Visszajelzés A vadon állatai XI. - tenyésztős event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 3.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Biztos lesz akció, mivel ez mindenkinek jó. ;)

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kérünk benneteket, kísérjétek figyelemmel a központi rész hirdetményeit a fórumban.

A legtöbb ilyen akció az indulást megelőző napon már olvasható!

-W-595-, rozo52, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  3. Accra24

Accra24 Aktív író

mi kétéltű és tenyészthető?

Kuzdern és genka53 kedveli ezt.
  4. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Béka

Kuzdern kedveli ezt.
  5. Accra24

Accra24 Aktív író

csak?

Kuzdern kedveli ezt.
  6. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Végeztem már tegnap, de én az egész eventről elfeledkeztem, volt rá bő 2 órám, na a másikról ne is beszéljek, az lehet hogy tényleg csak mese lesz.xD

Igen!

Ribiszke, Kuzdern és genka53 kedveli ezt.
  7. Accra24

Accra24 Aktív író

köszi :)

tandem6 és Kuzdern kedveli ezt.
  8. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Én tudtam róla, de sajnos reggel, amikor munkába indultam, akkor még nem volt, este, amikor hazaértem, akkor meg már nem volt! :( Szóval, hiába tudott róla az ember, ha reggel még nincs bumm, a munkában nem tudok farmozni, este pedig már nincs bumm! Ezért reménykedem, hogy lesz a hétvégén is, mert ez a pengős tenyésztés nekem abszolút nem jön be! nincs szükségem sok pengőre, inkább az ikreket részesítem előnybe! ;)

Ribiszke, Éva0315 és Kuzdern kedveli ezt.
  9. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Bontatlan farmpengő ládád sincs?
    Csak egy ötlet. Hátha bejön.....:)

-W-595-, rozo52, vcsaba18 és 7 más kedveli ezt.
  10. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Nem adhatunk információt előre, csak azt szajkózzuk, figyeljétek a hivatalos közleményeket!
    Nem véletlenül szajkózzuk. xD De psssszt!

rudcsi24, -W-595-, rozo52 és 10 más kedveli ezt.
  11. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Köszönöm szíves válaszodat.Tudom hogy nem muszáj játszani, de néha ez egy kikapcsolódás szeretne lenni, Elmegyek reggel5-kor haza jövök este háromnegyed hétkor és a farm ilyenkor nem az egyedüli teendőm, nem biztos hogy ráérek figyelmesen elolvasni a fórum minden egyes fontos kiírását ezért maradtam le ,és esetleg egy kósza remény miatt kérdeztem hátha van valaki aki olvasta figyelmesen a fórumot és tud valami biztatót mondani. Hát így jártam .

Kuzdern, Ribiszke, -W-595- és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Nem arra gondoltam a normál tápnál, hogy farmos állat. Hanem arra, hogy nem talányos. Nemsokára annyi harcsa lesz a bótban, hogy szédülten nem marad alga.
    Nem cináltam meg azt az eventet, melyben pink hiúzokat adtak. Nem bántam meg. Ugyanis, semmi értelme, a másik eventben, az időkorlátosokat megcsinálni.

Kuzdern, DevilMókus és genka53 kedveli ezt.
  13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem nagyon emlékszem olyan tenyésztős eventre, ahol a hétvége során ne lett volna Boom. Ez elég biztató?

Fatther, Gio, Kuzdern és 18 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Hoppá!
    Béütött a mikulás a sorvégi ládáva'! Matrica!!! Csak azt tudnám, melyik autópályára érvényes....

Fatther, Gio, Kuzdern és 10 más kedveli ezt.
  15. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Bármelyik autópályán, de csak aratógépre érvényes.

Othep, Gio, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  16. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Szia, köszi az ötletet.
    Minden ládát kibontottam, Gazdaköriket csináltam, farmárudából is sikerült elegendő szupertápot összeszednem, s meglesz a Légbuborékgyár. :)
    Köszönöm mindenkinek az ötltetet.

Fatther, Kuzdern, Ribiszke és 9 más kedveli ezt.
  17. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

A BP algoritmusa elég keményen küldi... Mostanában feszt olyanokat kell beadni ami nincs vagy csak minimális mert soha nem is volt tenyésztve. De ebből legalább lehet következtetni mik lesznek a következők mert még vagy 8 fajtából nincs egy db készítményem se és a hozzá tartozó állatok is kb zérón vannak. Még jó hogy a csp nem kell a trágyán kivül másra és felment 600 millióig laza 100 milla el is ment most :(

Kuzdern, Ribiszke, Fuhur és még 1 ember kedveli ezt.
  18. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Bizonyos tekintetben egyetértek mert a pink terményesek általában hosszúak,de talán ez az 1 kivétel.o_O(5 h érésidő )Valamint az állat általában drágább mint a termény .:music:azaz nem igazán éri meg terményeseket használni.:music:Viszont van 1 olyan tényező ami miatt minden neon és pink ól és terményes nagyon sokat fog érni az a táp.o_OMost is megfigyelhető hogy a táp drágább mint az állat és ahogy meglesz a 4. a bizonyos festéses dekorból o_Oazt gondolom minden táp ára ( főleg a hosszú érésűeké az egekben lesz ). Emiatt minden olyan ól v terményes ami 1 tápért többet ad igen csak kereset lesz.;):p

Utoljára szerkesztett: 6.12.19
    Kuzdern, Ribiszke és genka53 kedveli ezt.
  19. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

hétvégi boom lesz aki lemaradt az most hajrá

Kezdete várhatóan: 2019. december 7. (szombat) 10:00
    óra
    Vége várhatóan: 2019. december 8. (vasárnap) 22:00 óra

vcsaba18, rudcsi24, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  20. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

O. Én most táraztam be hogy 2-re kész legyen mert hogy a szokásos pénteki indulás lesz... erre nem :( Mindegy ott maradnak nem mennek sehova

vcsaba18, Kuzdern, Ribiszke és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.