Visszajelzés A vadon csodás állatai - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, May 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek!:)

Nálam most vegyes kategóriák vannak az örömházban, mindegyik jelvényből szeretnék néhányat kapni. Szeretném az eventet végigcsinálni, de nem ma, mivel nincs több tápom. Éppen ezért felőlem holnaptól akár hupikék törpikék is röpködhetnek tenyésztéskor, akkor sem rakok be senkit a kupiba bulizni, majd hétvégén esetleg, ha lesz tápvásár (akkor is max annyit veszek, amennyi elég a befejezéshez).
    Annyira engem a farmpengők nem mozgatnak meg, eddig is megvoltam nélkülük.:p

Sikeres tenyésztéseket, nagy ugrásokat kívánok Mindenkinek :inlove:!

Last edited: May 24, 2017
  2. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

FP-ért tenyésszek két boom között? Kizárt. Még ha csak alapállatokat ad vissza, az is jól jön.
    Meg aztán a nagy esélyre én nem adok, ha biztos lenne, előfordulhat, hogy meggondolnám legalább, de így semmiképpen.
    Ami a Fp-t illeti, eddig is megvoltam nélküle, ezután is megleszek. A boltból az AB-ra gyűjtök, az az, amit a legnehezebb megszerezni, és még pénzért sem árulják. De még sok kell, és nem is sürgős.
    Bosszankodni sem fogok, ez a FP-s akció számomra felejtős.

3. simi1955

simi1955 Haladó

Professzor Úr!

Csak azt tudnám, mit szednek ezek? vadvirágot????xD
    jelentem: én is a szerencsésekhez tartozom!xD

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, csoda szép napot nektek:)
    Elolvastam a pengős tenyésztés kiírását..
    Szaladtam tűért és cérnáért, hogy felvarrjak egy gombot rá..., aztán rájöttem, hogy kár lenne a monitoromért:) így inkább vigyorogtam egy jót rajta. Humoránál volt aki kitalálta azt hiszem, így én is annak fogtam fel. Hogy mit csinálok? Még nem tudom... alszom rá egyet. xD:cry:xD:music:

5. B-Ella

B-Ella Járnitanuló

Hali.
    Valakinek nincs infója, hogy lesz e a mostani boomnál is lehetőség olyan 800dbos szupitáp vásárlásra? Nem erre a tenyéssz gyorsanra gondolok, ami most van és csak 40-et tartalmaz. Nagyon kéne. Tegnap elindítottam 132 tenyésztést amit a boom kezdetkor akarok aratni, de így 8 tápom maradt összesen pedig a malmom már lassan kidől mert egyfolytában megy. Tapasztaltabb játékosak az ilyen akció kb mikor szokott kikerülni ha lesz. Kezdet elött, kezdetkor, utána?

6. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szerintem a tűréshatárunkat tesztelik.xD

7. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ne olyan sietősen! Ma még csak szerda van. Előtte is kell egyet aludjál.

9. -gyöngy-581

Szia, legkésőbb péntek estétől biztosan lesz akció. Általában 18 órakor szokott kezdődni. (ez nem tudás csak tapasztalat)

10. eszterlánc2001

eszterlánc2001 Junior szaki

Én már szóhoz sem jutok a BP-vel kapcsolatban

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ne gondold, hogy ez annyira új állapot.

12. -gyöngy-581

Szia Leho:)
    Előtte, vagy utána tök mindegy.. ez is lesz meg az is aztán majd meglátom:) Még mindig vigyorgok rajta, de a nagy tenyésztők, akik éjt nappallá téve tenyésztenek folyamatosan, mert a tenyésztésekkel haladnak örülni fognak, ez most nekik van kitalálva..
    A választás lehetősége még mindig adott mindenkinek, így kár nem éri az eklézsiát.. Én a farmpengőhöz jutás másik módjait kicsit jobban szeretem.., de ez az én bajom, ha baj egyáltalán:)

13. nevada007

nevada007 Fórum hercege

A drága(ezt lehet érteni a szó szoros értelmében is) jó BP. még választási lehetőséget is ad hogy ki mit szeretne jobban, dupla állatkákat vagy farmpengőt. És most legyek elájulva hogy micsoda ész szorult ott az emberkékben?

14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Miért nem inkább olyat találtak ki újdonságként, hogy minden egyes tenyésztés végén szupertápok ugrálnának fel, az már elfogadhatóbb lenne.:p
    Jelenleg van 3 azaz három kemény FP-őm, ezért 1 db KK-át, vagy 2 db Sztrágyát tudok venni, amit nem teszek, mert a Mamutfáimból többet rázok le.
    ...vagy bezavarom a kupiba azokat a szerencsétlen állatokat és várom a farmpengőesőt, jó lesz
    xDxD

15. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Teljesen felhergeltem magam megint. Ráadásul péntek 14 óráig tart, márpedig a hétvégi boom, ha lesz (és miért ne lenne, hiszen szeretik, ha sokat tenyésztünk és sokan), az pont péntek 14 órától kezdődne, tehát mindenképpen választanod kell, hogy a plusz állatokat akarod a boom miatt vagy a farmpengőt. De elegem van már ebből a játékosellenes magatartásból...

Ide most néhány gorombaságot gondolok ...........................................

Mindegy. Kell a pingvin, de szerintem csak az alap pingvinke, aztán majd meglátjuk és Leho tanácsára a hüllőknél elmegyek egészen az XXXL barkácscuccig, hátha közben a palládiumból is beesik az a várva várt bölény. Erre még van is szupertápom, nem veszek egy darabot sem. Igaz, fáj a szívem a TOP miatt elbukott CSP-m miatt, de egye fenyő, inkább még több CSP-t áldozva szerzek a gazdakörből még szupertápot, minthogy egy huncut fillért is adjak ezeknek.

Nekem tök felesleges a kenguru terményese, mert kenguruólam sincs és nem is hiányzik, később úgyis építhető lesz szerintem, ha nagyon igényem lenne rá. Az anakonda terményesét meg aztán teljesen indokolatlannak érzem, már maga az anakonda-lak sincs nálam kirakva hosszú, hosszú ideje, mert túl drága a táp és vannak az anakondánál jobb pajtaértékű állatok is. Gyorsan megoldottam ezt az eventet :)

16. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Ebben a pillanatban olvastam. Nálam alaposan ki is húzta már, s a válaszom a nem. Bumm nélkül nem. Felőlem ígérhetnek toronyórát láncostól, akkor sem. Mi az, amit itt nem lehet nélkülözni és valós pénzbe kerül? Sztem 1 van, a munkások. Anélkül napi robot lenne az egész vagy már csak 1 romhalmaz, gazkupac lenne a farmom.
    Már az éjjel amikor elolvastam a lényeget az eventről, már akkor a "nehéz" besoroláson kiakadtam. Lehet szövegértési problémáim vannak(talán én nem azt tanultam, amit más), de én nem így látom 1 event nehézségi fokát. A baltás az igen, mert ott azért némi logika volt, vagy több más eventnél, ahol igazából gondolkodni kellett, mit miért, merre is induljak, hogy a legegyszerűbb legyen a cél.
    Azonban ebben a tenyésztősben, sztápról vagyis pénztárcáról van szó, hisz akár gyorsmalom nélkül sosem lenne annyi, amennyi kell. Max azt írnám, könnyű, de rettentően költséges. Nehogy már annyi ész kelljen 1 kupi elindításához!! A nehézségi fok pénztárcafüggő? Az. Akkor bizony nagyon nagy baj van ezzel a játékkal. Ez már nem az a játék, aminek én anno nekiveselkedtem.
    Ez a hír, csak olaj volt a tűzre. Elegem van az egészből. Eljött az idő, hogy átlapozzam egyes eventek leírását, s hagyjam a francba. Ahogy a bp hagyja a játékosok érdekeit.
    Lassan a sok felesleges óltól, már azt sem találom, hogy mit szeretnék kitenni. 1-1 odapottyantott ólnak semmi jelentőségét nem látom. Hónapok, évek óta megy, hogy van, de minek?! Ez amolyan mézesmadzag, pénzlehúzás a sztápért v -trágyáért. Vagy állatokat tartok, de akkor nem 1et, 2-t, vagy növényezek, "fázok".
    Szóval kissé hosszabban, de ez a véleményem. Most úgy kiakadtam, mint még soha. Szóval van tápom akár az egészre, de nem!!!, akkor is csak azt fogom kiszedni belőle, amit az éjjel Tőled olvastam pár oldallal előrébb.
    Még valami, a titkosoknál még mindig nehezményezem a sárga tyúkólat, tojástojót stb. 119. szinten. Nem húz fel semmi jobban, mint amikor palira vesznek. Írhatjátok, majd jó lesz a vonatra. Na, de mindig? S a vonatból mi lesz? Újabb sokadik, felesleges valami. Hát most ebből elég. Magasról teszek a "programjaikra", játszom, ahogy szeretném, addig, amíg még némi fantáziát látok a magam által felállított nehézségi fokban. Aztán, ha már ezt nem élvezem, akkor kalap kabát.
    Köszi a figyelmet.

17. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Holnap 14 órától lesz szupertáp akció, már ki van írva.

18. B-Ella

B-Ella Járnitanuló

Köszi. Akkor a mostani boomra már nem tudok venni, marad a hétvégi boomkori tenyésztés.

19. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Hány órától meddig lesz a babyboom? Szinkronba hozható az aratás a farmpengős dologgal? Azért kérdezem mert 100 állatom pihen a kúriában

§Böbe13§ and bindi5454 like this.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Kiveheted a kezed abból a bizonyosból A 2 boom közé tették a pengőst.

Thread Status:
Not open for further replies.