Visszajelzés A vadon állatai - tenyésztős event -2023. november eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 8.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha adsz ID-t és Farm nevet és megírod melyik ólad darabszámára vagy kíváncsi, meg tudom nézni Neked.

zsani_apja és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Sárga vendigóbarlangra vagyok kíváncsi .
    Engedi elvileg megépíteni , le is van okézva , de nem tudom , reggel 6 kor mennyi volt és most mennyi van .

Gazda: -jancsiszeg- ID: 3921704

3. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján összesen 1 db Sárga vendigó barlangod van a dobozodban. A Műhelyben a Vendigó ól sárga fejlesztése nem megépíthető ismereteink szerint, de jeleztük a Központnak az észrevételedet.
    Megértésedet köszönöm!

HéricsBáró kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

1 db ? :D
    Pedig vagy ezerszer kattintottam az építésre . xD Jó , oké , tudom , tudom .:p

Köszi , hogy megtudtuk . :inlove:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    megjött a Központ válasza, ez egy hiba.
    Elnézést kérünk az esetleges megtévesztő információért (mivel nem volt feltüntetve a szerszám szükséglet a megépítéshez, azért várható volt, hogy nem fog megépülni az épület csak szimplán a zöld gomb lenyomására)
    Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Remélem egyet küldesz cserenapon! :D

inanna11, HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Gyöngyasszony

Gyöngyasszony Junior szaki

Sziasztok, tőlem a teleholdas beadandó 4 feladatánál kétéltűt kér. Csak békát fogad el. Másnak milyen kétéltűt fogadd el?

8. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Be lehet adni a béka és a szalamandra alap és tenyésztett változatait, valamint beadható a gőte és a varangy is.
    Nincs beírva valami a keresőmeződbe, ami miatt csak a béka jelenik meg?
    Ha nem sikerül a beadás, az egyik segítségkérő topikban kérj ellenőrzést a farmodon. Add meg a pontos farmnevet és ID-számot, akkor a moderátorok rá tudnak nézni, mi lehet a gond nálad.

GA-BI-O-Farm és Gyöngyasszony kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    ezek a Kétéltűek csoportba tartozó állatok:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860705
    Kérlek, ellenőrizd a Pajtádban, hogy ezek közül mivel rendelkezel, azt fogod tudni beadni az eventbe. Ha problémát észlelsz, akkor gyere kérlek Farm ID és Farm név megadásával az egyik Segítségkérő topikba, pl. ide:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...topicot-Általános-témák-részleg.19446/page-98
    Köszönöm!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. GCSRama

GCSRama Utánpótlás-írogató

Későn tudtam elkezdeni, így bőven használtam a bájitalt gyorsításra - így viszonylag gyorsan végeztem. Mivel Teliholdas terület sokáig nyitva volt, ott töltöttem a pajtát ami most jól jött. Remélem sokaknak sikerült ez a tenyésztős event.

11. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Vadon állatai tenyésztős event véget ért, a csevegő is bezárta kapuit.
    Köszönjük az egymásnak nyújtott segítségeket, reméljük mindenki elérte a számára kitűzött célt!

Találkozunk a következő event csevegőjében, eredményes gazdálkodást Mindenkinek!

A Farmerama Csapata

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.