Visszajelzés A vadon csodás állatai - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmi

Farmi Fórummogul

Szép napot , sziasztok.

KÉP

és lesz belőle mini event .

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.5.17
  2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    (Gyorsan beszaladok ebédidőben.)
    A hangulatot előre borítékoltuk mi is, elhihetitek. :(
    Én úgy okoskodom, hogy boom-on kívül keverek..... Hátha....
    (Amikor a kevert tenyésztések képei készültek, a teszten nem volt élő boom.)
    Még egy apó infó: Sokat kellett ahhoz tesztelnem, hogy olyan fotót tudjak csinálni, ahol nem volt FP felröppenő.

Aki kipróbálja, jöjjön és ossza meg a tapasztalatait, hogy neki "élesben" mennyit sikerült szereznie.

A tesztek alapján semmit egyebet nem merek mondani nektek az esélyről, csak azt, amit egy külföldi kolléga megfogalmazott: very high chance. A hivatalos dokumentumban "csak" annyi volt, hogy "nagy esély".
    Tényleg élesben derül ki.

Ez az első ilyen esemény. Ez lesz a puding próbája. Akár fogadtatás terén, akár esélyek terén...

Ennyit tudok "simítani" a hangulaton. (bátortalan mosolyú barifej) (Mert én már korábban kifüstölögtem magam.)

fiam62, Fätum, Ribiszke és 37 más kedveli ezt.
  3. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

meszimarsi, alpha58, heureca3 és 18 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Kifejezetten a nagy tételben szupertápot vásárló játékosok eventje. Az, aki egy-egy ilyen esemény alkalmával napi 4-5000 sztápot vásárol annak ez mondhatni aranybánya.
    Az esélyek, ha very highok, akkor az az én értelmezésemben 75% fölött kell legyenek. De amit Te írsz a teszten látottakról, ezt bőven alátámasztja. (Annyira, hogy 90% körülire teszem +/- 5%.) De majd a puding, ha lesznek olyan gazdák, akik megosztják.

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk!:inlove:
    Persze tudjuk, hogy farm és farm közt különbség van, sőt élőben nem mindig úgy működnek a dolgok mint a teszten, de én is így gondoltam. Ha nem adja jól, akkor még mindig megvárhatom a hétvégi bummot.

Taktikus játékosként Ti is úgy látjátok a dolgokat, ahogy mi - ezen nem is csodálkozunk - max nem fejthetitek ki a véleményeteket.

Sikeres ugrásokat kívánok!:D

ursa11, meszimarsi, marcsi152 és 19 más kedveli ezt.
  6. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Nóci , ezen ne mérgelődj , én már túl vagyok rajta , és nagyon értelmetlen is .

Tényleg nagyon más lett a játék , nekem is kiverte a biztosítékot az utolsó top , ezért nálam más szelek fújnak , pontosan ahogyan a BP-nél is más szelek fújnek .

Sokan örömködtek , amikor a végső adatok kijöttek , hogy mennyi magyar játékos van .

Most a pici kínai főnök megnézi ezt , megkérdezi , kik is azok a magyarok ? Ja ők azok a pici ország , akik lovon járnak . Ja hát az kevés.

Vigyük már oda a játékot ,,,,, ahol a csap is aranyból van , ők jobban fizetnek . Vagy csak egyszerűen , dobjuk a kukába .

És nagyon sokan meglepődnek , hogy huhaaaa , baj van , bár volt egy farmon afrikában , de tudtam volna venni egy házat Magyarországon is abból a pénzből , amit ráköltöttem .

Mondjuk én most költeni sem tudnék , mert a suportnak elvitte a cica az egerét 1 hete , és csak drágaságos euróért tudnék vásárolni .
    Megjegyzem , ha én így csinálnám a munkám , már nem is lenne . Ennyit arról , hogy mennyire fontosak a magyar fizetős játékosok

Hát semennyire , mert 1-2 kiesik , jön helyette más , más országból , az sem baj ha kezdő , mert ők sokkal többet áldoznak a játékra , mert nagyok akarnak lenni , és azonnal :) Ne keljen már éveket dolgozni érte .

Sorban mennek el a módik , a játékosok , ez azért magáért beszél .

Na és hát mindenkitől bocsánatot kérek , akiket ez az írás megbántott , nem volt szándékos . De kérlek benneteket , hogy nézzétek el nekem , amiért a héten picit morcos vagyok , és alkalmazkodom a farm nevemhez :)

Azt mondja az öregem , hogy a nők olyanok mint a szél .

Nyáron lágyan símogatnak és szépeket súgnak a füledbe , de a következő pillanatban tombolnak , mint egy orkán :)

Mindenki döntse el , mikor melyik kategóriába tartozik :)

Utoljára szerkesztett: 24.5.17
    Fätum, Gio, marcsi152 és 21 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem kell kipróbálni. Ez tudott dolog. A tölgy rúnája nem csak bumm mentes időszakban, hanem bummkor is működik.
    Alapvetően 20% esély van arra, hogy 4 alapállatot visszaad. Vagyis minden ötödik. Ezek bummkor 4 vagy 6 alapállatként jelentkeznek az eredményben. Ez mindig meg is van.
    Néha ad még egy színes állatot. Ez kb. 10%. Ez bummkor úgy jelentkezik, hogy 2 színes+2 alap, vagy 3 színes egy tenyésztésben.

8. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Én majd akkor ijedek meg amikor majd a tenyésztés nullába dobálja az aranyállatokat csak,hogy több szupertápot vegyek, illetve ha az Fp szerzési lehetőséget nem külön hanem a boom-hoz állítják be hasonló megfontolásból. Egyenlőre csak azt látom,hogy különböző módon próbálnak bevételhez jutni,minden oldalról, szintről kinyitják a pénztárcákat. Lehetőséget látnak ebben abban és ezt ki is aknázzák.De végül is egy jól működő vállalkozás akkor jó ha sok a profit és minden lehetőséget kihasznál. Lásd Top-ban is kinyitották a kisebb szintek bukszáját is a változtatással!De ne legyek off az Fp nem hat meg maradok a boom-nál.
    :)
    Egyébként a Bp a vége felé dobhatna olyan lépést amiből pár évig még szakíthatna.Van valami amit bedobhatna minden mindegy alapon amikor már a játék egyensúlyával már nem kell foglalkoznia.A reklámot már nagyon régóta mi játékosok itt a csevegőkben megcsináltuk hozzá.Visszadobhatná a pannikat a farmarany vásárláshoz és a mamutok újbóli megszerzésére is tehetne lépéseket.
    Ebből lenne aztán dözsi mözsi odafenn.
    De ilyenekre még Jónás sem látott egyenlőre esélyt.
    (na lehet ez törölve lesz!)

Utoljára szerkesztett: 24.5.17
    ursa11, -vadocka70-, Gio és 23 más kedveli ezt.
  9. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Hidd el, fog még annyira remegni a keze a BP-nek a pénzért, hogy vásárolható lesz nemcsak a mamut és a panni, de még a gesztenyés felhősor is, erre bárkivel fogadnék. Na, akkor megy el szabira a megmaradt játékosok fele.

13 perc és benézhetünk a kuplerájba.

HéricsBáró, Fatther, Cyra65 és 9 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mindjárt nyílik a kupi kapuja;) Szuper színes állatok ... jelvények... meg még farm pengő is... hűűűű de jó lesz nekünk;)
    El is tapsolom a szupertápomat.... aztán majd veszek a hétvégén... reményeim szerint akciósan;)

11. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Holnap 14 órától akciós.

meszimarsi, Zsuzsi-Nagyi, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

No akkor marad az ikrekre koncentrálás;)

meszimarsi, §Böbe13§ és újfarm53 kedveli ezt.
  13. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Hát most vagy elirás van, vagy igy tervezték. Ha igen a BP bizony nagyon kitolt a játékosokkal. A baby boom most indul 14 h-tól és este 22-ig tart. A farmpengős tenyésztés holnap 25-én 14h-tól és 26-án 14h-ig tart. Vagyis eltérő időpontban. Tehát aki farmpengőt is akar az hagyja ki a baby boomot és csak holnap kezdjen tenyészteni. De készüljön arra, hogy sok sztápra lesz szüksége, hiszen nem kap ikreket. Vagy pedig rendelkezzen iszonyú mennyiségű sztáppal. Most szivem szerint mondanék valami nagyon de nagyon csúnyát hogy mit csináljon a BP.

14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Biztos elkezdődött az event, mert a játék úgy belassult, hogy percek óta nézem a barit a taligán... tényleg hihetetlen, hogy ez megoldhatatlan, hogy rendesen fusson event alatt is... Persze volt tisztítás meg minden. Akarom én ezt egyáltalán????

ursa11, Ildikó061957, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Én nem mondok csúnyát pisiljen maga alá!!!xDHúú akkora vihar készülődik nálunk, lehet elhalnak az ikrek is a szociális otthonban

meszimarsi, §Böbe13§, Domos52 és 3 más kedveli ezt.
  16. milicke

milicke Junior szaki

Nem merek nekikezdeni. Elkezdődött? Sehol nem olvasok róla!!

§Böbe13§ kedveli ezt.
  17. Goran

Goran Fórum bárója

Hmm, hát mi ezzel a gond? 8) Mindenki el tudja dönteni, hogy mi a fontosabb neki, a szupertáp, vagy a farmpengő? Bővülnek a lehetőségek, semmivel sem vagy megrövidítve, amit eddig kaptál, azt ezután is, sőt, aki holnap tenyészt, még pengőt is kap mellé. :p Ne akarjunk már mindent egyszerre.

Gio, -BombadilToma- és §Böbe13§ kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Szerintetek hétvégén lesz még egy BOOM?
    Sajnos nagyon lefogyott a szupitápom.
    Nincs értelme ma belekezdeni az eventbe, mert még az alapól-jutalmakig sem jutnék el, bumm nélkül meg nem szórom a szuperfood-ot! Ha nem lesz még egy bumm, ez lesz az első event időtlen idők óta, amit fájó szívvel kihagyok. :( :)

§Böbe13§, újfarm53 és kovacstne kedveli ezt.
  20. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Szerintem biztos hogy lesz.

§Böbe13§, újfarm53 és osztrak12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.