Visszajelzés A vadon csodás állatai - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, May 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zsenigyerek

zsenigyerek Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Megcsináltam az emlős részt a csillagosig de nem emlékszem hogy megadta volna ilyenkor mit tegyek? :\

2. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Nem gond a részemről sem, csak amikor a eventek során megszerzett titokfákból, ólakból a sokadik jön! Azt nem tudom berakni a gazdaköribe(joker-ként) Csak utálom, ha folyamatosan Sipkabélésnek tekintenek!:)

3. Margó

Margó Haladó

Sz
    Szia! Bahán az üzletben tudsz 100 db-ot venni és azt már szaporithatod. Ha drágálod, vehetsz kevesebbet is.,

Hát most alig tudom elkezdeni ezt a tenyésztést, még a madarakat valahogy megtalálom, de a többit!!!! Persze olvassak vissza és akkor megokosodom....azt teszem, sziasztok!

4. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Pillanatnyi állás: anakonda 13000 csp, anakondatáp 27000 csp.

5. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Ne taktikázzál, csak tenyésszél, de azt durva ütemben, így nem tűnik olyan fájdalmasnak, hogy nem ugrálnak az állatok.

Megcsináltam végig, nehogy aztán a BP kitaláljon egy olyan eventet, ahová bokszkesztyűk és míves köcsögök kellenek halomszámra, én meg mehetek ki a piacra, hogy százezrekért vehessem meg őket; úgyhogy a kenguruk már színesre pofozták magukat a farmomon, a pingvinek meg kővé dermedve nézik, ahogy az anakondák a farkukkal formázzák a köcs.....azaz az edényeketxDxD

6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor, javaslom, ne taktikázz.

7. revaa

revaa Fórumgróf

Ó, hát ne csüggedj, olyan nekem sincs évek óta, ha ez vígasztal.
    Ma kaptam sima kacsából gumikacsát, örömömben majdnem pezsgőt bontottam :wuerg::wuerg:xDxD
    Ha már kihagy 1-2 szintet nálam, az már csoda számba megy.. xD
    Én a mostani ólakat kiszedem, már csak azért is, cápa és rák, totemes sem volt visszatérőként eddig, ki tudja, a pingvin és társai
    megszerezhetőek lesznek-e?
    Gőzösnél a széf nem jött össze nekem, remélem lesz még rá lehetőség, és nem járunk úgy mint a mammutokkal.. Van 6 db mammutfám, de ha tudtam volna, hogy csak egyszeri alkalom, akkor bizony bespejzoltam volna belőle bőven!

8. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Ki kell váltani a Maja szentélyben. A képernyő közepétől eggyel jobbra van a 6. kamra, ott a 4. növény. A paprika mögött.
    Ha itt még nem tartasz, akkor nincs más mint várni amíg megjelenik a piacon. Esetleg ha van ismerősöd aki magasan jár és azonos piacon vagytok, akkor kérheted hogy keverjen neked.

9. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia, alul megtudod nézni a Gazdanaplóba lent az a zöld kis nyíl..
    Ott vissza tudod keresni ha nem frissítettél még..

újfarm53, -Fülemüle-70 and mebajah like this.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A topra kitérek még egy kicsit de csak a titokizék miatt. Kaptam 30 ólat, abból 1 axi lett a többi mind vonatra való. Kaptam 70 fát, abból 5 lett ami érdekes, a többi vonatra való. Ezek az arányok, de engem nem idegesít mert nem is számoltam többel. A vonat dettó. A mostani eventből se számítok semmi jóra, még nem raktam ki őket. Nem szabad megengedni hogy ilyenek idegesítsenek. Tudom hogy kell a sikerélmény ebben a játékban is de ha nem jön a titkokból akkor csinálj magadnak egy célkitűzést amit el szeretnél érni és ha elérted akkor írd ki ide hogy mindenki veled örüljön és veregesd meg a válladat hogy sikerült. ;):)

11. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Azokból én is spejzoltam volna, viszont mamut őszibarackfáim már legalább 10 van, vagy volt! Kérnék értük toronyórát lánccal, de már a kutyának sem kell!:p

12. hupi78

hupi78 Fórum hercege

hát az én pajtám telis tele van titokfával és óllal :Dmajd ha egyszer lesz rá affinitásom kipakolom de jobb ha a pajtiban kuksolnak addig sem idegesitem magamat hogy tojástojó jön belőle:D:D

13. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Az előbb én is taktikáztam, de nagyon szűk marokkal jött másféle kitűző. 34 biztos nem fog "csak úgy" beesni hüllőből, emlősből. Ha mindenképp tenyészteni akarsz mert gazdakörbe vagy hasonlóba kell, akkor talán lesz némi esélyed, de én ilyen koncepció mellett madarat tenyésztenék, és ha beesik egy-két hüllő/emlős plecsni akkor eldöntöd hogy tenyésztesz-e még hozzá. Pl. nekem 5 db emlős jelvényem van, a legalapabb szint ahol be kell adni 10 db. Tehát LEHET hogy fogok 5 emlős tenyésztést indítani, de ha igen, akkor is valószínűbb, hogy hétvégén. Viszont madárból és kaméleonból mindjárt végzek annyival, amit kitűztem magamnak - először megtermeltem a jelvények nagyját, aztán kicsit finomítottam és csak annyit tettem be ami talán már elég (nem lett elég), de 3. turnusban már tuti kész lesz. Viszont nem lesz fölös kitűzőm.... cserében ez a taktika bájital-igényes.

14. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Pécsi Kesztyű!!

15. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Tenyésztős event letudva!:inlove: Kaptam +38 jelvényt vegyesen, tehát 76 szupitáp spórolás!:music:
    Részemről a fáklyásmenet, következhet a pajtatöltögetés!;)

16. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

A legnagyobb sikerem a játékban, hogy megalkottam a Szkarabeuszólat! Ami, ha jól tudom még külhonban is megjelent! xDxD;)

17. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Igazad van, előre, én is így gondoltam. Lehet a tempómtól meg is ijedtek hirtelen, mert csak ugrott 1 sült pulyka, és 1 fürkész strucc alapból :) be egyenesen a pajtába :)

18. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Én igyekszem mihamarabb kipakolni őket, hogy ha valami jó van benne, mihamarabb elkezdhessek termelni. Másrészt ha egy új állat van benne, akkor most kipakolom és az állatát eladom piacon és rongyosra keresem magam; ha fél év múlva bontom ki akkor meg negyedáron fog porosodni az állat a piacon....

19. hupi78

hupi78 Fórum hercege

vegyél be egy cavingtont:D:D

20. zsenigyerek

zsenigyerek Utánpótlás-írogató

Sajnos már frissítettem nem tudom :\

Thread Status:
Not open for further replies.