A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alpha58

alpha58 Rutinos

Üres területre lehet csak kirakni.A földeket fel kell szedni.

genka53 és Cyra65 kedveli ezt.
  2. czutika

czutika Fórumlakó

Én ezt arra írtam!Mert a fentiekben írták,hogy leszedi a gép érés elött!

3. Hulidza

Hulidza Junior szaki

Igen voltam.Azt mondták javul javul,de tökéletes sose lesz.Tudod az évek meg a többi.Az elejét csesztem el,de szerintem lesz időm behozni a lemaradásomat.Nincs mostanában olyan event ahol ne bakiparádéval indítsak.De most részben örülök is mert a BP megviccelt és ő bakizott először a tortákkal.A többi meg az én saram.

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A minitorták a váza ikon alól kihelyezhetők üres 1X1 területre.

5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Hogy lehetaz, hogy lleszedte a gép a nem érett sütiket nem szedi le, hacsak nincs valami hiba? Nálam sem szedte le.
    Én most gyüjtögetek, van 341 sütim 40 mázom, a kicsit keveslem a máz db.számát.o_O

Cyra65 és kukac42 kedveli ezt.
  6. maya

maya Fórumprofi

Nagyon ügyes vagy, én is megcsináltam az elsőt, és mit látok? adott 5 db minitortát. Megnyugodtam, mert amit véletlenül learattam reggel, most visszakaptam. Hurráááá!xDxD

Cyra65 és kukac42 kedveli ezt.
  7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Barátosném 341 képregényed van sütid nem lehet ennyi:)

georga06, genka53 és Cyra65 kedveli ezt.
  8. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Helyzetjelentéééés! :D
    Mindenhová lufi van vetve, abból most van a földbe ültetetteken kívül 254, óriásgazból már van 1781, képregényből 274, mázból 26... én is keveslem a mázaim számát, lehetne legalább 40 nekem is :(

Cyra65 kedveli ezt.
  9. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Én is jöttem helyzetet jelenteni hamár itt senki sem harap:)Lufim van 5000db.és az is van kiültetve,van 2000körüli a 8 órás,xl süti 30 a többi pihizik:)A többit nem számolom,a képregénnyel szerintem bajban leszek,de a fáimat ráhajtom majd a feladatra:)

10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Kész vagyok a 2. feladattal is! :)

k.krisztinka, kukac42 és Cyra65 kedveli ezt.
  11. .attila80.

.attila80. Junior szaki

A BP malőrét én kikerültem mivel én az event előtt léptem fel fórumra és láttam, hogy mi a helyzet és így nem sok mindenről maradtam le :D De ennyi belefér tőlük is :D

Az eventemben nekem is van egy kis hiba, az hogy nincsen még készen, :D de erről folyamatosan gondoskodom :D ;)

_Cygnus_ és gyongyvergazda kedveli ezt.
  12. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia ! Hogy lehet 341 sütid mikor Rackó csak napi 30 db - t ad mindenkinek ?

inanna11 kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ha szépen kérem, nem ír valaki be a Pletykafészekbe, hogy ne magam alá írjak?

Amúgy 382 felröppenőm van, nem hiszem, hogy azzal gond lenne. :)

Tüsike56, SzilvaG és gyongyvergazda kedveli ezt.
  14. Hulidza

Hulidza Junior szaki

Rajta vagyok az ügyön én is.gőzerővel aratok,vetek.Kubai vendégmunkásaim szerződése lejárt ma.Mivel egyetlenegy szivarfa sincs kitéve nem voltak hajlandóak szerződést hosszabbítani.Így marad a kattogtatás ezerrel.;):D

georga06, Bátyus, Tüsike56 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Most arattam a BT-n, ahol a mamutfáimat tartom és kereken 30 képregényt kaptam úgy, hogy kb. a fele fa lett csak learatva, az XXL-es mamutok. Szerintem ez nagyon jó, de ha nem gyűlne elegendő, akkor még mindig ott van a nemesített rózsa.
    265/21 az állás, a máz marad a pajtában,nem kenem rá semmire, nincs értelme, esetleg ha a végén megszorulnék, akkor majd elhasználom.

16. .attila80.

.attila80. Junior szaki

Nekem is ma járt le, csak én adtam még nekik egy kis szivarvirágot :) és így újra gőzerővel nyomják a munkát :D

A mázzal én is így vagyok, nem fogom elhasználni :D Majd beváltják nekem Csp-re meg TP-re :D

Cyra65 kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én meg hétfőn reggel beharácsolom a 30 tortát Rackótól és arra fogom elszórni a most 33 db mázat.

kukac42, Cyra65 és .attila80. kedveli ezt.
  18. .attila80.

.attila80. Junior szaki

Ez egy jó ötlet, mivel tudomásom szerint így több Csp-t és Tp-t adnak majd a sütik :D Lehet hogy nekem is így lesz :D

kukac42 kedveli ezt.
  19. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Tünemény vagy, de nincs ember, aki ezen végig tudja ép ésszel rágni magát akár a reggeli kávéval a kezében, akár délelőtt, mint most én, amikor berohantam aratni, akár délután, vagy esetleg este, de az már az álombaringatós kategória. HA mégis van olyan gazdatársunk, aki böcsülettel átbirkózik a számításodon, megemelem előtte a nem létező kalapom.
    Szinte mindig elolvasom az írásaidat, tanulok belőlük, elgondolkodtat. Hálásan köszönöm.
    ...de most a nagy sietségben nagyon arcba csapott... xD xD xD

Én is pont ezt vettem észre, bár a középső folyamatot még nem láttam.
    Nekem a citromostól indul, aztán nemtommilyen, majd a sztracsatellás meggyel díszítve, és végül az eperhabos a végső befutó. Nagyon ötletesre készítették, gratulálok hozzá. :)

Majd gondolok Rád az Oktoberfesten...:p ...esetleg hozzá még egy korsó sör? xD
    Nagyon ügyes vagy. :)
    Dehogynem, láttam mikor a tepsiből kivette őket. xD
    :oops:Én pedig még csak az első felénél járok, de hozzátok képest ez cammogásnak is rohanás. ;)

20. gődények

gődények Törzsjátékos

Sziasztok
    Egy kis segítség: hány darab süti kell a 17500 ponthoz, mert egyet én véletlenül leszedtem korábban mint 100 % és nem tudom, hogy elég lesz-e azzal a plusz 5 darabbal is, amit az első feladatsorban kapunk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.