Visszajelzés A vadon egyéb állatai csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 6.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    No kérem szépem, a gatyókat ismét fellehet kötni:oops: dugipénzeket előszedni, mert hát kinek van ismét ennyi szupertápja:oops: na és hamarosan jön a macska is.:eek: Okosan csinálja BP, olyan nyereményeket rakott be, hogy mindenki megakarja majd szerezni:music:
    Jól láttam, hogy a piros függőágy 2-t ad?

emocy91, északiboszi, Rebcsok és 21 más kedveli ezt.
  2. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Köszönöm a biztató szavakat, de teljesen elkeseredtem.....
    A macskára is kellene tartalékolni valamicskét, és ez is kellene.... fáj az ember szíve, hogy nem telik mindenre, pedig oly jó lenne...
    Lassan azt érzem, hogy a szegénynek nem jut semmi, még morzsa sem, hiszen nem tud költeni egy ingyenes játékra... Lassan már nem is játék lesz e kedvelt helyből, hanem kőkemény üzlet, ahol a szegénynek nincs keresni valója.....

északiboszi, tatukam1947, Peszi2 és 18 más kedveli ezt.
  3. imike911

imike911 Fórum hercege

Nagyon szeretem az ilyen eventeket. Mivel a "bugyis" eventnél rengeteget klimpíroztam az énekeltetéssel, most jól fog jönni egy kis semmittevés. És ezt szó szerint kell érteni , mármint event ügyileg, mert ezt még úgyabbúl kihagyom, mint az előzőt. Ott azért egy-egy apróságot kivettem, de most még az sem csábít.
    Pedig az új ólak elég szépek (bár majdnem mind azok a maguk módján), el is férnének a pajta sötétjében (a többi titokóllal együtt), csak hát a lehetőségek. Én következetesen az alap játékot játszom, így nagyjából esélyem sincs az összes tenyésztős eventet (a gazdakörikről nem is beszélve) megcsinálni. Attól függetlenül ez nem panasz, elvégre valahol meg kell mutatkozni, ha valaki nem csak időt, hanem anyagiakat is áldoz a játékra. Én mindenesetre beállok a szurkolók csapatába és bőszen bíztatok mindenkit, már akinek van rá módja, hogy sikeresen végigvigye az eventet.
    Magam részéről pedig türelmesen megvárom, amíg vagy néhány hónap, év múlva valami jutalom titokólból előkerülnek a mostani ólak, vagy ha valamikor tenyésztésbe kerülnek, akkor meg már csp-ért is megvehetem majd.
    Kedves játékostársak, békára, halra fel! Hadd szóljon!

északiboszi, ambrusne, guzmoka5 és 20 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Viszont minden rosszban van valami jó is, szerencsére állatbarát a függőágy készítő mert csak 1 medvét eszik xD

geva70, Rebcsok, Peszi2 és 26 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Peszi2, Gio, Suesette és 15 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szevasztok!
    Ezek mind nagyon jó számítások. De véleményem szerint ezek csupán az érem egyik oldala. Az event önmagába véve nehéz.
    Ahogy csocsovb is írta:
    Nehézségi fok: Nehéz!
    (Mások kedvéért: borzasztóan szupertáp igényes.)

Bátran ajánlom mindenkinek, hogy most vonatkoztasson el az eventtől. Azt vegye figyelembe, hogy a havi bummkor miket szokott tenyészteni, mennyit, és milyen gazdakörik teljesítését vagy egyéb cél teljesítését tűzte ki magának. Ehhez áldoz-e (szokik-e) játékpénzt, valós pénzt vagy sem.
    Ezeket, ha valaki megszámlálja, akkor fel tud állítani egy olyan verziót, mely szerint semmi fájdalom nincs, ha némi cuccot az eventbe is bedobál.
    Alaposan át kell tanulmányozni és komoly számolgatást igényel, hogy eventbe és gazdakörikbe, illetve piacra mit termelünk a mostani időszak alatt, a stratégiánk függvényében.
    Ha ezeket összeírtuk, osztottunk, szoroztunk, akkor nem lesz nagy negatív meglepetés.
    FA és szupertáp a gazdakörikből is szerezhet a fiatalabb farmokon bőven. Nem az számít első sorban, hogy mi mennyibe kerül egy-egy gazdakörinél, hanem az, hogy mit csinálnál meg event nélkül is, csak egy sima bumm esetében.
    Azt csináld, amit event nélkül is csinálnál. Az érmékkel és némi cuccal az eventből kiszedett cuccok így ingyen jutalom lesz. Ne a céljaid igazítsd az eventhez, hanem az event teljesítésének fokát a céljaidhoz!
    Ha így teszel nem ér csalódás.

Fatther, északiboszi, SZMBM és 42 más kedveli ezt.
  7. uborka10

uborka10 Utánpótlás-írogató

Semmi bajom az ilyen eventekkel nem lenne, ha nem 3 hetente hanem 3 havonta rendeznék meg.:cry: A 180 sztápommal semmire nem jutok és a gazdakörből se tudok már nagyobb mennyiséget kiszedni:oops: Így 6 év játék után 97-es szinten erősen el kell gondolkodnom hogyan tovább:( Szeretem ezt a játékot, de valamiért egyre jobban azaz érzésem, hogy nem kikapcsolódás hanem jóval többször bosszankodást, mérgelődést okoz:( Sajnálom, hogy ilyen irányba ment el a játék.

Rózsa290354, geva70, ERZSI051949 és 28 más kedveli ezt.
  8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Kicsit komolyra, sok szupi kel és igen költeni kel rá. Lehetne kicsit több szupitápit adni is nyereménykét az eventek alkalmából.
    Másik, megint minek az új óllak:eek: most volt a rák+trs, hm az lesz tényleg nem is fejezik be a játékot de nem fognak tenyésztős eventbe vagy az eventekbe belekezdeni.
    Hm gondolni kéne azokra is aki nem tud venni pedig szeretne!! -.-

Meellcc, északiboszi, steve223 és 32 más kedveli ezt.
  9. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Na erről ennyit, ez már nagyon pénzről szól bocsi a kifejezésért. De én nem tudok költeni rá sajnos.
    A múltkor vettem szupitápot így megszereztem az új ólakat de most kihagyom.
    Jó termelést annak aki bele kezd.

10. -Zozinho-

-Zozinho- Fórum-zöldfülű

Nekem ez az első event amit nem csinálok meg. 36 szupertápom van, és a család 5 farmot kapálgat. Nem tudunk több ezer forintot most hirtelen költeni. Sajnálom nagyon.

tewo, Peszi2, Gio és 11 más kedveli ezt.
  11. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Bóklásztam a piacomon ...
    A piac mozgása arra tendál, hogy kihagyjam ezt az eventet.
    Számításaim szerint 300 FA-t kellene beáldoznom a szükséges sz.táp kiegészítésére.
    Ezt nem fogom akarni!
    Mivel készletem van, már csak azt kell eldöntenem, hogy mikor indítsam a piaci eladásaimat. 8) xD

Peszi2, HéricsBáró, bündihugi és 11 más kedveli ezt.
  12. Trace76

Trace76 Törekvő

Egyetertek, az olak miatt en sem csinalnam, egyaltalan nem erdekelnek! Az aranybananokra viszont rendkivul faj a fogam...meglatjuk, meg a vegen lehet ugy dontok hogy kihagyom en is cakkom pakk az egeszet...

csio70, Peszi2, Melan és 6 más kedveli ezt.
  13. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Egyetértek az előttem szólókkal, de ami igazán meglepett azaz egyik ól, mégpedig a cápa. Tenyésszek el egy halom szupertápot 3 pár uszonyért? Néztem egy darabig őket de még véletlenül sem dugták ki a fejüket legalább. Gratula az ötletes rajzolónak, gyorsan letudta a lényeget. Ha tévedek akkor elnézést kérek, és bárcsak tévednék.

Gabimami, északiboszi, AnkaFD és 9 más kedveli ezt.
  14. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Tudod Kedves Breki! Nekem erről mindig a kistesó jut eszembe! Ott is hónapról, hónapra új fák, új állatok, új növények kerültek be! Egy idő után teljesen ellaposodott minden, olyannyira, hogy meg is szüntették! Unalmassá, egyhangúvá vált! Sztem már sok játékos küldött figyelmeztetést, hogy nem jó irányt vesz ez a tendencia! Bízzunk benne, hogy a modik is reagálnak fölfelé ezzel kapcsolatban! Olyan régóta játszunk! Jó lenne folytatni, de így... hát nem is tudom! Remélem, nem baj, hogy ide írtam le a mondandómat!:(

Gabimami, északiboszi, demeter03 és 25 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

8 titokfa. Nem tudom mi a neve, de anjou körtét ad.

Peszi2, Gio, Suesette és 8 más kedveli ezt.
  16. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Abszolút igazad van! A legutóbbi cserenap tapasztalata az volt számomra, hogy szinte senkinek nincs pink halásztanyája, vagy nem adja azt az 1-et, ami van. Így bevásároltam tenyészhalból, igaz sokban volt, de a következő 2 boom alatt össze fog jönni a terményes, legalábbis bízom benne...borsos áron fogom elcserélni. Így a haltenyésztés már nem is fáj. Békajelvény sok kell, de a pink békató még mindig keresett, remélem az is marad, mert saját van abból is, hátha összejön még 1, szintén cserére. Az emlőst még nem találtam ki, mivel magyarázom meg magamnak, de meglesz az is holnapra... Viszont most tényleg csak addig tenyésztek, amíg össze nem jönnek a jelvények, a macskákra is tartalékolok sztápot, ha már venni kell...

Peszi2, Gio, Melan és 10 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

8 talányos fa.

Utoljára szerkesztett: 6.10.16
    Gio, Suesette, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  18. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Ugy látszik mostmár ez lesz a trend, olyan event event hátán amit csak igen komoly befektetéssel lehet végigvinni.
    Nem elég hogy a felröpiket visszavették ezért az előző eventnél nem lett meg a felhőre kirakható, most már a visszanyerhető szupertáp mennyisége is igencsak meg lett nyirbálva. De betesznek uj dolgokat hogy a lökött gazda hagy költsön ha meg akarja szerezni. Igy a 98-as szinten, amikor már a gazdakörikből kinyerhető szupertáp mennyisége nulla és a szupertáp evő eventek egymást követik, reménytelen kisebb ráfordítással végig vinni az eventet 144 szupertáppal nem is lehet hozzáfogni, mert még az alapokhoz sem elég. Még egy kisebb összeget ráfordítottam volna de igy egy forintot sem.
    Ugy látszik most már a kis bevétel nem csak a nagy számít.:cry:

Gabimami, északiboszi, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  19. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Megint a 6. szintig csinálom meg. Így legalább spórolok egy kis szupertápot! :):):)

Farmer*54, Peszi2, Gio és 8 más kedveli ezt.
  20. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Ne keseregj! 133 tápom van, esélyem sincs megcsinálni, sajnálom.

tewo, Peszi2, mária4702 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.