Visszajelzés A vadon állatai - tenyésztős event -2023. november eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 8.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. KataMara

KataMara Fórumlakó

Éva0315 és Dolphin kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Event kész;)
    Tetszett, a nyeremények is jók... :inlove: Kár, hogy nem lehet ismételni:music:

ildiko44, apumbiapa, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  3. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Ne feledjétek a jó kis állatos (vidám, huncut, stb) állatos, meg holdas (zombijuh, akinek hiánya van esetleg) ládákat felbontani, most jól jöhet a tartalmuk:)

ildiko44, Fuhur, aida2330 és 5 más kedveli ezt.
  4. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Sziasztok. 38 zombijuhom van, gondoltam bele sem kezdek a tenyésztésbe. DE!!!!! ha jól láttam a másik 2 tenyésztésekor kapunk összesen 75 zombijuhot :D

alex0824, aida2330, apumbiapa és 5 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Végeztem a tenyésztéssel.
    2 x 132 plusz 57 tenyésztés adott összesen 31 db grátisz jelvényt.
    Nasit fejlesztettem a függönyökkel. Cinegének keveredik a táp.
    A neonólas ládából hiúzüreg lett.
    Boldogság van:inlove::).

ildiko44, PZoli64, Fuhur és 5 más kedveli ezt.
  6. chajagi

chajagi Járnitanuló

Én is kész lennék, ha........ nem szórakozna velem a holdas!!!! kb 140 db narancs szalag van, de ha a + jelére kattintok, az ízeltlábúak jelvénye jön fel. Tud segíteni valaki? már 2x3x ujra indítottam a játékot. ID 10301273

Éva0315 és szaszipanni kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Teliholdas feladatsor utolsó két jelvényes feladatába nem Teliholdas jelvény kell (sajnos a külső ábrán megjelenítési hiba miatt látszik a teliholdas színű jelvény - ezért elnézést kérünk)
    upload_2023-11-9_15-43-25.png
    Innen hoztam a képet:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...sztős-event-2023-november.24188/#post-1353465

Sali~*.*, alex0824, aida2330 és 5 más kedveli ezt.
  8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Oda csak 20 teliholdas tenyésztés kell, viszont kell még 40 madaras jelvény és 35 ízeltlábu jelvény és ezekhez madarakat és ízeltlábuakat lehet beadni.

alex0824, aida2330, Amira09 és 3 más kedveli ezt.
  9. chajagi

chajagi Járnitanuló

10. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Egy kicsit megakadtam az utolsó beadásoknálxDxDxD
    szerencsére megtaláltam,hogy nem elírás az utcsó kör két utolsó jelvény beadásának a neve és színe8)
    már minden takarítás meg volt a gépen,mikor gondoltam nem lehet,hogy csak nálam rossz valami:D:D:D
    mindegy kész van , a madárka majd akkor termelődik,ha nullázom,mert hosszú érésű,addig meg keverem a tápot ezerrel:p
    aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezshez:inlove::inlove::inlove:;)

ildiko44, Imrus65, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Én is befejeztem:) Zárókép ITT;)
    Végre van vendigó barlangom !:inlove: a többi nyeremény is szuper. A madárka még keresi a helyét. Függönyözés majd aratás után lesz. Ahogy a narancs fejlesztés is.
    2x132 + 1x80 tenyésztést indítottam. Ebből az első 132-t az utóbbi egytápos alatt készítettem be.
    Gratulálok a végzetteknek és mindenkinek sikeres befejezést kívánok!:)

ildiko44, Imrus65, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  12. -JarJarBinks-

-JarJarBinks- Járnitanuló

SAJNOS NÁLAM IS IZELTLÁBUT KÉR:( az utolsó előtti jelvénynél, bedobtam 8 teliholdas jelvényt és átváltott 35 izeltlábú jelvényre!

Éva0315 kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    a Teliholdas feladatsor utolsó két jelvényes feladatába nem Teliholdas jelvény kell (sajnos a külső ábrán megjelenítési hiba miatt látszik a teliholdas színű jelvény - ezért elnézést kérünk). Így volt eredetileg is meghirdetve az event ismertetőben:
    Innen hoztam a képet:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...sztős-event-2023-november.24188/#post-1353465

vihence, aida2330, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mindenkinél ezt kér;) Segítség azoknak akiknek kevés a horror állatuk;)

Éva0315, aida2330 és -JarJarBinks- kedveli ezt.
  15. -JarJarBinks-

-JarJarBinks- Járnitanuló

Igen köszönöm,közben utána olvastam8) elsöre kicsit felületesen néztem meg a leírást:oops:

16. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Elkezdtem a jelvényes játékot. A teliholdasba adtam is már be sárga jelvényt és állatot. A negyediknél tartok. Most lila jelvény van ott is és nem sárga. Mi történt???????

17. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Elméletileg vasárnap lesz.De nem bírtam magammal annyira akartam a barkócát! Volt bekészítve még 1 tápos és így nem fájt annyi szupiba! Hétvégén majd zombit nyomatok, mert nem akar jönni a megfelelő mennyiség belőle!

magdi06, aida2330, Éva0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    a Teliholdas feladatsor utolsó két jelvényes feladatába nem Teliholdas jelvény kell (sajnos az event ablakban az ábrán megjelenítési hiba miatt látszik a teliholdas színű jelvény - ezért elnézést kérünk). Így volt eredetileg is meghirdetve az event ismertetőben, így semmi nem történt:
    Innen hoztam a képet:

vihence, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Szia !
    Olvasd el a feletted lévő hozzászólást. te is ebbe a hibába estél.

Éva0315 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Megnéztem mégegyszer és elszomorodtam. Sok sárga jelvényem van feleslegesen ez nem jó

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.