A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerL

farmerL Fórum-zöldfülű

Szia Csocsovb

Nem PANASZT, hanem KÉRDÉST tettem fel, ami épp illik ehhez a csevegő témához.
    Miért került azonnali törlésre ?
    Nem baj, ha nem tudsz válaszolni, de akkor is kérdés marad a kérdés: hogyan kapjuk meg sokan a mai elvesztett 30 tortánkat ?

2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szia!

Ha ez Í megfelel, akkor az ALT billentyűt lenyomva tartva írd be: 214

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Engedd meg, hogy én válaszoljak a feltett kérdésedre.
    A csevegő topicban ezzel a névvel nincs törölt hozzászólásod.
    Amennyiben bármilyen új információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt megosztjuk Veletek.

4. pipike72

pipike72 Utánpótlás-írogató

Oké, de talán arról kéne informálni a játékosokat, hogy mi lesz azokkal, akik közzétett szabályok alapján jártak el, és nem kapták meg a tortát. Kicsit gúnyosnak és lekezelőnek érzem ezt a " sajnos van egy rossz hírem " szöveget. Gondolom az lenne a feladat, hhogy megnyugtassatok, a torták nem fognak elveszni. Én mindenesetre írtam a supportnak.

5. Laboviti

Szia!
    Amennyiben bármilyen új információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt megosztjuk Veletek.

6. farmerL

farmerL Fórum-zöldfülű

Jó reggelt !

Elnézést kérek, valóban nem ide, hanem a Pletykagangba írtam, ahol jelenleg is látható az a bizonyos hsz.
    Várjuk a sokunk számára bíztató választ event-kezdésig, mert ha addig nem kapunk pozitív visszajelzést, akkor elkezdeni sem érdemes ezt az eventet, hisz befejezni 100 %-osan így legalább is én tuti nem tudom. Az éjféli felkelés vagy fennmaradás egy játék miatt kizárt!

mária4702 kedveli ezt.
  7. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Sziasztok
    Most latom milyen szerencsem van hisz az ejjel 2-kor Rackot le akartam szedni es gondoltam hogy meg hagyom reggelig

8. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Sziasztok,

Azon gondolkodom, hogy vajon a játék betöltése után hányan mennek a fórumba hibabejelentéseket keresni és csak utána kezdenek el játszani... A sok haszontalan és idegesítő felugró ablak helyett inkább a hibákról kellene minket rögtön a betöltés után tájékoztatni kedves Bigpoint!
    Mindenesetre én most fejeztem be ezt az eventet.

breki072 és mária4702 kedveli ezt.
  9. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Amennyiben nem rendeződik a mai 30- torta,(ami nem jött a birkától )akkor eleve kizárják azokat a játékosokat az event teljesítésből akik már jártak Rackónál ,és szépen hoppon maradtak .Ez pont olyan mint nemrég az elveszett disznók?Megkapjuk eventkezdéskor ? mert ha nem akkor törlöm magamból az event kezdését.Legalább lesz szegfüm(de minek).

Milyen jól döntöttél !!

Hsz. összevonás /Laboviti/

10. Laboviti

Szia!
    Az általad is jelzett hiba ismert. Jeleztük a fejlesztőknek. Ha hírt kapunk a javításról értesítéssel leszünk.

11. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Kicsit keserű lett a szám íze. Pontosan az előre közölt szabályok szerint jártam el, nem is éjfélkor, de 6 órakor jártam Rackónál, sajnos hiába. Csak remélni tudom, hogy a BP talál megoldást, és kárpótol bennünket.

12. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia ! Bocsi de az érvényes információ úgy szólt hogy éjfél után Rackó tortával működik .

13. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Olvasgatlak benneteket Tisztelt Gazdák! Megnéztem az event ismertetősét és nem olvastátok, hogy a torták, amit az event előtt kapunk, csak az event kezdete után fog megjelenni!!

14. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Köszi a választ .Bízunk benne hogy a javítás sikeres lesz .

15. Laboviti

Az online játék velejárója a problémák jelentkezése. Mi is várjuk a javítást.

16. Laboviti

Szia!
    Rackót egyelőre ne keressétek fel az asztalánál, mivel az ajándékdobozában még nem rejtette el a 30 darab minitortát.
    Amennyiben bármilyen új információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt haladéktalanul megosztjuk Veletek.

17. agi967

agi967 Fórum biztosa

Én is voltam Rackónál,kerestem a tortácskákat,hiába.Még az asztal alá is benéztem,de sajnos ott Csocso üzenete várt,ma nem nyert felirattal.:(Na megyek,iszom egy kávét,mert ez így nem túl jó hír napkezdésnek.Valahogy csak megkapjuk,mi türelmetlenek is a mai napra járó tortácskáinkat.

18. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia ! Az ismertetőt én is olvastam az event kezdete után már lehet kitenni érlelni a váza ikon alól az éjfél után esedékes napi 30 tortácskát .Üdv .

19. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Attól tartok, sokan jártak még így... Még nem láttam a kérdést senkitől: Miamaikód? xD
    A fentiek fényében reális kérdésnek tűnik. ;)

kekmaci75, PityuGeri és agi967 kedveli ezt.
  20. agi967

agi967 Fórum biztosa

Csak ott a hoppá kedves Laboviti,hogy a probléma után kukkantunk a fórumra,mert első a játék.Hisz hivatalosan szólt a fáma a reggeli finomságról.

PityuGeri kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.