A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ZsigulicsI

ZsigulicsI Junior szaki

Egy gyors kérdés, bocsi de nem ide tartozik :) Tudjátok-e, hogy lesznek-e munkások féláron az event alatt? :)

2. *Amira15*

*Amira15* Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, illetve válaszokat, de sajnos a többes idézés az nem megy...

Hiába no, vissza sírom a régi fórumot

Neni60 és kukac42 kedveli ezt.
  3. Lydia01

Lydia01 Haladó

113 képregény, 16 máz 8)
    Még nem volt ennyire jó kezdésem :)

mica60 és magdi06 kedveli ezt.
  4. mica60

mica60 Járnitanuló

Sziasztok!
    Az első aratásra 131 képregény,
    9 máz
    Érdekes ez a máz dolog, ugyanis ahogy végigolvasgattam a hozzászólásokat, talán mindenki 9 mázat kapott. Ezt egy kicsit keveslem.
    Kitettem a tortácskákat, majd reggelre beérnek.

Lydia01 kedveli ezt.
  5. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Legutóbb augusztus 29-től szeptember 3-ig volt szezonmunkás akció. Ha ft-ért veszed (nem FA-ért), akkor mindig ugyanannyi, nálunk mindig "akciós". :)

6. DilóBringa

DilóBringa Utánpótlás-írogató

Szia Tesókám =)) Szia mindenkinek =)

Nálam 127 képregény van a raktárban és 20 cukormáz =)) Nem tudom milyen képregényeket dobott a rendszer, van olyan aminek kifejezetten örülnék, lehet átlapozom őket :-D A legjobban viszont -Kruci- felbukkanásának örülnék, nekem már hiányzik :/ (kikészítenek ezek a birkafejek) :-D

7. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Sziasztok! :)
    Majdnem annyival kezdtem mint Lydia01 , 114 képregény, de csak 9 máz :( - Na mica60 , én is hozzájárulok ehhez a statisztikához, nem épp szolidaritásból, de a tény az tény, nincs sok máz :( Pedig 175 tortát végig kell nevelni... ne már hogy majd adhatok vagy 75-nek mázat, a másik 100-nak meg ......
    És még nincs is mit megmázalnom mert ugye bár Rackóval siettem :D Majd megkapjuk valamikor azt a 30-at is :)
    Jaaa amúgy begóniát arattam meg az erdein a fáim...

....................

Szalonképesebben fogalmazz! /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.9.14
    mica60 és staramajka kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nézted a váza ikon alatt??

Cyra65 kedveli ezt.
  9. ZsigulicsI

ZsigulicsI Junior szaki

Akkor vettem iso_O nekem csak most is 48 óra kéne... pénzt nem akarok áldozni rá, van még a feladatsorban beváltásra váró egységem ;)

10. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Közben most néztem a Tiszántúliaknál, Laboviti szólt hogy már van és tényleg! :)
    De ezt Boldog Aratás Napján nem helyezném ki, inkább érjen a szőlő meg a napraforgó, ráérünk kirakni amikor megvan a növény... :)

gyongyvergazda kedveli ezt.
  11. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szia!

Szerintem a minitortákat ráérsz a végén kitenni, egyszerre a 175-öt (vagy amennyit akarsz esetleg pluszban a beváltási érték miatt (bár sztem nem éri meg)). Esetleg a zömét olyan napon, amikor nem igazán akarsz/tudsz ügyködni a farmon.
    Amellett, hogy valszeg így reggelre nem egyszerre fog beérni a bármi mással, amit ültetsz (hacsak nem direkt olyat választasz, ami reggel 6-ra érik). Boldog aratás napján kár 0 TP-s dolgokkal foglalni a területet sztem nem nyerő. Persze nem ezen múlik a farm "veszte", de ha már egyszer van, akkor sztem használjuk ki...;) Ez különösen igaz, ha esetleg bónuszaid is ketyegnek közben (csatni, cukkinis almatorta, fehér ártatlanság?), amik ugye rre nem hatnak - a hatásuk tehát részben pocsékba megy...

----------

A máz miatt meg, aki teszi, sztem nem érdemes aggodalmaskodni: alapból nemlétszükséglet, persze lehet vele terület-időt spórolni, vagy meghagyni beváltásra...

12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok!:)

113 képregény és 5 máz gyűlt össze, igaz, hogy én állatokkal raktam tele a BT kivételével mindent, és mamutfák meg XXL-es fák várták, hogy leszedjem őket.
    Most szaporítok, este pedig mindenhol 1x1-es földbe ültetem a 8 órás eventnövényt, a tortákkal még várok.
    Jobb lett volna, ha nem kellene kínlódnunk a tortákkal, mert lehet, hogy a kevésbé rutinosabbak, és akiknek balszerencséjükre elmegy a Wifijük több napra, azoknak keserű szájíze lesz a torták ellenére is. Remélem, hogy nem lesz igazam, és mindenkinek sikerül az eventet végig teljesíteni.
    Ööö.. jól látom, hogy nincs a nyeremények között az a bizonyos Farmaranyfa? Hmmm? Pedig az mekkora lett volna, nem?:p

13. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Hétvégéig én sem teszem ki a tortákat. Meglátjuk, addig hogy haladok az eventnövényekkel, illetve mennyi máz röpül össze, majd ezek függvényében átgondolom. Addig csak pörögjenek a növények. :)

Cyra65, ZsigulicsI és gyongyvergazda kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Lehet már tudni valamit a mai 30 tortácskáról, amit nem kaptunk meg? Ha megkapjuk, hol található? tud erről valaki valamit?
    Köszi a segítséget !:)

15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nekem is hiányzik, de a nevét már nem is látom az új fórumon. :(

16. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Reggel korán rackóztam,de már megvan a váza ikon alatt.:D

17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Hoppá... megtaláltam az elmaradt tortácskákat :inlove: végre megkaptuk, nagyon örülök nekik:D Jó játékot mindenkinek!;)

18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    122 képregény és 12 máz
    szaporítom a lufivirágokat, estére meg a másikat próbálom legalább egy területre 1x1-re kirakni:p

19. zsuska1957

zsuska1957 Haladó

Nekem is megjöttek a torták

20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

De matrica van kettő is:)

Cyra65 és greenfields kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.