A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Sajnos én Rackóval kezdtem a napot nem a hírekkel :(
    Igy "ugrott" a mai 30 tortám. Gondolom nem leszek egyedül a problémámmal :(

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia, hivatalos csocso is írta nem ad még tortát, mert hiba van! Most valamiért inkább az olvasással kezdtem, nem arattam le rackót megúsztam. Ígaz én vagyok a ludas mert az összes torta nálam landolt :D

3. farmerL

farmerL Fórum-zöldfülű

De igen, olvastuk, viszont ha Te is jól átolvasod még egyszer, akkor azt is látod majd, hogy Rackó milyen táblával rukkol elő: napi ajándékbónusz + 30 torta felirat, még ha a menüben láthatatlan is.
    Sajnos sokunknál mindenhol láthatatlan lett, de nem adjuk fel!
    Ahogy a Modik írták: lessük a fórumot 14 óráig, mert addig reméljük orvosolni tudja a BP a hibáját.

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mindannyian bízunk abban, hogy megnyugtató megoldás születik a probléma áthidalására.

kukac42 kedveli ezt.
  5. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Jó reggelt! :)
    Na most én is lestem hogy mi van, biztos nem írja ki, de a raktárban sincs :D Aztán láttam ismertetőben hogy jaaaaah, kiírja ha kapok, akkor meg vagyok rövidítve :D Majd megkapjuk később, bár most jól jött volna hogy gyorsan amíg az eventgazt nem kell mindenhová ültetni, be lehet érlelni ezt a 30-at :oops:

6. Laboviti

Szia!
    Amennyiben bármilyen új információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt megosztjuk Veletek.

7. nanobapo

nanobapo Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom ki az a játékos, aki úgy kezdi a játékot, hogy előbb bemegy a Fórumba? Én biztosan nem. Így ma pórul jártam, mivel érvényesítettem Rackót, aki persze nem adta meg a tortákat, hiszen a Fórumban hajnali 4-kor megírták, hogy senki ne érvényesítse, mert valami hiba folytán nem adja a rendszer meg a tortákat. Kérdem én: akkor most én és még sokan hogy fogjuk teljesíteni az eventet ilyen hátránnyal? Miért nem lehet ilyenkor egy felugró ablakos tájékoztatás inkább?

agi967 kedveli ezt.
  8. Laboviti

Szia!
    Mindannyian bízunk abban, hogy megnyugtató megoldás születik a probléma áthidalására.

9. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Sziasztok, csatlakozom a " tortavesztők " népesnek kinéző táborához...a főfarmmal jártam így a többin nem is megyek Rackóhoz..és reménykedem veletek együtt....esetleg még megpróbálom a Hibák topikban is jelezni feltéve ha megtalálom ebben az útvesztőben....

10. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Köszönöm a hozzászólásokat, így nekem is ugrott a 30 db torta.

11. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Hová ez a sietség?
    A felröppenők miatt az aratást úgyis az event kezdés utánra célszerű időzíteni.
    Rackó pedig egész nap elérhető lesz.
    Aki nem ma kezdte a játékot, az tudhatja, hogy az event kezdések általában nem szoktak problémamentesek lenni.
    Én az utóbbi időben mindíg megvárom, míg a modik jelzik, hogy rendben elindult az event és lehet termelni.

Szeretném megerősíteni, hogy nem kioktatásként írtam a fentieket.:)

Utoljára szerkesztett: 10.9.14
    kukac42 kedveli ezt.
  12. agi967

agi967 Fórum biztosa

Breki az,aki a fórummal kezdi.;)Más még nem jelezte,hogy mákja volt.

13. farmerL

farmerL Fórum-zöldfülű

Mert ehhez előbb pár játékosnak "tesztelnie kell" mindenképpen a játékot, vagyis bármilyen új hiba jelentkezésénél lesznek előbb "károsultak", akik jelzik a kárukat és csak ezután léphet életbe a többi9 játékos felé a jelzés a Modiktól.

14. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

én is igy jártam!! most olvasom hogy nem adta a rackó a tortát. később megkapjuk? szeretnénk / szerintem sokan/ tudni most mi lesz!!!!!!!!!!!!

15. Laboviti

Szia!
    Amennyiben bármilyen új információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt megosztjuk Veletek.

16. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

hova ez a sietség? nem mindenki tud egész nap a játék előtt ülni! vannak akik sokat dolgoznak, nekem pl. egy ismerősöm szaporitja fel az eventnövényeket.

köszönöm!

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.9.14
  17. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szerintem a játékosok minimum 60% rackóval kezdett , mivel napokóta reklámozzák, hogy 12 órával kezdés előtt adja a tortát ! Nesze neked semmi fogd meg jól !Persze megint event , megint hiba, már megint !Remélem kompenzálják !

joc5675 kedveli ezt.
  18. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Akkor viszont Rackót is tudja intézni a felszaporításkor.;)
    Nemrég még én is sok munka mellett eventeztem. :(
    Egyébként nem bántásnak, hanem tanácsnak szántam, amit írtam.

19. Fadett

Fadett Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én sem a fórummal kezdtem a napot. pórul is jártam. Most is csak azért néztem be, mert indulás előtt maradt pár percem. Lehet át kell állni arra, hogy első a fórum, aztán az aratás, még ha félbe marad is...

20. kpkkpk

kpkkpk Utánpótlás-írogató

Miért is csodálkozunk...egyik event sem indult még simán.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.