A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csumi1

csumi1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem az a kérdésem,hogy csak a tortákat miért nem lehet leadni?

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az event készítői ezt a döntést hozták.

3. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

A legkorábbi lehetséges teljesítés ma kb. hajnali 4: ha vki az eddigi 165-öt fullra érlelte, az 16500 pont. Ha ehhez az éjfélkor megkapott 30-ból 20-at mázzal beérlelte M-es méretig (máz nélkül 5ó20 perc), akkor ehhez kapott még 1000 pontot, és kész - ha felkelt hozzá, akkor azóta már a titokóljai is beérhettek gyorsítás nélkül is... (Sőt, a megnyert kuponjainak is túl járhat már a félidején, ha pedig kellő gyorsasággal (vakondozós reflexekkel) kiütögette a bónuszrekeszből, akkor a 3 megnyert csatnit már el is felejthette...:-D)

Ja megnéztem tegnap óta: még 9 felröppenőm hiányzik, de mindjárt aratok 2 tábla mogyorót...;)

Utoljára szerkesztett: 15.9.14
    Claunyuszi, ricsikata és Gio kedveli ezt.
  4. n_nzsoka60

n_nzsoka60 Utánpótlás-írogató

Nagyon megküzdök a felröppenőkkel, még mindig több, mint 100 hiányzik. :oops:

magdi06 kedveli ezt.
  5. v.gergö7

v.gergö7 Utánpótlás-írogató

Szörnyen kevés felreppenőt ad :(

n_nzsoka60 kedveli ezt.
  6. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Köszi szépen,ez igazán hasznos tanács volt,remélem beválik,mert ha nem,akkor oda a szupitrágyám.

n_nzsoka60 kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az már bizti meg lesz.Nekem tegnap reggel hiányzott 92 és estig meg is lett,sőt már150 fele járok pluszban.Szorítok!!!Mindenkinek aki még várja a képregényeket.

n_nzsoka60 kedveli ezt.
  8. v.gergö7

v.gergö7 Utánpótlás-írogató

szörnyen kevés felröppenőt ad :) máskor simán marad most meg ez miatt nem lesz meg :(

9. Annabogyó

Annabogyó Utánpótlás-írogató

Köszönöm az ötleteket az event befejezéséhez!Most már tudom milyen hasznos a CTRL billentyűzet.
    Itt mindig tanul valami újat az ember.:)

Gio kedveli ezt.
  10. .Kisvirág11.

.Kisvirág11. Fórum-zöldfülű

Sajnos még 150 felröpi hiányzik.

11. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Árulja el már valaki, hogy hogyan lesz meg a 700 képregény? Hiába dolgoztam eddig, éjt nappallá téve. Na ezért megy el az ember kedve az egésztől.

12. Laboviti

13. Annabogyó

Annabogyó Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nekem 600 szuper trágyám fogyott ,amit a vonatos mamutok adtak.Nemesített hagymát és rózsát ültettem.Amit megszórtam mindennel.A hagyma fehér ártatlansággal nemesítve 3 óra alatt érik,ebből jó pár kört lehet ültetni egy nap alatt.Csak győzd szupi trágyával. Hát így jött össze.

14. Kalamona49

Kalamona49 Fórum-zöldfülű

A rózsa ismételten nagyon ontotta nálam, szupitrágya nélkül. Még hiányzik 3 db. Természetesen ahogy végeztem az event növényekkel visszatettem a nagy földterületeket, mert arra már régesrég rájöttem, hogy jobban adják a felröppenőt, mint kicsik. Péntek hajnalban 290-el indultam.

15. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Szervusztok!
    Nagyon nagy befektetés volt az event 4. szintig történő eljutása. Teljesen elszegényedtem. Vettem a rengeteg, drága trágyát stb. Az 5. el sem kezdem, mert nem lesz meg a képregény. Ember tpróbáló, nehéz event ez. Tényleg éjt nappallá téve "gürizünk" és nincs meg a vége, a sikerélmény, a lényeg.
    AZ LENNE A KÉRDÉSEM, HOGY AZOK A SÜTIK HOGY ÉRNEK BE 15 ÓRA ALATT, AMIKET MOST ÉJFÉLKOR FOGUNK KAPNI. Márpedig, ha nem érik be, akkor ott sem jön össze az a pontmennyiség, amit be kell adni. Várom az okos válaszokat.
    Szép napot. Nyugi! JÁTÉK!!!!!????!!!!!

16. maya

maya Fórumprofi

Köszi, hát persze erre nem gondoltam mert nekem nincs Eurós számlám sajnos.
    Beérik ha kiteszed éjfélkor és mázt teszel rájuk. Bár nem tudom minek, mert ma meglesz a 175 db. Nekem este 8 órakor érik be a 30 db, mert minden nap kitettem! A holnapi az plusz bevétel, jól mondom?

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.9.14
  17. Laboviti

Szia!
    Az event 175 darab 100 pontot érő XL tortával már teljesíthető.
    A minitorta érésideje 25%-kal csökkenthető a Máz használatával.

18. fatibaba

fatibaba Utánpótlás-írogató

Hol lehet felröppenőt kérni??Egyszerűen nem ad!Rózsa 3 területen nagy kockákon szupitrágyázva összesen ad 53Db-ot!Röhej!Még kell 180db képregény!Ahhoz túl drága a szupitrágya,hogy *** 500-600db-ot!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.9.14
  19. Laboviti

20. Panni47

Panni47 Fórum-zöldfülű

Még 10 db torta aratása hiányzik és kéééész az event :) Örülök, hogy sikerül! Hajrá mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.