A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Közben arattam kicsit, már csak 138 kell a végéig :)
    1 óra kereken és megvannak az eddigi sütik :D

kutyaszálló kedveli ezt.
  2. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

de jó neked, mai aratásból keményen 16 db jött,estére ültettem szegfűt, begóniát,citromfüvet, meg kiraktam az összes turbófámat
    reggel jelentkezem jó éjszakát :sleepy:

PityuGeri kedveli ezt.
  3. atilui

atilui Utánpótlás-írogató

nem nagyon jön a felröpi. torták érnek, növények megvannak. 240 db felröpi kellene még de nem tudom meglesz e..melyik hosszú érésűre adhatja jól?

4. alpha58

alpha58 Rutinos

Na végre megvannak a regények, a 165 citromos süti az érlelőben. A maradékot majd holnap teszem ki. Csak a net ne menjen el. ;)

5. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

70 db képregény hiányzik,növények készen...135 db torta készen

6. Kovács_Tamás_[Tomk_]

Kovács_Tamás_[Tomk_] Junior szaki

Nekem, még 200 felröppenő hiányzik, de ültetek rózsát és szegfűt aztán meg is lesz, remélem.:p

takacsnebobe kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Elég jól jöttek a felröpik napközben,ahhoz képest,hogy 3-4 órásokat ültettem csak.Még 8 hiányzik.és ma beérik 3 mamutfám és 4 kék fám ami ad 7 db képregényt.Remélem még éjfélig az ólakból is kapok legalább 1 db-ot.Éjfélkor elültetem a tortákat is,holnap végre készen leszek.

8. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

ha leadjuk az eddigi összes tortát (120 + 15) XL-esre érlelve,
    már járna értük 4 farmmunkás kupon és 2 titokól.

További jó eventezést:)

K&K

9. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia,
    nagyon jól állsz :)
    Nekem még 125 képregény kell a befejezéshez... Növények készen vannak, 165 torta a pajtában
    ;) szerintem akinek még 2-300 hiányzik, annak sem szabad elkeserednie, keddig még simán össze lehet hozni :)

georga06 és PityuGeri kedveli ezt.
  10. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Sajna nekem is ennyi hiányzik, de van még két hosszú éjszaka, talán azokkal meglesz. A többi kész még 5 tortácska ami holnap délre meg lesz, reménykedek.

11. Katyvasz

Katyvasz Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Jelen állás szerint már a beadott cuccos után,van 760 felröpim+15000 pontocskám várom a holnapot:D:)
    Főleg a titokzatos tenyészetet!Remélem megint csupa hálás dolgokat kapok(tojás-tojó,retró-hód:sleepy:)
    Mostanába rám jár a rúd tenyészet terén,remélem a szerencse üldözni fog:p
    Mindenkinek jó játékot,illetve sok felröpit,és dörgésmentes éjszakát kívánok;)

12. szupernagyi5050

szupernagyi5050 Junior szaki

Sziasztok!
    87 db képregény és a holnapi torta adag egy része kell és kész vagyok.
    Sikeres befejezés kedves gazdák :)

13. fatibaba

fatibaba Utánpótlás-írogató

Tudom hogy nem hat rájuk,de azért mégis,hátha!Azt írogatták itt,hogy érdemes enni mert mintha több repülne fel!
    Azért köszi a választ!

14. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

135 tortám van , mit gondoltok érdemes előre bedobni, vagy tartogassam , sajnos még 180 képregény hiányzik, már kezdek csalódott lenni, oly kevés idő van vissza.

ulmo12 kedveli ezt.
  15. takacsnebobe

takacsnebobe Fórum-zöldfülű

165torta kész, eventgaz letudva. Csak az a fránya felröpi... Hiányzik még belőle több mint 200. Mi adja jól, szerintetek mit vessek....? köszi, ha válaszol valaki.

16. .engel2.

.engel2. Utánpótlás-írogató

Én is pontosan így állok ,képregény terén,de még reménykedek,hogy ez a 200db összejön valahogy keddig.;)

17. staramajka

staramajka Junior szaki

Szia fatibaba! 300 felröppenő hiánya most vasárnap este még nem a világ vége. Már legalább egy éve írjuk, mondjuk ki-ki milyen szisztémával játszik, csocsoovb-nek is van egy klassz leírása az eventezésről. Próbáld meg jól hasznosítani, a Fórumon olvasható lehetőségeket. A felröppenők számát NEM tudod növelni TP-növelővel, ehetsz bármit, mert más dolgok befolyásolják, lásd az előbbi hivatkozásokat. Miután letermeltem az event növényeket, én is átszerveztem a farmot 1x1-ről komfortra, és nemesített hagymával, mogyoróval vagy rózsával (+fehér ártatlanság, karácsonyi süti, szp. trágya, víz és trágya) ültettem tele, a széleken pedig kiskockákon, az éppen hiányzó, vagy amiből kevesebb volt olyan növényeket is ültettem, hogy ne maradjon parlagon. De eventre is rákészültem komfortos hagymával, ami nekem nagy kockánként 1 az 1 -be adta a felröppenőt (legenda 29%-os). Tehát ne csüggedj, csináld meg, mert meg lehet. Szurkolok neked.
    Nekem a növények megvannak, EGY db képregény :phiányzik, na meg a tortácskák, amelyek holnap délutánra érnek be. 1-3 feladatrészek beadva, munka utánra beérnek a torták, akkor már teljesen kész lesz az event. :)
    Sikeres befejezést Mindenkinek! :inlove:

18. .engel2.

.engel2. Utánpótlás-írogató

Szió!Én a leghosszabb érésűeket vetettem be.Szerintem te is tegyél így.Hiszen nekem is 200 képregény hiányzik.
    Szegfűt,tönkölybúzát,spenótot,fokhagymát vetettem.Remélem tudtam segíteni neked.És természetesen drukkolok
    a hiányzó mennyiség megszerzéséhez.;)

mária4702 kedveli ezt.
  19. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Végre kész a 3. rész! :D A minitortáim nagy része pedig kint éjszakázik a tisztáson :D
    Jó éjt Nektek! :)

20. yuki1205

yuki1205 Junior szaki

Sziasztok a maffin is ad felreppenőt szerintetek-- vagy nem

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.