Visszajelzés A vadon állatai - tenyésztős event -2023. november eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 8.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mozsu81

mozsu81 Utánpótlás-írogató

Éva0315 kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    egy problémát elegendő egy helyen jelezni, a másik helyen kaptál is már választ rá. Az event csevegő nem a legjobb hely erre, így jó, hogy vitted Segítségkérő topikba a problémát. :)
    Az event ismertető figyelmes elolvasása a megoldás a problémára - igen, sajnos az event ablakban megjelenítési hiba van a harmadik feladatnál, ezt már több ízben jeleztem, és elnézést is kértem. De a feladat az event ismertetőnek megfelelően kéri a Jelvényeket, így kérlek gyárts még Ízeltlábúak jelvényt és Madarak jelvényt - ha megvárod a meghirdetett hétvégi akciókat, akkor tudsz spórolni a szupertáppal és Farmpengőt is szerezhetsz a Baby boom mellett:
    https://board-hu.farmerama.com/forums/eventek.273/

3. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Én megvárom a kezdéssel a vasárnapot.
    Két akció lesz együttesen vasárnap 10:00 és hétfő 22:00 között.
    Addig készítek sok-sok tápot az új madárkának.

Szupertáp akció, Baby Boom, Farmpengős tenyésztés, Luxus bájital csomagok vására érkezik!
    Az akciók kezdete várhatóan: 2023. november 11. (szombat) 10:00 óra
    Az akciók vége várhatóan: 2023. november 13. (hétfő) 22:00 óra

Szuper akciós nap következik!
    Az akciók kezdete várhatóan: 2023. november 12. (vasárnap) 10:00 óra
    Az akciók vége várhatóan: 2023. november 13. (hétfő) 22:00 óra

vihence, lovardatanya, Baby72 és 14 más kedveli ezt.
  4. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Kapsz sokat nyereményként a másik tenyésztésekből. Na meg ad is vissza, ha vársz a boomig.

Cserenapkor írj rám, nekem van 2 db.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.11.23
  5. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia A zombijuhból a tenyésztésnél lett 4 db jelvény de a kiválasztásnál csak 2 db juhom van talán nem rakta be az eredmények után a tenyésztett juhokat

Éva0315 kedveli ezt.
  6. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Nem vagy kicsit telhetetlen???? Ez is több mint a semmi. Majd alakul a dolog, már olyan sokféle állat van, alig lehet győzni...a kevesebb több lenne

Éva0315, Baby72, SzabóSzilárd1 és 2 más kedveli ezt.
  7. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Olyan jelvényeket próbálsz beadni, amilyeneket a feladat kér?
    Összesen 20 db teliholdas jelvény kell, a többi Ízeltlábúak, illetve Madarak jelvény, ahogyan az ismertetőben is szerepel:
    .............
    Teliholdas világ feladatsor
    jobb szélső beadási rész követelmények

.............
    Forrás: #3

vihence, Éva0315, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Amennyire én ismerem ezt a mechanikát, hiába próbálsz "akrámilyet" beadni, a rendszer csak azt fogadja el, ami "ki lett szólva" arra a sorra. Továbbá hiába tenyésztek én most pl. kétéltűt, arra úgysem ad jelvényt a rendszer... Szóval ne adjátok fel, csak egy kis figyelem kell hozzá!

vihence és Éva0315 kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    ezt a problémát nem pontosan értem. Kérlek, hozd a problémádat egy Segítségkérő topikba, kicsit bővebben kifejtve, s add meg a Farm neved és Farm ID-dat, mert ezek nélkül sajnos nem tudunk segíteni.

vihence és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. kicus65

kicus65 Utánpótlás-írogató

Sajnos én is így jártam - narancs jelvény helyett kék jelvény van. A tenyészett állataim eltűntek, még vissza sem tudom nézni , nem hogy bedobálni, pedig az már kész lett volna.Biztosan viccnek szánták :) :-(

11. Dolphin

Szia,
    a Segítségkérő topikban részletes választ kaptál. Ha további problémád van, kérlek ott jelezd. Az eventleírás figyelmes elolvasása fontos az eventek során. Kérlek, ott írd meg, hogy pontosan melyik tenyésztett állatod tűnt el, annak sorsát is szívesen kikeresem Neked a Játék naplójából.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/page-149#post-1354111
    Megértésedet köszönöm!

vihence, Baby72 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. SzabóSzilárd1

SzabóSzilárd1 Utánpótlás-írogató

Szia! Sajnos későn értem haza a munkából és csak 8-ig volt bumm. Nem fért bele a teljes beadás majd holnap az egy táposnál. Szokás szerint nem figyeltem a nyereményeket csak a botsáskára figyeltem fel. Amit idáig megcsináltam azt a botsáska beadással tettem. Elég jó az értéke és a múltkori nullázásnál sok lett. Madárkám még nincs, de a tápja már megvan. Mézgafám sok van ha valakinek kell szívesen küldenék csak ajándékjegyem már nincs azt elhasználtam a kicsikre. Ha csereutalvánnyal megoldható akkor egy almafáért küldök. Ha valakinek kell írjon rám. Szép napot jó játékot kívánok.

Éva0315 kedveli ezt.
  13. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Szia! Melyiken lehet 1 táppal tenyészteni? Vagyis mikor érdemes? Sajnos nem értem azt sem, hogy mi az a farmpengős tenyésztés :)

PZoli64 és genka53 kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Frissítsd a játékodat, vagy csinálj egy ki-be lépést, s akkor nálad is megjelennek az új művelési akciók.
    Bárhol, ahol van tenyész-telep kirakva, mindenhol 1 táppal tudsz tenyészteni az akciójának hatóideje alatt.
    A farmpengős tenyésztés azt jelenti, hogy FP-t is kaphatsz felreppenésként tenyésztéskor.

vihence, PZoli64, Éva0315 és 4 más kedveli ezt.
  15. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Köszönöm szépen a választ. Sajnos nálam most is 2 szupertápot kér. :(

Éva0315 és genka53 kedveli ezt.
  16. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szia persze, hogy 2 tápot kér mivel holnap 10-től hétfő 22-ig lesz az akció amikor is 1 tápos lőn.:) (a hivatalosban ki vagyon írva)

Mini-Event - Szuper akciós nap! | Farmerama HU

vihence, Éva0315, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  17. Mici-farmer

Mici-farmer Aktív író

Ez azért van, mert a Szuper akciós nap, holnap és hétfőn lesz :)
    "Szuper akciós nap következik!
    Az akciók kezdete várhatóan: 2023. november 12. (vasárnap) 10:00 óra
    Az akciók vége várhatóan: 2023. november 13. (hétfő) 22:00 óra"

18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem megérte várni.Minden meglesz holnap 10 órától féláron.Nem mindegy, nekem biztos megéri.

Baby72, PZoli64, Welma és 6 más kedveli ezt.
  19. atyka88

atyka88 Fórummogul

Szerintetek lesz 1 tapos akció?

Éva0315 kedveli ezt.
  20. .dina1.

.dina1. Törekvő

Igen lesz holnap 10-tól.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.