Visszajelzés A vadon állatai IX. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok!

Nekem is sikerült ma befejeznem az eventet, mindhárom ól megvan, végre. :inlove:
    Kicsit csúsztam a haladással, de a lényeg, hogy kész.

Gratulálok mindenkinek, aki szintén teljesítette, illetve hajrá annak, aki még csinálja.
    Jó játékot! :)

imi010, Gio és maszilva kedveli ezt.
  2. icumicus

icumicus Járnitanuló

Helló!
    Én is kész vagyok, szuper kaját kapnak!

Gio és HéricsBáró kedveli ezt.
  3. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Meg van a Gyöngytyúk és a Selyemfonal illetve a kitehetőkből a Pókfoci, a Palimadár és még valami.
    Kaját is én kevertem nekik,így ehetnek,ihatnak kedvükre.:p
    A Hüllők csak félig,mert csupán a kokárda miatt kéne még 21 db tenyésztést indtani.
    Hááát,azt már nem! Nem tudom,de megint ez is úgy volt állítva,hogy 15x nem jött plusz kokárda.

bakosagi54 kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Ne legyél már ilyen csökönyös! Meg ne légy saját magad ellensége! :sleepy:
    Tessék csak megcsinálni azt a 21 tenyésztést is, mert kaptál hozzá szupertápot az Ízetlen lábúaktól meg a madaraktól is! ;) Különben soha nem lesz Smaragd varánusz ólad! Ezt nem tudod a műhelyben megépíteni, s ha egyáltalán valamikor cserélhető lesz, hát biztos nem egy rózsa, vagy neon tyúkólért.
    Ne keseregj a plusz kokárdák elmaradása miatt, mert ami adható és kapható az csak -...ható, vagyis nem csak nem jár, de nem is jut xD.
    Szóval, hajrá, tessék befejezni, ha már félig megvan! :):D

osztrak12, imi010, SzilvaG és 5 más kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

A vadon állatai IX. event véget ért.

Köszönjük a tapasztalatok megosztását!

Külön köszönet illeti azokat a Játékosokat, akik tanácsaikkal, útmutatásaikkal segítették az olvasó, kérdező társaikat!

A Topic bezárt.

Találkozunk a következő eventek csevegőiben!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.