Visszajelzés A vadon csodás állatai - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Szerintem ezt inkább a piacos topikba vidd. :) Itt off-nak számít. :)Sikeres eladást. :)

-Fülemüle-70, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Többször kifejtettem az ősz óta, hogy addig, amíg nem volt event a boomhoz, csak mindenki a saját örömére tenyészthetett, addig a boomok nagyon jól működtek. De mióta eventet adnak hozzájuk jó sok kokárdával, a bommok kiestek a közkedvelt eventek közül. Bár elvileg az eventtől el lehetne tekinteni, lehetne vígan tenyésztgetni mint azelőtt, a játékosok nagy többsége nem így reagál. Egy szó, mint száz, már csak az új állatok hoznak némi hangulatot a boomos eventekhez, a többi ilyen satnya próbálkozás réges-régen öli a játékot. Ugyanúgy mint a képregény eventek. Csak sok apró kis ölésbe, előbb utóbb bele lehet halni, bármennyire nagy és erős volt valaha a játék.
    Persze a pénz, a bevétel az nagyon fontos. Ezt is kifejtettem egy párszor, hogy ha a játékosok élvezik a játékot, örömet lelnek benne, önkéntelenül szórják a pajtájukból és pénztárcájukból a kincseket. De ha azt érzik, hogy erre igenis pályáznak és csak ez fontos a készítőknek (ezt érzem, mióta a játék fő csapásiránya elment a titokfranckarika 12millió módon irányába), akkor igenis óvatossá és kétkedőkké válnak. Hónapról hónapra bebizonyosodik, hogy van lejjebb, és ez a játékosok komfortérzetére is értendő.
    Az elején úgy működött, hogy készítettek egy játékot, és abból megpróbáltak bevételt teremteni. Szerintem jól működött. Most a bevétel töredékéből akarnának játékot csinálni, de valahogy mindig kilóg a lóláb, hogy igazából senki nem képes már abból a csapatból játékot csinálni. A grafikusok kivételével a legmagasabb szintekig, és a legfontosabb kulcsemberekig kellene egy kis vérátömlesztés a csapatban.

Utoljára szerkesztett: 26.5.17
    rencsike982, Lina2016, Melan és 24 más kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

osztrak12 kedveli ezt.
  4. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok, már csak 7 szupitáp kell, és az alapól, terményesek meg is lesznek mind. Nekem eddig tartott az event, mert a pirosak túl sokat kérnek, és tápom sincs. További jó tenyésztgetést mindenkinek.

5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most is örömömet lelem a boomon meg a többi játékon DE minek toljak ahogy Leho is írta lovét bele amikor azt látom ömlesztve fejetlenül tolják mondhatni pofátlanul és bármikor game overt jelezhetnek
    Amit költöttem rá nem is sajnálom, szép volt jó volt ennyi. Alapok mennek amíg tart a játék, évek, hónapok, napok, hm :music:meglátjuk mint zuhan lejjebb a játék, mennyien is mondják ennyi ne tovább, viszont elindult a dolog ami látható is :eek:

Melan, Cyra65, -Fülemüle-70 és 12 más kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:)
    Szia szomorú zöldike.:) Én már elég régóta nem tenyésztek csak új állatokat, de azokat is már módjával. Az ilyen eventeket se csinálom már végig, nincs értelme hogy egyre több ól legyen a pajtában amit ki se rakok. Én csak arra lennék kíváncsi hogy ez a mohóság tényleg a végét jelenti vagy jól megy a szekér és addig nyomják amíg lehet.

Melan, -Fülemüle-70, Fätum és 11 más kedveli ezt.
  7. breki072

Szia!
    Mivel nem a rinya tábort erősítem az volt az első nálam lehet ehhez vannak szokva mint én a gyors pörgéshez az újdonságokhoz. De ez már nekem is gyors és sok. Ezért jött a második verzió mindent kifelé amíg veszik ok aztán game over. Nem szomorú, nálam most jött el az idő a megnyilvánulásnak eddig nem érdekelt, mit mér merre hogyan és miért csinált a Bp. Amikor nagyon látványos és igen csak látszik akkor jelzem hohó ácsi játszótársak innentől csak óvatosan. Szuper lenne ha téves lenne a megérzésem :D de bejönnek :eek:

Melan, -Fülemüle-70, Fätum és 9 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Innentől csak annyit költeni amennyit nem fogsz megbánni.;)
    Dehogynem akciós. Ki van írva hogy szupertáp akcióóó. xD

Melan, -Fülemüle-70, Fätum és 8 más kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jaj, még 7 sötétkék jelvény és megvan a piros pingvin :D sztápom csak 1 van...de ennyit csak összejön a végéig...

...és csak 49 Fa a betöltővirág:D az utolsó szürke felhőm:oops:
    ... szupi megoldva, pingvin kitéve, event itt befejezve;)
    jó drága volt az utolsó néhány darab, fájt nem eladni inkább a legyezőt;)

Melan, meszimarsi, revaa és 4 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Ha minden kötél szakad a pengősből ki tudsz venni 50 pengőért 20 sz.tápot.

meszimarsi, revaa, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  11. breki072

Akcióóóóó akkor megyek és veszek hm hm mennyit is szoktam :eek:ja annyit most nem :p na jó egyet veszek a mihez tartásért xDxDxD me nehogy má steve lacko megelőz aranyállatkáknál:inlove:

Melan, -Fülemüle-70, Fätum és 9 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Menjél, menjél, legalább este a főnök fog tapsikolni örömében hogy ez az akció is bejött. xDxDxD Sok sikert.:)

Melan, -Fülemüle-70, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
  13. breki072

xDxDxDxDxD
    Köszi :)

Melan, -Fülemüle-70, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  14. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát nem tudom másnál hogy van, de egy deka ugrás nincs mindig csak a következő ez már régóta igy megy lassan leszokom a boomról.

meszimarsi, bond, pacsírta21 és 5 más kedveli ezt.
  15. GabiLaci

GabiLaci Járnitanuló

Sziasztok! R
    Előbb Nyuszika 25 mondta hogy lehet farmaranyért betöltő virágot venni. Szeretném kérdezni, hogy hol? Nekem is van hiányom.

meszimarsi és kutyaszálló kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

17. kukori80

18. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

oolvasd el a mini eventbe a partykerék főnyeremények vására.

meszimarsi kedveli ezt.
  19. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Event számomra befejezve. Pingvinke kint a kenguruk gyártják a boxkesztyűt. Az anakonda terményesét nem csináltam meg. Az anakondákat sem rakom ki , mert drága a tápja, az előállítása is költséges.Gördeszkaműhelyem nincs ugyan, nem is tudom ki gyártja:). A farmaranyat most a kerekkerék pótlásra használom fel és nem szupertápra. Ez az ára számomra a pótlásnak.

Melan, maszilva, meszimarsi és még 1 ember kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia. A gördeszkával is csak óvatosan mert 3 teknőst kér a kicsike. xD

Melan, -Fülemüle-70, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.