Visszajelzés A vadon állatai - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Kicsit eltévedtetek:) Ez a vadon állatai csevegő. Ehhez az eventhez nem kell illatgyertya max. a hangulat kedvéértxD

mmacskah, Éva0315, csopke1 és 16 más kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok, szia Jancsika !

Lehet, elöbb-utóbb tudunk O percezni a tenyésztett állatokkal is ::))

3. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Az event tetszik. :) Supertáp mennyiség szerintem baráti. A felhősort meg kell szerezni. Hajrá eventezők!!!

Fenyvesi1010, csopke1, revaa és 11 más kedveli ezt.
  4. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Sziasztok!
    Én mikor a piacomon 8-10 ezer között volt a gyertya felvásároltam, most van 500 db. és megvárom hogy fel fusson az ára 80 ezer föle, akkor meg kirakom szépen a nyereségen meg tovább fogok felvásárolni olcsó terményeket majd el fog jönni azoknak is egyszer az ideje hogy jó árban tovább adjam:inlove::)

Fenyvesi1010, csopke1, revaa és 14 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hát ez is gyér, mint hurikán után a kukoricás.

újfarm53, Fenyvesi1010, csopke1 és 16 más kedveli ezt.
  6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Csevegők!

Sajnos a délután folyamán (a gyik kiírása után) megváltoztatták a nyeremény felhő hatását.
    Tamás írta korábban, hogy az ideje megváltozott. Azóta a legjobb tulajdonságát is elvették.
    Nem fogja rövidíteni a tenyésztés idejét. :( Az ismertetőben is módosítom a kiírást.

Utoljára szerkesztett: 10.10.17
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia BackOffice
    ??????????? :eek:o_O:oops::wuerg::cry:

Fenyvesi1010, csopke1, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  8. Kurtikaaaa666

Kurtikaaaa666 Utánpótlás-írogató

Hát a maradékot meg tegyék ahova gondolom!
    :(>:(

Fenyvesi1010, csopke1, Kata_rzis és 12 más kedveli ezt.
  9. ikivid

ikivid Haladó

Igazad van, már annyi event zúdult a nyakunkba, hogy eltévedtem. :p

Fenyvesi1010, drunyi, revaa és 5 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Aloha ikivid
    2 nap múlva jön a ráadás , mert akkor már Renzó is jön :inlove: Szóval 3 event lesz egyszerre :p

Legalább ha akadozik a játék , lehet püfölni benne a vakondokat levezetésnek xD

Fenyvesi1010, csopke1, bendi1121 és 14 más kedveli ezt.
  11. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    391 szupertáppal indítom majd az eventet, továbbá van 406 méh, 819 béka, 55 kaméleon a pajtámban. Szóval 195 biztos tenyésztés vár rám. A lehető legtöbbet szeretném kihozni a dologból, így meg kell várnom a baby boomot, és nem állhatok neki tenyészteni, amikor a farmpengős tenyésztés lesz... De az új ólak fontosabbak, mint a baha terület... :)
    Sok sikert mindenkinek a tenyésztéshez!

12. juditka81

juditka81 Aktív író

Részemről mindhárom feladat utolsó sorát kihagyom (a piros szintü dolgokat) és ezzel 420 sztáp helyett csak 230 sztáp kell.A piros dolgok ugyis jönnek majd egyszer, a tápot pedig megspórolom.

Fenyvesi1010, potyi120, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  13. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Sziasztok! Lehet hogy nem jó helyen hozom fel ezt, de az induló farmpengős tenyésztés időpontja hátrányosan érint, mivel délután dolgozom 14 órától 22 ig. Hiába indítom el előbb learatni úgysem tudom. Miért nem lehet meghatározni olyan időintervallumot pl reggel 6 tól este hatig, hogy a 3 műszakban dolgozóknak is megfelelő legyen?
    Tudom, külföldön ismeretlen fogalom ez, kiröhögik aki 3 műszakban nyomja :)

Fenyvesi1010, marcsi152, bendi1121 és 6 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nézegetem már pár órája ezt a képet. Semmi különös, csak a hüllők, átalakultak kétéltűekké.

Fenyvesi1010, marcsi152, revaa és 11 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Aloha Leho:inlove:

Akkor senkinek nem lesz krokodil fogmosó terményese ?
    :D

Fenyvesi1010, csopke1, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  16. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ez volt a nap mondása. Azóta gyérebb lett.
    Döntöttem, ez megcsinálom, na, nem a felhőért. A korkikat már beírattam OKJ-s gyertyaöntő tanfolyamra, most annak van szezonja. Kíváncsi vagyok hol áll meg az ára, mármint az illatgyertyának. A trágya is érdekes lesz, most 800.
    A másik event felejtős, kicsit lazítok.

Fenyvesi1010, drunyi, revaa és 5 más kedveli ezt.
  17. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia kedves Beko :)

Ez nem jó hír, nem értem mi vihette rá a fejlesztőket erre, ez negatív kompenzáció, mondhatnám inkompenzáció, de ez van.. tehát ne is várjak Farmaranyfát akkor ?:p...mit farmaranyfát, már a múltkor is fejlett humorérzékükről tettek tanúbizonyságot, amikor a Császári Trón és a Lidérclovacska kitehető bizonyos időszakonként trágyát ad, és mindkettő még repülni is tud.
    Várom, hogy mivel rukkolnak még elő, szívesen vennék egy földalatti tárolót, ahová a most és ezelőtt megnyert besárgult- narancsosodott titokólak és Xl-es méretű fák tömkelegét tárolnám, a kulcsot meg leadnám nekik :D

Fenyvesi1010, csopke1, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Most még ez a kép áll rendelkezésünkre. (a tesztes látvány még nem tökéletes)

Az event indulásánál minden bizonnyal a helyes ábrát látjuk majd a hüllő csoportban!

csopke1, genka53, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az egyik r betűt is elvitte az a bizonyos "fuvallat":wuerg:;).
    Nekem rögtön szemet szúrt.. azóta nem is látok. Már kezdek annyira kritikus lenni, mint Te;).
    Viszont a tegnapi bejegyzésem után elgondolkodtam azon, hogy tulajdonképpen nekem mindegy mi történik itt a játékban mert a VV a fontos, nem a virtuális világ. Erre ma délután lemetéltem a bal hüvelykujjam - még szerencse, hogy jobb kezes vagyok és tudok egerezni az elkövetkezendő napokban ;):). Holnap nem kezdem el, a farmpengő engem nem hoz lázba. Majd ha lesz hétvégén boom és én is leszek, tenyésztek.
    Sok sikert mindenkinek!

csopke1, marcsi152, almáspite48 és 9 más kedveli ezt.
  20. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Azt hittem a vadon állataihoz tartozik. :music::music::music: Eltévedtem az illatok barlangjában. :p:p:p Mert már van nyóc belőle . :D:D

csopke1, emocy91, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.