A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Na hallóó:)
    Jövök haza a suliból, learatok, nézem, mi ez a dévédétok szerűség, ami jön a földből?o_OHát nem learattam megin reggel???:eek:Ismételten hozom a formám:D
    Amúgy 74 cuccosom lett 2 terület mamutból:p

georga06 kedveli ezt.
  2. balalajka

balalajka Törekvő

Sziasztok!
    Szegfű, citromfű, néhány ól, XXL-es és sima fák 135 db felröpi és 7 máz. Azt hiszem ez jónak mondható.

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jááj Roli fiam, az vóna a képregény, nem dvd tok ;)xD

georga06 kedveli ezt.
  4. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Sziasztok!
    Eventre fel, növénykék (lufi) elültetve. Nekem tetszenek a nyeremények is, cél a 4. oldal/ablak :)
    Én is még eventkezdés előtt meglátogattam Rackót, észleletem is, hogy nincsenek torták, de annyira el voltam havazva, hogy gondoltam:
    1. nem jól észleltem
    2. megkaptam, csak nem látom (majdnem olyan mint, az első), mert pl a vázaikon alatt szerepel csak
    3. elnézetem a napokat: tegnap azt hittem szerda van, tehát ma lehet, hogy csak kedd van.... o_O
    4. valami nem OK, és azt a fórumon jelezték, csak nem jöttem olvasni.....
    5. egyéb... bármi o_O

Szóval időm sem volt és tudatosan sem jöttem fel ide, hogy most akkor "mi van".... csak ebéd után tévedtem erre és olvastam a helyzetet. Jó is volt így, mert legalább nem volt időm körmöt rágni, hogy honnan lesznek meg a tortácskáim.... :D

Most már egyébként bent vannak, illetve a "váza alatt" vannak, úgyhogy nagyon gyorsan megy a kompenzáció, köszönjük :)
    Sok sikert, és felröpit. :)

LBetti, Szotyi68 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

145 képregény, 12 máz, a keréken 3 órás vetőgépet pörgettem. Az aratónak most jobban örültem volna, mert össze-vissza mozog, nem kevesebb mint 12 KK-t szórtam ki a mamutokra, mire a repülő belibbent s észrevettem, hogy a másik sort fogja be. :( Hiába léptem azonnal ki a játékból, most nem volt lassú a szerver, csak akkor amikor az egész területet aratatlanul hagyja, pedig én még vetek is. :(

Cyra65 kedveli ezt.
  6. Annabogyó

Annabogyó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én komfort talajban, sárkányfűvel vártam az eventet.155 képregényt és 10 mázat kaptam.Majd kiderül mire lesz elég.
    Mindenkinek jó eventet!

7. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Szia anyu:)
    Jahogyja:D
    Mindegy, most ahogy olvastam az ismit, naddon gyenge nyeremények vannak, ezt most kihagyom:D

8. kisördög

kisördög Járnitanuló

Sziasztok!

2 területen árpával vártam a kezdést, egy területen ólakkal és mamutokkal, a Bahán pedig paprikával, pandákkal és tevékkel, az eredménye: 114 képregény és 9 cukormáz.
    Kezdésnek egész jó, de kíváncsian várom, hogy az eventnövényekre mennyiket ad majd.

Hajrá mindenki! :)

georga06 kedveli ezt.
  9. mementori74

mementori74 Fórum félistene

az eventnövényre,hu arra általában rengeteg,területenként legalább három dbxD

10. 1lány

1lány Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lehet én vagyok hüle :p, de nem találom a Rackótól kapott tortákat. :music:

11. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Sziasztok

Úgy döntöttem, hogy kiteszem a sütiket a tölgyre, ott még véletlenül sem fogom learatni. Reggelre magától megérik, és holnap is ez lesz. A végére hagyom a mázast majd, ha nagyon szorul a hurok. Szerintem a három terület elég lesz a növényekre. Valami taktika van valakinek?

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Váza ikon alatt keresd. :)

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, a minitortákat a váza ikon alatt keresd.

14. -picurka1981-

-picurka1981- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Jónak tűnik az event, szeretném végig megcsinálni. Nem tűnik teljesíthetetlennek.

Az első betakarítás adott 137 regényt, 10 mázat. A máz tűnik kevésnek, nem biztos hogy hétfőre meg lesz a 175 darab. Sőt biztos, hogy nem. Sakkozni kell majd a torták érésidejével!

15. georga06

georga06 Fórum hercege

Koszonjuk szepen!!!

16. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Pontosan ezt a taktikát csinálom én is. Az első 30 db torta már a tölgyesen érik.

georga06 és Cyra65 kedveli ezt.
  17. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Sziasztok
    Az elso aratasbol 110 regenyt es 14 mazat kaptam

18. kekmaci75

kekmaci75 Járnitanuló

Sziasztok !
    Arattam, vetettem. Szegfűre, néhány csacsiólra, bahán citromfű és pálcikások : 127 felröpi + 8 máz. A tölgyesen még érik néhány mamut. Szerintem nem olyan rossz kezdés.
    Csak olvasgatásra van néha időm, de az eventek mindig megvannak.
    Sok sikert Mindenkinek az eventhez!

mária4702 és kukac42 kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A tortákat csak azután teszem ki a tölgyesre, miután összegyűlt 180 db. Ha lesz rá máz jó, ha nem lesz, úgyis jó, akkor majd csak 16 óra múlva lépek be arra a területre.

20. 1lány

1lány Utánpótlás-írogató

Szia Ninett!
    Köszönöm, úgy el volt bújva a többi csecse becsém között, hogy átsiklottam fölötte, de meg van!! :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.