Visszajelzés A vadon csodás állatai - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, May 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Biztos hogy lesz, keddig tart az event. Pénteken 18 órától szokott lenni.

2. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia! Sziasztok!
    Már azt hittem,hogy az eszem ment el,de ha jól látom,akkor itt 2 hasonló tenyésztős event is lesz a héten?:music:
    No,ez már vicc kategória tényleg és Zsére játszanak velünk.Nem szabad lenne és nem is engedem,hogy az én pénztárcámmal vagy kártyámmal >:((Csocso ügy után meg főleg),hogy bárki is kutakodjon. >:(Én és még sokak itt csevegőbe írtuk TOP-kor,hogy vissza vesznek az igazi pénzköltésből,de mára még emlékeznek rá vagy csak a fehér vagy fekete zászlóra? :music:Esetleg már arra sem?:music: ÉN NEM FELEDEM ÍGÉRETEM,mert nagyot csalódtam. Ez csak 1 játék,de a kemény munkával megkeresett, 1 élet ledolgozott évtizedeinek kevéske gyümölcséből,.....stb jól mennének a BP-nek a HUF-ok ész nélkül.Köszönetként pedig közben most 1 társunkba belerúgnak és kitudja mi vár még ránk ezek után vagy ki lesz a következő.:cry:>:(
    Hááát, tudom,hogy: JOBBAN TELJESÍTÜNK...!>:(Jobban persze,de csak mi,kis emberek!xD
    Az Én nevembe pedig más ne beszéljen,kéretem,mert tudok Én beszélni még!xD:cry:xD
    Ui:
    Ez kijött belőlem,bár lehet,hogy ezzel
    ("kispados leszek") büntibe küldenek,de vállalom azt is mindannyiunkért és Ti pedig tudjátok,ha nem láttok.xD:inlove: CSAK NEM,de kitudja ?:music::p

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Nagyon köszi! :inlove:
    (még akkor is mindig elkezdek minden eventet, ha szelektálnom kell a jutalmak között. De most annyira kevés a szupitápom, h még válogatni se tudok, semmire se lenne elég. 174 db)

Update: Kukori, Neked is köszönöm. :)

4. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagy elvárásokkal állok az event rajtnál.
    Először is minden ólat akarok, de az sem baj, ha mindenből kettőt kapok :D
    Holnap veszek szupertápot. Most áldom az eget, hogy nem vettem meg a baha vadast.
    És utoljára, de nem utolsó sorban az event alatt szintet is akarok már végre lépni. Olyan kevés van hátra, de annyit dolgozom, hogy egyszerűen sokszor nincs időm, vagy erőm learatni.

Ma amíg van baby boom, addig gyorsan azzal a kevéskével elszaporítom az állatokat. Jobban mondva a pulykát, mert abból már annyi van, hogy a dunát is kiinnák. Aztán holnap megveszem a 245FA-as csomagot, és kivárom a hétvégi boom-ot. Remélem lesz! :) Majd arra a napra még tartogatok egy 12 órás aratót is, most pedig még kézzel szedegetem a szerelemlakból a pulykákat. Veszélyes meló...

Mindenkinek sok sikert, és sok-sok bébit kívánok!

5. barni.gazda

barni.gazda Járnitanuló

132 tenyésztésből 135 jelvényt kaptam.

6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

7. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

SZÉPNAPOT!!!Egy ideje gondolkodom mi értelme a parti pörgetésnek mai pörgetés nyeremény 7táp a 9-böl!a másik kettö is semmi !!!!ÉS ez majd mindig igy van!!!!

-Fülemüle-70, §Böbe13§ and eko19 like this.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálad csak a baglyok szaporodnak;)

9. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

10. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

mit kell elfogyasztani tenyésztés előtt? koszi

_Cygnus_, §Böbe13§ and Matold like this.
  11. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Kész lettem így is úgy is.:pxD Ugrások nem voltak,úgyhogy a tenyésztésnek ezennel vége számomra.

12. tappancs

tappancs Fórum mestere

13. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Event teljes egészében kész! Sajnos semmi kiemelkedő állat nem lett belőle, csak a kötelezők... Nektek több sikert! Én most már pihenek :D

14. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

sziasztok nekem 132 tenyésztésből 1 farmpengőt sem adott.
    ez lenne az a nagy esély?

15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Hűűű de el vagyunk keseredve, ne csináljátok már, bár én is úgy gondolom, hogy itt a vég kezdete, mégsem lehet annyira dőre a BP vezetője, hogy csak úgy sutba vág egy ilyen aranytojást tojó tyúkot, mint a Farmerama.
    Van egy kis vicces történetem, ami velem történt meg még múlt héten.

Gondoltam egyet és elmentem a közeli üzletsorra (itt nem kell semmi kényes dologra gondolni, kínai üzletek sora van az egyik neves Cukrászdánk mellett), és gondoltam, veszek egy olyan jó kis kényelmes nadrágot, olyan jó kis buggyos szárút, ami olyan laza viselet otthon.
    Elég nagy az üzlete a kis kínai barátunknak, nem szerettem volna sokáig szöszmötölni a kereséssel, volt kint az üzlet előtt a próbalábún (törzse nincs, azért hívom így)egy olyan, amit én kerestem.
    Bemegyek, vigyorog a kis Chan, "jóónápot" , mondja én meg rögtön a tárgyra tértem: "olyan buggyos nadrágot keresek, ami kint van a próbalábún"(élveztem a helyzetet nagyon, pedig nem vagyok gonosz, azt a fejet láttátok volna, amit vágott)
    Értetlenül nézett, én meg mutogattam kifelé, hogy hol van, amit keresek, mondom neki hangosabban, hogy "BUGGYOS", ő meg zavartan ismételgette az orra alatt, míg kiértünk a tett színhelyére: búgyos, búgyos (még, jó, hogy nem 'h' betűt értett, bár szerintem annak sem tudta volna az értelmét).
    Mikorra kiértünk, már leizzadt, de lehet, hogy a melegtől.
    Rámutattam a buggyos nadrágra, erre úgy fölcsillant a szeme, mint nekünk gazdáknak, amikor 4 alapállatra kapunk egy rózsa állatot.
    Nem tudom, miért lett olyan boldog, azért-e, mert megtanult egy új magyar szót, vagy azért, mert nyélbe üthetett egy újabb üzletet.
    Azt még hallottam kifelé menet, amint pár szót váltott a feleségével kanári nyelven, hogy benne volt a mondatban a "búgyos" szó.;)

16. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

holnaptól....

17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

18. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Pingvin megvan, táp keverődik neki, viszont csalódás hogy a 95 madártenyésztésből csak 6emlős-jelvényt kaptam, semmi mást!! Ugrás semmi, tápom maradt 110, igy event befejezve!
    Sok sikert és nagy ugrásokat mindenkinek - ha már nekem nem jött össze!

19. Matold

Matold Haladó

Rózsaszín zselét!

20. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

Thread Status:
Not open for further replies.