot sem), hanem minden színes állatot (ólakhoz és feladatokhoz is) a piacról fog beszerezni? Mondjuk hónapok múlva, mert arany és pink értékű macska nem egyhamar kerül majd eladásra.

3: Természetesen ez csakis azokra vonatkozik, akiket érdekel a macska (és általában a tenyésztés), nem azokra akik sosem játszanak ezzel a játékelemmel. Őket viszont sem ez, sem az előző írásom nem érdekli és nem is "riadoznak".

Amennyiben az első két állításom világos és érthető, akkor megmondanád mi célból ragadtál billentyűzetet?

10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Na azért ! Én jelesre értem annó matekból !:);):)

11. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia!
    Elnézést kérek, valóban rosszul fogalmaztam, a rák pajtaértékére gondoltam. A játékosok majd csak akkor tudják meg ha már van a pajtában legalább egy darab.

12. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Az alapólakhoz kell 430 szupertáp.
    rák: 75 jelvény/150 táp -10 szuper a feladatból
    tikitotem : 95 jelvény/190 táp -10 szuper a feladatból
    gördeszkagyár: 6o jelvény/ 120táp -10 szuper a feladatból
    Eddig megcsinálom az eventet, a piros ólakhoz szükséges jelvényeket remélem megkapjuk ajándékként, ha nem, majd fél év múlva valahonnan, más feladatból, cserenapokon cseréljük. A macskák tenyésztésére marad, ami marad.....meg amennyit sikerül addig legyártani a malomban. Az biztos, hogy ezek nem olcsó ólak lesznek. Sok sikert mindenkinek.

13. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

boom előtt beteszi a tenyésztelepbe az állatokat , elindul a boom és kész :) 1 perc

14. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Bocsáss meg nem kötözködni akarok, de nem a moderátorok " dolga " lenne az alapinformációk közreadása? Az ólaknak nincs pajtaértéke., a benne termő állatnak viszont igen, a terményeknek szintúgy....szerintem kimaradt az ismertetőből, és pótolni kéne, nem azokra várni,akik megszerzik..már csak azért se, mert bármelyikünk,aki megszerzi és hozzájut az információhoz, csak egy hozzászólásban tájékoztathatja a többieket,akik épp akkor vagy olvassák azt vagy nem...vagy úgy gondoltad, ha már valaki megmondta, majd belekerül a kiírásba is?

15. CateW

CateW Fórumlakó

Hello.
    Tudom, nem nekem szólt az írás, mégis reagálnék.
    Én például nem szoktam tenyészteni az újdonságokat. Olyan dömping van általában az új állatból a piacon a boom második órájára, hogy olcsóbb volt pl a tenyésztett béka, mint ugyanakkor a panda meg a kakukk (mert azokat alig tenyésztette valaki, de a gazdakörikbe kell elég sok). Úgyhogy én macskát sem tenyésztek majd, ha nem muszáj.
    Nem költök a játékra. Ennek megfelelően mindig tartalékolom a szupertápot (az első kakukkos event óta, ami nagyon meglepett). Most is 2000 fölött van - marad bőven a tenyésztés után.
    Mondjuk arról nem vagyok meggyőződve, hogy érdemes tenyészteni, az új termények ára soha nem éri el a bedobált állatok meg a táp árát...

16. Szendy-és-a-Wombatok

Szendy-és-a-Wombatok Utánpótlás-írogató

Szia.

Megértem az álláspontodat, és biztosan vannak így többen is, éppen ezért került be a hozzászólásba a 3. pont. Viszont a pink ólak/terményesek még ilyen taktika mellett is szűk keresztmetszetek, mert volt állat amiből több hónapon át nem kaptál olyan tenyészállatot amikből megépíthetted volna őket. És valljuk be: nem igazán a sárga ólakat szeretné magának tudni a nép.

Illetve még valami: aki igazán szeret játszani és még tenyészteni is, annak nem az állat piaci megszerzése a játék izgalma. És ezzel nem bántani akartalak ám, csak arra rávilágítani: ha már tenyésztés akkor azt szeretné élvezni az ember, minden vele járó izgalommal együtt. Ettől játék a játék. Mondom: másnak másképp játék, ez nem elítélés részemről.

17. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

szeretném minél kevesebb szupertáppal végigvinni az eventet,
    ezért jövök a takarékos számításaimmal:

- max. 110* ízeltlábú tenyésztés ---> max. 220* szupertáp
    - max. 140* madár tenyésztés ---> max. 280* szupertáp
    - max. 85* hüllő tenyésztés ---> max. 170* szupertáp
    ---------------------------------------------------------------
    összesen max. 670* szupertáp
    - az event visszaad 30 szupertápot ---> az eventhez max. 640* szupertáp szükséges.

*
    :
    A csillaggal megjelölt számok a maximum értékek,
    ezeknél biztosan kevesebb tenyésztésre, illetve szupertápra lesz szükség.

Nem tudjuk, milyen gyakran jönnek majd az ajándék érmék, de reménykedem.

takarékos megoldás:
    Aki naponta 2x szokott aratni, annak elég csak az alap gördeszkagyárat megszereznie,
    mert az is aratható naponta 2x ---> csak max. 60 hüllő tenyésztés*, illetve max 120* szupertáp kell
    (megállhatunk a hüllő tenyésztési feladatsor 6. szintjén),

így összesen max. 590* szupertáppal hasonló eredményt érhetünk el, mint a teljes event teljesítésével.

A másik 2 piros fejlesztéssel kb. 2x annyi eredményt tudunk elérni, mint az alapóllal,
    ezért ezeket jobban megéri megszerezni.

Ha komolyabb spórolás szükséges, akkor meg kell állnunk az alapólaknál,
    (azaz minden feladatot a 6. szintig teljesítünk):
    75* + 95* + 60* = max. 230* (jelvény) ---> max. 460* szupertáppal megszerezhetjük a 3 alapólat.

Ha minél kevesebb szupertáppal szeretnénk teljesíteni a kitűzött célunkat:
    1. ---> Párhuzamosan tenyésszük a 3 állatcsoportot, így a kapott ajándék jelvényekkel kevesebbet
    kell megszereznünk mindegyik fajtából.

2. ---> Kis adagokban tenyésszünk, így jobban követhetjük, mennyit muszáj még tenyésztenünk,
    mikor állhatunk meg ahhoz, hogy meglegyen a kellő mennyiségű jelvényünk.

Jó eventezést, nagy ugrásokat, sok plusz érmét kívánok Mindenkinek!:)

Last edited: Sep 19, 2016
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép napot kívánok!

Első látásra vagyis olvasásra leesett az állam,hogy mennyi szupertáp kell,de mivel éjjel-nappal megy a Malom,meg a Gazdakörből is sok szupitápot össze lehet szedni,így persze,hogy tenyésztek.. :) Ki nem hagynám..de,hogy meddig jutok nem tudom,de még csak meg se fordult a fejemben,hogy el se kezdjem.
    464 tápom van..tudom,hogy több kell..de majd csak lesz valahogy. :)
    Macskatenyésztés?? [​IMG]
    Nem vagyok toppon...mert nem is olvastam róla,de már ezért is érdemes volt ide betérnem,hogy megtudjam ezt a fontos információt. Köszönöm azon Gazdatársaimnak akik megírták! [​IMG]

Thread Status:
Not open for further replies.