Visszajelzés A vadon csodás állatai - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, May 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:)
    Szia Melan:) Elolvastam a regényedet és tetszett. :) Az a baj hogy nyereménynek mindig beraknak valami olyat ami kellene, pedig már egyre inkább nincs kedvem állandóan farmot bontani. Ilyen ládikát, olyan ládikát, na és a felhőket valahogy kényszerem van megszerezni. xDxD
    Szia. Nem tudom. Kérdezd meg a hiba topicban, itt nem fogják tudni megnézni.

2. HadfiMira

HadfiMira Junior szaki

ok!Köszönöm!

3. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Szia!

Épp ezt használják ki xD
    Én is ugyanígy vagyok akár az ólakkal, akár a felhőkkel. xD
    Ezért csinálom még az eventeket, mert sajna egyre több olyan dolog van, ami vagy megszerezhető később event során, vagy nem, és ha vagy nem, akkor lehet farmaranyért elérhető lesz, vagy NEM. Az ilyenek sajna nem is cserélhetőek, vagy ajándékozhatóak, lásd mamutok, virágok, madárijesztők..

4. nogi-domi

nogi-domi Utánpótlás-írogató

Az már nekem aktiválva van, így is 9 óra a szupertáp keverése

revaa and -kaktuszable- like this.
  5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Ez az igazi eredmény! :p Ezért tenyésszek?:mad:
    41 tenyésztésből 40-re mondható,hogy nagy semmi.:(>:(
    Egyedül a szamár ugrott szépen,mint az 5 tusában a magas vagy távolugrás. :D
    Alapból 1 db Vad+ 1 db Teherhordó.... :inlove: mint Én.xD:cry:xD

6. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Melan :)

Total lájkot kapsz tőlem, és én még abba a korosztályba tartozom, akik szeretnek regényeket olvasni ;)

7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jut eszembexD az event titkosai kárpótoltak a terményesek miatt:D:D:D
    2 pink panda és 3 mamutfenyő, 1 selyemakác:inlove::inlove::inlove: Először kaptam pink ólat titkosból:D
    Jól jön ez a nyugi... még a boom végén be fogok tennyi pont annyi keverést, amennyit csak tudok, mert úgyse tudom megállni;)addig meg csak pakolászok a farmon, a raktárakban, várom a régóta nélkülözött betöltőt, minden a lehető legjobban álljon hétfőn...:p

8. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Nagyrészt teljesen igazad van, de egy árnyalattal más sok játékos problémája.
    Ez egy szórakoztató kis játéknak indult. Ma már csak a pénzről szól. Hogy lehet még többet költetni a játékra. Mondanám hogy nem kötelező tölteni, de anélkül nem játszható minden eleme. (malom, munkások, néha szupertáp) Azonkívül borzasztó esélyegyenlőtlenségek vannak benne, amin a mostani toppba próbáltak enyhíteni az igaz. Szerintem minden ami egyik játékosnak van, meg kell hogy tudja szerezni a többi is. (nem csak pénzért) Pl. panni, mamutfák, 0 percezés. A piacba sincs egyforma esélye mindenkinek. Van ami nálam 35 milla a perzsa macska, a másik farmon 9 ért lehetne eladni. Új játékosok nincsenek, mert nagyon nagy a különbség, vagy már nincs kupon nem fizetnek. Ennyi röviden. Ettől még játszom tovább, amíg a lelkesedés tart és van értelme :) Én nem húztam volna el így a szinteket egyre többet kellene inkább a következőre, de lehet én látom így mert a tp nem érdekel. A raktárházak pedig bár jó területfejlesztések, majdhogynem feleslegesek. Roppant drágák és szinte csak pénzért fejleszthető. Az egyebeket bedobatták velünk 7 év után egy feladatba, majd 1 hónapra rá kibökték a raktárházakat és hát pár deszka, tégla, cserép kell oda :) Ez nem volt szép húzás. Ha 100 raktárház lenne sem érne sokkal többet, naponta ha zabozok, 3-5 milla összejön, abból mennyi állatot tudok venni??? és így hogy csak pár raktárház van melyik a gazdaságosabb? Mindettől függetlenül nekem tetszik, és csinálom is :) Egy forma 1 ben is azért hoznak szabályokat, hogy nagyjából egyforma esélye legyen mindenkinek, persze apróbb trükkel logikával tervezéssel lehessen is pici előnyre szert tenni. Jó játékot mindenkinek és nagy ugrásokat aki tenyészt. :)

9. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ha továbbra is ilyen ütemben nyomatják ezt a vadon állatai tipusú tenyésztést, akkor várhatóan nem is az utolsó volt, amit nem csinálunk végig.:) A medvékre meg nagy eséllyel szükség lesz még, úgyhogy gyorsan vissza kell szedni a függőágy készitőt;)

Szia Kukori,
    Pont erről szól a pszichológia nyomás. A felhős kényszeredben osztozom én isxD De ha valaki nem érzi úgy, hogy csak nyűgből szedi ki a felhőket, akkor tegye:D Amig számára attól ez játék marad, az rendben van.

Azért magunk közt szólva, várhatóan mindketten tudjuk, hogy lettek volna felhők, amikbe nem haltunk volna bele, ha nincsenek meg:) Erről szól a válogatás, vannak jobb meg rosszabb felhők, azokból sem kell feltétlenül mind, csak azért mert ott van. És ha nem kell, akkor máris van 1 hét amit lehet pajtát tölteni.

De egyébként pont ezért mentem vissza kicsit megnézni a régi eventeket, és szerintem ott sem kellett kevesebbet kapálni, 22000 db 8 órás eventgaz 4 területen, brrrrrr... azért az se semmi, most meg már 10-12000 eventgazra mindenki panaszkodik:D

Itt jön be az, hogy kinek mi a célja a játékban, mert nem vagyunk egyformák. Vannak a számolós, optimalizáló játékosok, vannak, akiknek a TP fontos, van akinek a CSP, van aki gazdakörizni akar, van aki csak eventezni, van aki csak nézni a sok aranyos ólat.

A baj az, hogy ezzel a tempóval azokat vesztik el, akik az úgynevezett "casual" játékosok, akiknek tényleg nincs különösebb célja, ami jön az jön.
    Ők azok, akik simán kiteszik az állatos ólat, holott a táp 2x annyiba kerül mint az állat, akiknek van kint minden, fa, állat, növény, össze-vissza beérve.
    De nekik is kell a sikerélmény, hogy megszereznek valami újat, végigvisznek egy eventet. Rajtuk van nagy nyomás ezekkel az egymást érő eventekkel, mert elvesznek a sok dolog között. Aki számol, vannak céljai, az sokkal könnyebben mondja rá dolgokra, hogy ez nem kell nekem, nem szolgálja a célomat, és igy máris nem lesz veszteség, hogy lemond egy-egy eventről.

Viszont ez a tempó, a nyomás lemorzsolja a "casual" játékost, mert végül már nem fog örömet találni benne. Az eventes titokólakból nem fejlődik ki amit szeretne, nem tudja kitenni amit szeretne a farmon, mert úgy érzi azért az eventet csinálni kellene, de azt is csak immel-ámmal csinálja, igy persze azt se tudja befejezni stb. Ördögi kör.

Viszont a pénzes részével nem értek egyet. Véleményem szerint, ami tényleg alapvető, az a munkások, esetleg a turbómalom, de az sem feltétlenül.

Ezek a tenyésztős eventek mézesmadzagok, jól felépitett pszichológia, semmi több. Lesz egy db ólam. Mire megyek vele, ha nem azért kell hogy rácsodálkozzak, hogy milyen aranyosak a pingvinek. Kiviszem a piacra eladni? Beadom gazdakörbe? 1 óllal nem sok mindenre elég. Ahogy irtad is, munkások, zabozás, előrébb vagyok.

Titokólak, titokfák...Persze jön a gazdakör, de megint ugyanaz, 1-2 fa hatalmas különbség lesz? Nem valószinű. 1 vagy 2-vel több befejezetlen gazdakör jelent különbséget? Szintén nem, mert ha valaki nem a gazdakör királya cimet hajszolja, akkor tök mindegy. Egy idő után piacon be lehet szerezni minden titokcuccot reális áron. Vagy talán kap az eventes jutalmakból hiányzó titokcuccot. Egyébként itt érzem hogy talán lehetne javitani a hangulaton, például minden félévben bedobni 1-1 eventet, ahol konkrét titokólat, titokfát lehetne nyerni, esetleg több különbözőt, és akkor mindenki azt a részét csinálhatná az eventnek, amiben megkapja azt ami még hiányzik. A "casual" játékosok máris jobban éreznék magukat:)

Az eventekhez pedig leginkább idő kell, és a munkások, meg a fórum olvasása:p

Az esélyegyenlőtlenség amiről irsz, viszont nem létezhet egy ilyen játékban. Pont azért mert van egy fizetős része is, amivel sok minden megvehető, kiváltható, és elsősorban a gyorsabb fejlődést szolgálja, vagyis máris romlanak az esélyek.
    Ha minden elérhető lenne mindenkinek bármikor, akkor miért költene bárki is a játékra?
    Aki most költ a titokfákra, hamarabb megcsinálhatja a gazdakörit, illetve a piacon kereshet plusz CSP-t, ennyivel lesz előrébb.

Lehet ezt nagyobb költekezés nélkül is játszani, csak tudni kell elengedni bizonyos dolgokat, illetve türelmesnek lenni, és elfogadni, hogy ha nem költök, akkor nem lesz meg minden elsőre. Hogy teljesen ingyenes játék-e? Nekem biztos nem, mert én munkások nélkül már bedobtam volna a törölközőt:D de azért vannak akik munkásokra sem költenek, és mégis szépen haladnak, egyikük pont a szomszédom8)

Last edited: May 27, 2017
  10. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!
    Mint régi játékos írom, 2010.óta játszom és szoktam költeni munkásokra, szupertápra amit lehet most már nem, mert régebben voltak nagy ugrások most nincs. Nagyon szeretem ezt a játékot és régen tényleg játék volt, most összevisszaság van, logikátlanul egymásra raknak eventeket, és állandóan olyan feladatok vannak, aminél sokat kell termelni és sok időre a géphez köt. Persze a mostani tenyésztésnél annyi logikát láttam, hogy minél több pénzt szedjenek be, mert ugye ha valaki nem boom alatt tenyészt akkor nem igazán éri meg. Nekem a gazdaköriben a tenyésztéseknél az utolsó szinteknél még sok van mit meg kellene csinálni.
    Régebben ugyan ritkábban voltak eventek, de volt idő arra hogy pajtát töltögessünk, gazdaköriket csináljunk és élvezzük a játék csodálatos grafikáját.
    Lassan jutottam a 100. szintre, de ez nem rodeó ráérünk. A gazdköriben már igazából nincsenek olyan feladatok amit érdemes megcsinálni, vagy ha igen akkor sok csp-be kerül.
    Már sokszor leírtam hogy valamit, valamiért de sajnos ez most úgy müködik fizessél sokat és szinte semmit sem kapsz érte.
    A mostani eventet sem csinálom tovább a pingvin meg van a többi nem érdekel, elfogyott a szupertápom igy már hiába a boom nem tenyészgetek.
    Lehet ez is regényre sikeredett.

11. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Ügyes vagy, de Tőled ezt vártam is! Leülhetsz ötös!

12. Csókos

Csókos Fórum bárója

Jó reggelt mindenkinek :D
    Mondanám, hogy én vagyok a későn kelő... de akkor feküdtem, mikor más felkelt :)
    Bokszkesztűgyár kint a farmocskán. :inlove:
    Madaras és hüllős feladatsor kész. Következő aratáskor rakom ki a piros fejlesztést is, amiket ezekhez kaptam.
    Már csak az utolsó feladatrész van az emlősöknél, 35 jelvényből 32 hiányzik még... ehhez adódik még 6 aktív tenyésztés. Elég orbitális szerencsém van, ugyanis képzeljétek el, hogy 1db szupertápom marad a legvégén!
    Így szűkösen, de megcsinálok mindent. Csak arra kell odafigyelnem, hogy a tenyészállatokból a lehető legjobb tenyésztésekkel még jobb állatokat csináljak. Így már nem alap állatokat dobálok, hanem lelassítva, mindig az aktuális kifejlődött állatokat rakosgatom befelé.
    Szeretném majd a későbbiekben felhasználni őket :)

Jaaa, és az event 70 órájában még össze kell szednem 985.600TP-t, hogy a fogadalmamat teljesítsem.
    nyuszika215 neked pedig gratulálok a kiteljesüléshez :)

3 sima nyúl, és egy hótapsi = barna bak.
    Ez olyanra sikerült, mint amikor dolgozom. Egész éjjel dolgozom, de reggel megkérdezik, hogy mégis mi a fenét csináltam.... Nem lett túl eredményes, de gondoltam hátha nekem is lehet szerencsém...

13. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

8 db piros csokrom hiányzik de nincs pénzem és kaméleonom .--- de van sok halam ha tenyésztem kapok píros csokrot ??? SOS köszi

14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Bordó szalagot, csak kaméleon tenyésztésekor kaphatsz. :)

meszijancsi and Gio like this.
  15. osztrak12

Szia narancsvirág72!
    Az a gondom,hogy nem tudom,hogy milyen fajta óriás narancsszelet van a kezedbe :music:és az ilyen hasra eséses,buktatós narancsot fogjuk-e termeszteni idén szilveszterig:p;)és jövő tavasszal pedig eltűnik,mint a Panni,Mamutfa,.......stb és maradsz Te nekünk ?xD:cry:xD

Lina2016, _Cygnus_ and Melan like this.
  16. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

köszi sikerült kaptam vissza annyit hogy meg lett belőle

Gio likes this.
  17. Csókos

Csókos Fórum bárója

Befejeztem az eventet :) Hátradőlhetek :)

18. osztrak12

Én nem mászhatok fára!:eek: Akkor mit csináljak,mert felmenni meg nincs lépcső,de még lift se?:mad:
    Páternoszterből kiugrani pedig ott lehetetlenség.:(Te nem vinnéd fel a Csillagos Banánom? xDxDxD

Lina2016, _Cygnus_ and Melan like this.
  19. Melan

Melan Fórum admirálisa

Az eventek száma több mint volt, viszont, az, hogy most többet kell termelni szerintem nem igaz. Ezért is mentem vissza, megnézni, hogy milyenek voltak anno. Most megnéztem még egyet, csak hogy még több összehasonlitás legyen. Szintén 2013-s event, Napforduló, 20000 db 4 órás eventgaz, viszont csak főfarm és szédült, 2 területen:wuerg: Aki erre azt mondja, hogy kevesebb termelés, arra szerintem nagyon igaz, hogy az idő igen csak megszépitette az emlékeket:D

Most több az event, de hány esetben van, hogy mondjuk egy szimpla felhősorhoz és a rávalókhoz elég 10-12000 eventgaz. 2-3 napi kénylemes termeléssel megvan. Utána mi marad, felröppenők. Megkockáztatom, hogy ha valaki tényleg nem fullra törekszik egy eventnél, hanem mondjuk csak a felhő és rávalók, vagy csak a titokcuccok, vagy csak az AB és csillag, akkor 2-3 nap eventgaz termelés után ha visszarendezi a farmot kedve szerint, még akkor is összejön a felröpi mennyiség. Pajtatöltés mellett meg végképp, mert ott gondolom nem a búzát szeretné feltölteni 1 milliós nagyságrendre. Hangsúlyozom, abban az esetben lehet igaz, ha nem törekszünk mindent kiszedni az eventből.

Ahogy néztem régen, volt havi 2 termelős event, most átlagban van 3. Ne haragudjon meg senki érte, de én ezeket a tenyésztős "eventeket" nem sorolom az event kategóriába. Van neki feladatsor, meg eventcsevegő de ennyi. Rosszabb esetben 2-3 óra alatt meg lehet csinálni, mert szupertáp kérdése az egész. Jobb esetben, odadobok egy kávét főni, mire megvan és meg is iszom, az "event" is kész.
    A naptárban beharangozott titok vásárok sem eventek nálam.

Igy nekem marad havi 3 event átlagban szemben a régi kettővel. Viszont ahogy nézem, régen bőven nem ennyi eventgaz kellett, hanem sokkal nagyobb mennyiség. Akkor az nem volt sok termelés, és időigényes. Lehet ha napokra lebontanám, hogy akkor hány napig kellett termelni eventgazt, azzal szemben, hogy most hány napig, nem vagyok biztos benne, hogy nem egy elég egyenlő szám jönne ki.

Továbbra sem értek egyet azzal, hogy ilyen tempóban kapjuk a dolgokat, mert túl gyors. De ez szerintem sok esetben, egy kicsit becsapós is, mert db számra lehet hogy több, de mondjuk abban, hogy a farmunk hány napig van lefoglalva "event-kötelezően" már nem tuti biztos. És akkor továbbra is ott van, hogy van választási lehetőség.

Ez egy személyes vélemény, de én nem biztos hogy örülnék annak, ha havi 2 event lenne, de abban annyi eventgazt kérnének, hogy 4-5 napig egyfolytában azt kelljen termelnem. Márpedig 20000 eventgaz 2 területen 4 napos elfoglaltság minimum. Most meg van, hogy 2 nap alatt is lehet vele végezni. Vagy akár kihagyom az eventet teljesen, régen ha a 2-ből 1 mondjuk valaki ki akart volna hagyni, akkor maradt 1 event havonta. És azért ahogy nézem, ott is volt olyan hónap amikor 3 termelős event volt.

Nem mondom, hogy ez igy jó, ahogy van, de ez "régen minden jobb volt" is nézőpont kérdése.

20. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Azt azért nem kellene elfelejteni, hogy a sima kerékkeréken amit 2 farmaranyért meg lehetett venni, sokszor sikerült kipörgetni a 100 %-os terményónuszt, most a 8 farmaranyos party sokszor ad guava lekvárt, vagy egyéb gagyi dolgokat. Nem volt nulla percezés és csak töklekvár volt, mégis meglettek a felröppenők, lehet hasonlítgatni de akkor sem volt ilyen rabszolga munka mint most és nem kellett a játékra annyit költeni mint most.
    Engem a titokdolgok nem vonzanak, mert még sose kaptam értékelhető dolgot, még mindig nincs axolotl, vagy bölény.
    A fákat már nem is említem. A vonatból is gagyik jöttek, pedig sokat indítottam.

Thread Status:
Not open for further replies.