A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

Én is így terveztem először: hétfőn reggel van 195 db tortám, kirakom mindet, leöntöm mázzal, este learatom, kész az event. De így, hogy valószínűleg nem lesz ennyi mázam, vagy virrasztok hétfőn addig, amíg beérnek a 16 órásak is, vagy csak kedd reggel aratom le. Ha lesz netem, ha nem romlik el a gépem, ha nem lesz hiba a játékban, stb. Ha ezek közül bármelyik előfordul, az eventet csak a 3. feladatig tudtam megcsinálni. Ezért vasárnap ki fogom tenni amennyi van, azt hétfőn reggel le tudom aratni, és maradék meglesz mázzal hétfő estére.

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nem bántottál meg, de már többen írták, hogy csak teljes érés után szedi be a gép. :)

ádám1014 kedveli ezt.
  3. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Ninett79,Nem bántottál meg, de már többen írták, hogy csak teljes érés után szedi be a gép.

Köszike az infot!

czutika írta:

Az elsőre 110 regény 9máz! A tortákat ki raktam mert a máz kevésnek tűnik!

Sziasztok!
    Ugy látom a Máz mint felröppenő nagyon gyéren jön másnál is!
    Én a Szigeten gyömbért arattam(1X1-en, 182,4 TP/kocka)és 3 azaz három db-ot adott a máz-ból!
    Ha igy folytatódik, necces lesz, igaz csak 180 db kell maximum, meg nem is feltétlen szükséges, de akkor is.
    Még szerencse, h a hajnalban elpörgetett rackó megadta a 30 db. tortát, mert ha nem akkor lett volna tuti necces az event végigvitele!
    Már pedig én ha belekezdek végig is viszem!
    További jó eventezést és sok felröpit(főleg máz-t)Mindenkinek
    Üdv

mamika57 és czutika kedveli ezt.
  4. georga06

georga06 Fórum hercege

En is ugyan igy gondolkodtam :)
    Lehet, hogy annyi mazt nem is fog adni a rendszer, hogy mindegyik tortara jusson, igy jobb az elejen meg erlelni amit lehet.

2 farmos teruleten es a baha egy reszen ultetek, a tisztason a mamutokat, fakat kinnt hagyom, mellettuk a tortaknak marad hely boven. Kezdesre a 2 teruletnyi rozs+fak, a bahan paprika+fak+olak 89 kepregenyt es 9 mazt adott, de meg van 20 mamut ami estig meg ad felropit. Altalaban mindig meg van a felropi, mire a novenyek keszen vannak.

Claunyuszi és kukac42 kedveli ezt.
  5. klarimama49

klarimama49 Utánpótlás-írogató

Sajnos reggel nem olvastam a fórumot és megetettem Rackót.Kérdésem az lenne ,hogy most akkor elveszik a 30 tortám?Nem túl szívmelengető kezdés...

6. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok, csak most tudtam belépni, de az idő sürget,nem találtam a közlést, Raczkó adja már a tortákat?

7. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Nézd meg a menübe a váza ikon alatt!
    Többen irtuk, hogy ott van!
    Sőt a hivatalosba is van, hogy egy javitó szkript folyik, ami pótolja mindenkinél azt amit nem adott meg a rendszer
    Üdv

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a minitortákat a váza ikon alatt.

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

A váza ikon alatt keresd, ha már jártál Rackónál.

10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Már adja a tortákat és aki reggel nem kapott azok is folyamatosan kapják. A váza ikon alatt keressétek.

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Rackó ajándékdoboza már tartalmazza a minitortákat.

12. ZsigulicsI

ZsigulicsI Junior szaki

Sziasztok!

Az első event amit élő legendaként kezdek el 8) meg is vagyok elégedve, soha nem volt ennyi felröpim kezdéskor... az eventet fákkal és komfortos rózsákkal vártam. 125 felröpi és 9 máz első nekifutásra;)

adri893 és achmed1122 kedveli ezt.
  13. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Most szépen kezdtem, mert készültem. :) Rozsra, póréra és citromfűre kaptam 116 képregényt + 6 mázat. A máz miatt nem kell aggódni, mert ha 175 sütit beérlelünk 100 pontosra, azzal megvan a szükséges tortapont és ahhoz elég 175 máz. Szóval szerintem a máz nem fog ennél sokkal jobban röppenni. Lehet, hogy mázat érdemes kérni ajándékba szomszédainktól ... (?)
    Ui: a tortácskáim is megjöttek. Köszi. :D

Claunyuszi kedveli ezt.
  14. adri893

adri893 Haladó

Ügyes vagy :) csak így tovább :) Sztem sem fontos "annyira " a máz. Ha vki leszedi az összes állatkát, akkor meglehet az event. Vagy besűríti 1 területre

ulmo12 kedveli ezt.
  15. *Amira15*

*Amira15* Utánpótlás-írogató

Valaki megmondaná, hogy akkor mennyi tortának is kellene már lenni?

16. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

30-nak , ha még nem végeztél az első feladattal:)

17. klarimama49

klarimama49 Utánpótlás-írogató

Köszi Kukac minden Ok.megtaláltam!

kukac42 kedveli ezt.
  18. adri893

adri893 Haladó

30db tortának kellene jelenleg lennie :)
    Az eventhez elég 175db abban az esetben , ha hagyod végig érlelődni, tehát 16 óra után aratod le.

19. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok! Órája berontottam a farmra: dupla TP-knek nem is tudok így örülni:(, mert más, fontos dolog köti le a figyelmem. Kár érte.
    Mindent első..., most már második körre elvetettem, megszórtam.
    Nem olvastam még vissza, kinek mennyi jött, de én most meglepődtem a 117 képregényen és a 10 cukormázon. :oops:
    Szeretném megkérdezni, a konyhából pótolható a hiányzó cukormáz, vagy azért bünti jár? ;) Ha igen, megyek készítek még egy párat...:p

kukac42 kedveli ezt.
  20. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Szia Lizi!
    Én éjjel 3-kor voltam Raczkónál.
    A Váza alatt megvan a torta:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.